اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پریز ضد برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پریز ضد برق

سلام خدمت دوستان

من میخام با avr یه پریز ضد برق بسازم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم گفتم اینجا مطرح کنم تا با کمک و راهنمایی دوستان بتونم این کار رو انجام بدم.

از دوستانی که تو این زمینه کار کرده اند و تجربیاتی دارند لطف کنند و راهنمایی بفرمایند که چگونه و از کجا شروع کنم.

با تشکر
    با هزار تومان چیکار میشه کرد؟
    میشه به یک کودک مبتلا به سرطان کمک کردو...

http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

پاسخ : پریز ضد برق

نوشته اصلی توسط nima20-20
    من میخام یه پریز ضد برق بسازم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم
    آخه دوست عزیز !!!
    دقت کنید ببینید ، این حرفتون چقدر متناقضه!!!
    پریز یعنی منبع برق. این چه جور چیزیه که ضد خودشه؟؟؟
    لااقل میگفتی دوشاخه تلفن ضد برق ، یه معنی میتونست داشته باشه!!!

دیدگاه

دوست عزیز اگه تو اینترنت جستجو کنید میبینید که چنین چیزی وجود داره و منظور از پریز ضد برق اینه که اگه دستتو به این پریز بزنی با اینکه برق داره ولی نمیگیره .
      با هزار تومان چیکار میشه کرد؟
      میشه به یک کودک مبتلا به سرطان کمک کردو...

http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

دیدگاه

دوست عزیز شما میتونی از این روشی که من میگم بسازی . ابتدا یا یه پ امپ مداری طراحی کن که بتونه یه رله رو راه اندازی کنه با این شرط که اگه مقاومت دوسر ورودی پ امپ مابین 10 اهم تا 3 کیلو اهم با شه رله روشن بشه و خارج از این رنج باشه رله عمل نکنه . حالا این مدارتو چک کن ، اگه دوسر ورودی پ امپو با دست بگیری نباید رله روشن بشه و اگه هم اون دو سرو اتصال کوتاه کنی بازم نباید رله روشن بشه . حالا اگه یه بار الکتریکی بهش وصل کنی مثل رادیو یا تلویزیون یا ... باید رله عمل کنه . تا اینجا رو اگه مقبولت افتاد بگو تا بقیشو برات بگم.
        وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
          دوست عزیز شما میتونی از این روشی که من میگم بسازی . ابتدا یا یه پ امپ مداری طراحی کن که بتونه یه رله رو راه اندازی کنه با این شرط که اگه مقاومت دوسر ورودی پ امپ مابین 10 اهم تا 3 کیلو اهم با شه رله روشن بشه و خارج از این رنج باشه رله عمل نکنه . حالا این مدارتو چک کن ، اگه دوسر ورودی پ امپو با دست بگیری نباید رله روشن بشه و اگه هم اون دو سرو اتصال کوتاه کنی بازم نباید رله روشن بشه . حالا اگه یه بار الکتریکی بهش وصل کنی مثل رادیو یا تلویزیون یا ... باید رله عمل کنه . تا اینجا رو اگه مقبولت افتاد بگو تا بقیشو برات بگم .
          سلام
          اگر می شه شماتیک مداری که توضیح دادید رو قرار دهید شاید بهتر متوجه شویم
          با تشکر
          نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

سلام
            تو نمونه ای که من دیدم اگه دستت رو به فاز میزدی برق پریز قطع میشد
            طرز کارشم اینطور بود که یه ترانس جریان کوچیک داشت که هر دو سیم فاز و نول از داخل ترانس جریان عبور میکردن
            اگه یه مصرف کننده به پریز وصل شه چون برایند جریان رفت و برگشتی از فاز و نول صفره پس هیچ ولتاژی تو ترانس جریان القا نمیشه ولی حالا اگه بدن ما سیم فاز رو لمس کنه چریانی در حد دهم میلی آمپر فقط از سیم فاز میگذره و همین جریان کم ولتاژ ضعیفی رو در ثانویه ترانس جریان القا میکنه که با یه تقویت کننده دیفرانسیل میشه اونو تقویت کرد و به عنوان فرمان به رله وصل کرد

دیدگاه

میشه لطفا درباره این قسمت از جملتون توضیح بیشتری بدید؟!
              " برایند جریان رفت و برگشتی از فاز و نول صفره پس هیچ ولتاژی تو ترانس جریان القا نمیشه "
              وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سارا امامی فر
                سلام
                اگر می شه شماتیک مداری که توضیح دادید رو قرار دهید شاید بهتر متوجه شویم
                با تشکر
                با تقدیم احترام خدمت شما ، من این مدارو چندین سال قبل بصورت عملیاتی درست کردم و خوب کار میکرد ولی بدلیل بزرگ بودن مدار نتونستم در قالب پریز هوشمند اونو ارائه کنم . قلب مدار هم یه پ امپ 741 بود . الان شماتیک مدارو ندارم و فقط عملکرد اون توذهنم مونده ولی سعی می کنم شماتیکش رو پیدا کنم و بزارم .
                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                  میشه لطفا درباره این قسمت از جملتون توضیح بیشتری بدید؟!
                  " برایند جریان رفت و برگشتی از فاز و نول صفره پس هیچ ولتاژی تو ترانس جریان القا نمیشه "
                  کاملا روشنه که وقتی یه مصرف کننده به پریز وصل میشه جریان سیم فاز دقیقا برابر جریان سیم نول و البته با علامت متفاوته یعنی در یک لحظه فاز مثبت و نول منفی و در لحظه دیگه نول مثبت و فاز منفیه
                  خوب حالا اگه فاز و نول را با هم از داخل ترانس جریان عبور بدیم عملا هیچ ولتاژی تو ترانس جریان القا نمیشه چون میدان مغناطیسی حاصل از جریان سیم فاز با میدان خلاف جهت سیم نول خنثی میشه
                  حالا اگه سیم فاز رو لمس کنیم جریان کمی از طریق سیم فاز از بدن ما عبور میکنه و این جریان از طریق بدن ما بین فاز و زمین برقرار میشه در این حالت جریان فوق دیگه از سیم نول نمیگذره و همین عدم تعادل ولتاژی در حد چند صد میکرو ولت در ترانس جریان القا میکنه

البته روشی که شما بهش اشاره کردین خیلی کاملتره چون تو روش بالا اگه همزمان دستمون رو به فاز و نول وصل کنیم دیگه مدار تشخیص نمیده

در مورد مدار شما علاوه بر سنس اولیه مقدار مقاومت بار که شما بهش اشاره کردین فکر میکنم به یه چیز دیگه هم نیاز باشه و اون مداریه که بعد از اتصال یه مصرف کننده به پریز و در صورت جدا شدن مصرف کننده از پریز باید تشخیص بده که جریان بار قطع شده و تو این حالت دوباره برق پریز رو قطع کنه و opamp سنس مقاومت رو بیاره تو مدار
                  فکر میکنم بعد از اتصال مصرف کننده به پریز باید opamp رو از غیر فعال کرد و به جای اون جریان بار رو سنس کرد که اگه به صفر رسید به صورت اتوماتیک برق پریز رو قطع کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid sh
                    سلام
                    تو نمونه ای که من دیدم اگه دستت رو به فاز میزدی برق پریز قطع میشد
                    طرز کارشم اینطور بود که یه ترانس جریان کوچیک داشت که هر دو سیم فاز و نول از داخل ترانس جریان عبور میکردن
                    اگه یه مصرف کننده به پریز وصل شه چون برایند جریان رفت و برگشتی از فاز و نول صفره پس هیچ ولتاژی تو ترانس جریان القا نمیشه ولی حالا اگه بدن ما سیم فاز رو لمس کنه چریانی در حد دهم میلی آمپر فقط از سیم فاز میگذره و همین جریان کم ولتاژ ضعیفی رو در ثانویه ترانس جریان القا میکنه که با یه تقویت کننده دیفرانسیل میشه اونو تقویت کرد و به عنوان فرمان به رله وصل کرد
                    با درود . . .
                    این چیزی که شما میگید همون محافظ جان خودمون نیست؟؟؟
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20207.0
                    http://ghalamonline.com/?p=9466

ولی من موندم اگه هر دو سیم تو دستت باشه این محافظ عمل میکنه یا نه؟؟
                    شاید بدن شخص رو به عنوان مصرف کننده بشناسه و تغذیش کنه!!!!
                    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                    بدرود . . .

دیدگاه

مجید جان درست میفرمائید . دراین صورت ترانس ما باید مخصوص باشه وفاز و نل هر دو ازش عبور کنن . ولی مداری که من طراحی کردم ابتدا مقاومت بار را اندازه گیری میکرد و بعد از تشخیص بار یک رله رو وصل میکرد این رله مسیر برق رو به مصرف کننده برقرار میکرد .البته کاملا روشنه که مسیر برق همون مسیر قبلی یعنی ورودی پ امپ هست . حالا من نتونستم مدار عملی رو پیدا کنم ولی اون چیزی که به ذهنم رسید رو کشیدم . اگه اشکالاتی داره دوستان راهنمائی بفرمایند تا اصلاح کنم .
                      نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

سلام آقای javad 1354 انگار مدارت هیچ مشکلی نباید داشته باشه طراحیش هم جالب بود :applause:
                        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X