برای یک دستگاه که یه خروجی 10 پین داره (و مدار داخلیشو بطور سر بسته میدونم و فکر میکنم رله ای باشه) باید یه تستر بسازم. اما کار این تستر اینه:
1- مقاومت بین دو پین مثلا 1 و 3 اندازه گیری شود؟ (حدود 3 اهم)
2- اتصال کوتاه بین پین 1 و 4 وقتی پین 5 نسبت به 2 ولتاژ 27 ولت دارد بررسی شود
3- ولتاژ پین 4 وقتی پین 5 نسبت به 1 با ولتاژ +5 تغذیه میشود، اندازه گیری شود؟ و
4-
5-
همونطور که میبینید نحوه تعریف تستها طوریه که مثلا پین 1 یه بار باید به GND وصل بشه یه بار به +27 ، یه بار به +5 و گاهی بعنوان ورودی ADC استفاده میشه. من فکر میکنم که این مدار رو باید بصورت رله ای پیاده سازی کنم اما اینکه از چه نوع رله هایی استفاده کنم و چطوری یه کم منو گیج کرده و دنبال یه طرح خوب هستم . اگه کسی از دوستان نمونه مشابهی رو انجام داده یا رله های خاص چند وضعیتی میشناسه و یا حتی اگه پیشنهاد دیگه ای داره ممنون میشم از راهنماییاتون استفاده کنم
1- مقاومت بین دو پین مثلا 1 و 3 اندازه گیری شود؟ (حدود 3 اهم)
2- اتصال کوتاه بین پین 1 و 4 وقتی پین 5 نسبت به 2 ولتاژ 27 ولت دارد بررسی شود
3- ولتاژ پین 4 وقتی پین 5 نسبت به 1 با ولتاژ +5 تغذیه میشود، اندازه گیری شود؟ و
4-
5-
همونطور که میبینید نحوه تعریف تستها طوریه که مثلا پین 1 یه بار باید به GND وصل بشه یه بار به +27 ، یه بار به +5 و گاهی بعنوان ورودی ADC استفاده میشه. من فکر میکنم که این مدار رو باید بصورت رله ای پیاده سازی کنم اما اینکه از چه نوع رله هایی استفاده کنم و چطوری یه کم منو گیج کرده و دنبال یه طرح خوب هستم . اگه کسی از دوستان نمونه مشابهی رو انجام داده یا رله های خاص چند وضعیتی میشناسه و یا حتی اگه پیشنهاد دیگه ای داره ممنون میشم از راهنماییاتون استفاده کنم
دیدگاه