جریانC وابسته به ضریب بتا و جریان بیس
توضیح مفصل
من از شما یه سوال می پرسم اگه جوابشو بدونی مشکلت حله
فلسفه استفاده از مدل سیگنال کوچیک چیه؟؟؟
موفق باشی
فکر کنم اون دو تا گراند بالایی رو به VCC باید وصل کنی ها ،البته ربط خاصی به سوالت نداره :redface:
اگه AC مدارو نگاه کنیم اونجا زمین میشه.
رضا حاجی زاده:
جریانC وابسته به ضریب بتا و جریان بیس
توضیح مفصل
من از شما یه سوال می پرسم اگه جوابشو بدونی مشکلت حله
فلسفه استفاده از مدل سیگنال کوچیک چیه؟؟؟ icon_wink
موفق باشی
خداییش فلسفه استفاده از مدل سیگنال کوچیک رو نمی دونم یه توضیحی بده.ولی من تو این مدار میخوام اینو بدنم که :
ببین یک سر مقاومت Rc به زمین وصل شده.برای این که جریان AC از این مقاومت بگذره باید اون یکی سرش باید به یک سر منبع AC که مشترک نیست وصل بشه در صورتی که اونم بعد از مقاومت امیتر به زمین وصل میشه.خب نمیشه که جریان از زمین بیاد بره دوباره تو زمین!منظورم رو متوجه میشی؟
خوب دوست عزیز مشکل شما واضحه چیه
شما اگه کاملا ابتدائی به ترانزیستور نگاه بکنی
ترانزیستور یعنی یه المان که جریان کلکتورش توسط جریان بیس کنترل مشه
حالا یعنی اینجا یه منبع لازمه DC
و یه عدد پینوکیو که هی ترانزیستور رو از طریق بیس کنترل بکنه
یعنی شما میای تحلیل DC می کنی و توی مدل ac میای کل تاثر منبع dc رو توی یه منبع وابسته بیان می کنی
خوب وقتی شما عمل مد سازی رو انجام میدی و تا ثیر سیگنال DC رو در نظر گرفتی دیگه لازم نداری توی تحلیل از اونا استفاده بکنی و اثر اونا رو در نظر نمی گیری و صفر در نظر می گیری
حالا پس یه دونه تحلیل dc داریم و یه دونه تحلیل ac خوب در حالت کلی پاسخ مدار دو تا ایناست
پس شما نمی تونی توی حالت ac اثرات dc رو در نظر بگیری
اگه این کار رو بکنی در واقع داری در حالت کلی عمل تحلیل مدار رو انجام می دی
سلام
ببین دوست عزیز همونطور که دوستان گفتن ترانزیستور یه مقاومت متغیره کنترل شوندس(مخصوصا میگم مقاومت :redface: )
ودر ضمن ما جریان Ic رو تو تحلیل ac با gm *Vbe بیان میکنیم
که خود gm همون مقدار Ic/VT=40Ic هستش((البته Ic dc)
خوب حالا ما تو ac مقدار gm رو بکار میبریم که همون 40Ic هستش
خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است چرچیل
تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است. ژان پل سارتر
[color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآکردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآای پوچ است. رابرت آنسون هاینآلاین
خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است چرچیل
تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است. ژان پل سارتر
[color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآکردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآای پوچ است. رابرت آنسون هاینآلاین
دیدگاه