اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی افزایش دامنه پالس مربعی با فرکانس 1.7 مگا هرتز(بخار سرد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونگی افزایش دامنه پالس مربعی با فرکانس 1.7 مگا هرتز(بخار سرد)

سلام اقا هادی
    این مداری که گذاشتی پیزو رو خوب راه میندازه؟ عکسی چیزی داری از کارش ؟ اگه کار میکنه منم امروز میبندمش و رو مشکلاتی که میگی کار میکنم نتیجه رو اینجا میذارم.ولی اگه فقط مشکل سلفه میتونی با سیم نمره بالا بپیچی.
    راستی پیزوی شما چن واته؟ پیزویی که من دارم 50 واته (به گفته فروشنده)

دیدگاه

سلام واتشو نمیدونم اما مدار که خوب کار کرده بود .البته با پیزو هایی که از جهان کیت گرفتم و فرکانس کاریش 1.66ود.

دیدگاه

سلام
        من این مدارو ساختم جواب نداد!
        شما که جواب گرفتید میتونید یه کم توضیح بدید؟اون کریستالی که تو نقشه هست خود پیزو یا یه کریستال اسیلاتوره؟
        یه عکسم از پیزوی خودم میذارم.

دیدگاه

باید ببینی فرکانس کاری پیزوی شما چقدره برای تستشم میتونی اونو با فانکشن تست کنی البته بخار نمیکنه اما تو اون فرکانس کاری پیزو لرزشای کمی به آب میده.این مدار خیلی خوب جواب میداد البته با مشخصات دقیق قطعاتش.رو اندازه سلف ها و خازن ها دقت کن.

دیدگاه

سلام با اینکه جوابم رو ندادید....من این فایلو پیدا کردم یه نگاهی بندازید
            http://www.persiangig.com/pages/down.../US4996502.pdf

اینم یه عکس از پیزوم

دیدگاه

اول اینکه اون قطعه خود پیزو بود.کریستال نیست.دو سرش هم به همون جا که تو شکل بود بزن.اما یه چیز دیگه این پیزویی که شما عکسشو گذاشتی واسه بخاره؟من که با چند تا شون کار کردم این مدلیشو ندیدم.پیزوهای بخار سرد خیلی فرق دارن.مثل این...
              http://up.iranblog.com/images/ss7zrope2rw8nihm44sc.jpg

دیدگاه

من مدار یک دستگاه بخور سرد رو که خراب شده بود رو باز کردم به زودی عکس مدارشو براتون میزارم . مدارش با 38ولت کار میکنه. :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X