اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ خازن 400 ولت 100 میکرو ،با باطری9 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ خازن 400 ولت 100 میکرو ،با باطری9 ولت

نوشته اصلی توسط ali-j
    سلام بهترین راه برای شوکر استفاده از یک اسلاتور موج مربعی مثل 555 و یک ترانزیستور قدرت و یک ترانس کویل ماشین یا موتور سیکلت هست. من یکی به طور ازمایشی با ترانزیستور لامپ کم مصرف ساختم ولی جریان خروجی خیلی زیاد بود به حدی که روکش سیم های نازک را آتش می گرفت :twisted:خیلی خفن شده بود و جریان زیادی می کشید برای همین نمی شد به عنوان پرتابل استفاده کرد حالا دارم روی ترانزیستور های mosfet کار می کنم و خوب جواب نگرفتم یعنی شوک وارد می کنه ولی صدای ویز ویز خفنی که با BJT داشت را نداره جرقه اش نمی زنه. :sad:
    این عکسش با BJT

مراحل ساخت یک شوکر برقی خفن ارزون بدردنخور.

اول تعیین می کنید که می خواهید با BJT کار کنید یا MOSTET . بسته به انتخاب خودتون یک از لوازم خراب زیر را انتخاب کی کنید. لامپ کم مصرف(که همه یک سوختش را در خانه داردند ترجیحا وات بالا)یا پاور سوخته(که انجا نشد خونه همسایه یکی پیدا می شه) من خودم لامپ کم مصرف را ترجیح می دم(به دلایل بالا) بعد یکی از ترانزیستور هاش را در می یارید.
    توضیح برای لامپ کم مصرف:
    لامپ های کم مصرف دو تا ترانزیستور بیشتر ندارنکه هردو تا BJT هستند.باید بخشید فعلا هرچی می گردم نمی توانم لامپ پیدا کنم عکس را براتون بزارم. و لی خیلی راحته پایه هاش را هم با مولتی متر تست کنید.
    توضیح برای پاور:
    پاور ها دو نوع قطعه سه پا دارند یک نوعش MOSFET هست یک نوع هم یک نوع دیود به هم چسبیدس که برای یکسوسازی استفاده می شود.پاور من MOSFET به شماره ssp2n60b هست که دیود محافظ هم داره برای تشخیص شماره هاشون را توی سایت www.datasheetcatalog.com سرچ کنید.در ضمن از پاور هیتسینک هم می توانید بیرون بکشید.که خیلی لازمه.

بعد برید یک کویل 12 ولت بخرید که من یک نوع هوندای گرفتم اگر می خواهید کوچکتر باشه می توانید از موتورهای مثل گازی استفاده کنید اگر گیر بیاد.

بعد یک مدار استابل 555 می بندید.فرکانسش را هرچی ببرید بالاتر ولتاژ خروجی ترانس هم می رود بالاتر طبق معادله v=l*di/dt ولی نباید انقدر بالا ببرید که 555 یا ترانزیستور کم بیارنند یا ترانس توی اون فرکانس اشباع بشه اول ببندید بعد خازن را عوض کنید به صورت صحیح خطا می توانید به نتیجه برسید.

خوب حالا اگر از BJT استفاده می کنید باید جریان بیس ترانزیستور قدرت را بالا ببرید که دو روش داره
    یک موازی کردن خروجی 5 گیت not یا سری کردن یک ترانزیستور Bc107 با ترانزیستور قدرت
    حالا به برق بزنید و حالش را ببرید.

این هم مدارش با BJT

این مدار اصلا خوب نیست ولی من جواب گرفتم خیلی خوب هم جواب گرفتم مقاومتش را هم 220 یا 100 یا 300 اهم امتحان کنید. از تغییر خازن ها برای 555 هم خسته نشوید. مراقب باشید این مدار اگر خوب جریان براش بیاد بد ولتاژی تولید می کنه بزروی هم یک مدار خوب با محاسبات علمی دقیق براتون قرار می دهم.
    :nice:
    1-مدارتونو روی کسی امتحان کردید؟اثراتش به چه صورت بود؟

2-کویل موتور تک فیش با 2 فیش چه فرقی دارد؟شما از کویل موتور 2 فیش استفاده کردید یا تک فیش؟

3-جرقه تولید شده توسط این مدار چقدر بود؟

4-این مدار چقدر جریان میکشد؟(برای تغذیه میتوان از باطری خشک معمولی کتابی استفاده کرد؟)

5-تا چه فرکانسی برای کویل مجاز است؟

6-در نقشه ای که ارائه دادید هر دو ترانزیستور مثبت هستند یا ترانزیستور قدرت منفی است؟

I Found Myself In Wonderland

دیدگاه

سلام راستش من این مدار را خیلی وقت پیش ساختم.کویل موتورم سوخته بود رفت کویل خریدم و بعد با خودم گفتم اگه موتور جرقه تولد می کنه چرا من نتوانم بعد چون شب بود دیگه از هرچی دم دستم بود استفاده کردم.برای همین غیر عکس ها مستند دیگه ای ندارم.
      روی کسی استفاده نکردم.خطر داره حسن . ولی روکش سیم ها زنگ راحت اتش می گرفت و می سوخت.تا حدود یک سانت جرقه می زد.جریانش را نگرفتم.فرکانس را نمی دونم.ترانزیستور ها هر دو تا npn هستند.
      یک سیم و دوسیمش را نمی دونم.راستی ولتاژ هم مهمه 12 ولت دار و 6 ولت.
      سعی می کنم یک جدید بسازم مشتند کنم بزارم روی سایت.

دیدگاه

اهل تجربه :
        چی شد اون مداری رو که عکسشو گذاشتیم به درد میخوره یا نه ؟؟؟
        مامنتظر جوابتونیم ها. :nerd:
        من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ernic
          اهل تجربه :
          چی شد اون مداری رو که عکسشو گذاشتیم به درد میخوره یا نه ؟؟؟
          مامنتظر جوابتونیم ها. :nerd:
          به نظر من این مدارو نساز چون بدرد نمیخوره :NO:،برای ساختن شوکر بهتره از مداراتی که توان خوبی دارند استفاده کنی ،این مدار شاید بتونه یک مقدار دستتو با شوکش بسوزونه

دیدگاه

خوبه یه مدار خواستیم ها... . :cry2:
            من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ernic
              خوبه یه مدار خواستیم ها... . :cry2:
              اگه دوتا می خواستی چی می شد ...!!
              امروز زندگی را آغاز کن !
              امروز مخاطره کن !
              امروز کاری کن !
              نگذار که به آرامی بمیری !
              پابلو نرودا

دیدگاه

آقای ali-j
                اون مدار شوکر دقیقی که گفتی ساختی؟
                راستی ببین میشه ترانزیستور قدرتو 2n3055 گذاشت؟این مدار تو قسمت خروجی پایه 3 آیسی قطعه دیگه ای نداره؟فقط همین یه مقاومت و دوتا ترانزیستورو یه کویله؟!

راستی بعد از تقویت مدارت که گفتی با bc107 و یه ترانزیستور قدرت بسازیم میشه از 555 به جای 200 میلی 4 آمپر کشید؟آخه حتما باید بتونم 4 آمپر بکشم از 555،میخواستم بدونم با این مداری که کشیدی میشه به جای 200 میلی 4 آمپر به ترانس یا کویل داد؟

(راستی مشابه bc107 توان بالاترش چیه که بشه 4 آمپر ازش کشید؟؟؟)

دیدگاه

شما برای امنیت خودتون میخواهید امنیت رو از بقیه بگیرید ؟

اگر لازم بود برای رفتن به دانشگاه توی شهر دیگه چند نفر رو بکشید هم لابد تفنگ لیزری میخواستید؟

این چه تفکرات مسخره ای هست که ما داریم .. برای انجام یک کار فکر کنید اگر همه مردم از این روش استفاده کنن چی میشه .. !!

برای داشتن امنیت باید جامعه رو امن کرد و امنیت جامعه با سلامت روح حاصل میشه و همینطور سلامت سیستمهای اجتماعی مثل اقتصاد و قضا
                  احترام به حقوق یکدیگر و توجه به حقوق دیگران و اتحاد .. همه اینها باعث سلامت جامعه و افرادش میشه .

خدا یا ما را از شر هر وسوسه کننده حفظ کن

دیدگاه

الهی آمین.
                    ما که از خیر شوکر گذشتیم، با این صحبت فلسفی شما. :agree:
                    حالا که خوب فکر میکنم ، میبینم که اگه یه ریگی تو کفش آدم نباشه،کسی به کارش کار نداره.
                    ختم جلسه رو اعلام میکنم. :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ernic
                      الهی آمین.
                      ما که از خیر شوکر گذشتیم، با این صحبت فلسفی شما. :agree:
                      حالا که خوب فکر میکنم ، میبینم که اگه یه ریگی تو کفش آدم نباشه،کسی به کارش کار نداره.
                      ختم جلسه رو اعلام میکنم. :bye
                      !!!!
                      خوب حالا تو بگو ببینم ریگی به کفشت هست یا نه ؟!!!
                      ولش کن !!
                      یه شوکر ممکنه کاربرد های فراوانی داشته باشه . اصل شوکر اشکالی نداره ولی کسی که داره ازش استفاده می کنه و طریقه ی استفاده ی اون مهمه .
                      مثلا برای محافظت از یه محوطه در یه نقطه ی خارج شهر در برابر ورود حیوانات {البته نباید حیوان رو بکشه و فقط باید یه شوک لحظه ای وارد کنه و اون رو دور کنه} . البته این فقط یه مثلا بود !! برای اینکه بگم ممکنه استفاده ی فرد با اون چیزی که ما فکر می کنیم تفاوت داشته باشه .
                      امروز زندگی را آغاز کن !
                      امروز مخاطره کن !
                      امروز کاری کن !
                      نگذار که به آرامی بمیری !
                      پابلو نرودا

دیدگاه

دوستان عزیز من یک بار نزدیک بود شهید راه علم بشم .
                        اونم وقتی بود که یه راننده که داشتم باهاشم بر می گشتم شهر مون تو راه یکی رو سوار کرد ( با خودش بود ) بعد از چند دقیقه یقمو گرفتن .( اون موقع سوم راهنمایی بودم ) من هم صندلی عقب بودم یه دفعه ترمز دستی کشیدم و یه مشت زدم تو دهن راننده و وقتی سرعت کم شد از ماشین بیرون پریدم ولی گوشی و پولم رفت تا سه کیلومتر هم زخم و زیلی کرده رفتم تا پلیس راه هیجکس هم تو راه کمکم نکرد .

اوایل که خیلی می ترسیدم که دوباره اون اتفاق برام بیفته یه شوکر ساختم . با حشره کش برقی دستی که چیز خوبی بود . ولی بعد از یه مدت که ترسم ریخت دادمش به یه نفر ...
                        اینم لینکه : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59290.msg331181#msg331181
                        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام عزیز . این مدار رو که برات می فرستم ، خودم تست کردم فوق العاده جواب می ده .
                          فقط نکته ای که اینجا میمونه : اینکه هسته رو می تونی به انتخاب خودت انتخاب کنی ( بسته به قطر سیم اولیه و ثانویه ) که میزان قدرت مدار رو مشخص می کنه .
                          موفق باشی .

دیدگاه

سلام بچه ها. همه این مدارای پر حجمو بذارینش کنار. اینم مدار شوکر 30000 ولتی که همه دنبالشن. خودم شخصا چن روز پیش کاملش کردم. خیلیم قویه. بزودی عکسشو میذارم. فعلا عکس شماتیک و پشت فیبرو میذارم تا زیاد به زحمت نیفتین. فقط مشکل ترانسشه که باید بدید براتون بپیچن ویا از توی انواع فلشر میتونید پیداش کنید. مثل فلشری که داخل ماشین میبندن. بقیه جزئیاتو توی بعدا" توضیح میدم.

/http://uploadkon.ir/uploads/36bac10621c7de5e6e89fba837dbd8e3.png

دیدگاه

سلام. اینم پشت فیبر شوکر 30000 ولتی که ازروی شماتیک رسم کردم. امیدوارم لذت ببرید. مدار کاملا عملیه چون امروز ساختمش. ترانسشو یا بدید بپیچن ویا از انواع فلشر مثل فلشر داخل ماشین دربیارید. بزودی عکس جرقه خوشگلشو میذارم. فعلا"

دیدگاه

خیلم ممنون.
                                خوب حالا: ما منتظر جرقش هستیم
                                هیجا نمیریم ، همینجا هستیم :applause: :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X