اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بخار آب سرد !!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بخار آب سرد !!!

سلام
    در بازار چندی است که پیزوهای به فروشگاه ها ارئه میشود با نام بخار آب سرد
    اصول کار انها انطور که من میدانم یک پیزو است که در فرکانس حدود یک مگا کار میکند .
    اگر از دوستان اطلاعات بیشتری دارند لطف کنن ارائه فرماید در ضمن اگر مداری برای آن اسیلاتور پیزو نیز دارند لطفا مدار ؛ نقشه آن را لطف کنند.
    موفق باشید :bye
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

پاسخ : بخار آب سرد !!!

من دو مدل تو بازار دیدم. یه مدلش که حدود 20 هزار تومنه که یه سیستم کامله بخار سرده و فقط یه ولتاژ 12 ولت میخواد. اما دومی یه Ultrasonic transducer است که بایاسش تقریبا مثل بقیه مولدهای اولتراسوند است.البته فروشنده جایی که من رفتم اطلاعات دقیقشو داشت.
    فقط مطلبی که تو کار با این اولتراسونیک ها باید دقت کرد استانداردهای ایمنی است.
    خصوصا این نوع و مدلهایی که برای جوشکاری و تمیزکاری استفاده میشه قدرت بالایی داره.چون این قطعات که به ایران وارد میشوند چینی هستند و هیچ نوع استاندارد ایمنی هم براشون ذکر نشده لازمه کسی که میخواد با اونا کار کنه در رابطه با نکات ایمنی , استانداردها و روشهای محافظتی مطالعه داشته باشه. یه دستگاه Ultrasonic power meter می تونه خیلی کمک بکنه.
    کار با اولتراسوندهای وات بالا باعث احساس بدحالی و دل به هم خوردگی میشه. ولی حتما چنین دیوایس پر کاربردی استانداردهای خودش رو داره. من اخیرا یک مته اولتراسونیک دیدم که تو کاوشگر اسپریت مریخ پیمای معروف استفاده شده.
    Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

دیدگاه

میتونید منبعی برای نحوه راهآ‌اندازی این پیزوهایی که برای تمیزکاری استفاده میشن بفرمایید؟

دیدگاه

این پیزوها همونطور که گفته شد 2 مدلن،اولی بیشتر جنبه تزییناتی داره،مثل اون کاسه های آب که از کنارش بخار میریزه ... جاهای مختلف دیدین احتمالا،آب رو با فرکانس بالا(به خروجی یکیشون یک فرکانس متر زدم سوخت :mrgreen:آ‌ آخه ولتاژش رو اول چک نکردم :icon_razz: !!! آخی تنبلی ...) به لرز در میارن ، حالا اینکه اساس کارش چیه من نمی دونم اما 2 تا تئوری شنیدم که چون مطمئن نیسم اصلا بهش اعتماد نکنین :
        1- ما توو فیزیک دبیرستان ثابت کردیم چیزی به اسم تبخیری سطحی داریم،ضربه باعث افزایش سطح تماس میشه ...
        2-گرما همون جنبش مولکولیه ... این کار اونم زیاد می کنه ...

اما مدل دوم پیزوهای تمیز کاریه ... هم ضربه زدن به محلول شوینده باعث افزایش سطح تماس محلول با جسمی که می خوایم بشوریم میشه که مثلا توو شستن طلا جواهرات و دست بند و ... که سطح تماس زیاد دارن کاربرد داره هم باعث میشه بدون اینکه دمای محلول رو بالا ببریم(کمی هم بدنه رو گرم می کنن،اما خیلی کم ... ) بتونیم عملی مثل شستن توو دمای بالا رو انجام بدیم ...
        من یک کاربردش میگم : مثلا شستن هد پرینتر ها (باز گردن سوراخ نزرل پرینتر رنگی ها ) که اگه دما بالا بره نازل ها کنده می شن ...

دستگاه این کار بیرون به فروش میره مدل های کامل چینیش هم الان قیمتش از همون سنسور خالی که توو بازار فروخته میشه ارزون تره ...

اما فقط 3 مدلش رو توو بازار دیدم ...

دیدگاه

من خروجی همون مدار رو با اسکوپ گرفتم 40vpp با فرکانس 40khz
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

راستش من یک ترانس ولتاژ بالا رو توو مدارش دیدم،توو همین حس بودم که دستم خورد به سیم های پیزو ... یک سواخ کوچیکه جای جرغه تووش ایجاد شد،یه چند دقیقه هم دستم سست بود،همونطور که می دونین برق وقتی آدم رو میگیره که جریان عبوری از بدن بالای 0.001 آمپر بشه،که با توجه به مقاومت بدن توو ولتاژ سینوسی 50 هرتز،اصولا باید بالای 70-80 ولت باشه،اما اینجا فرکانس زیادتره ...
            یادم میاد روی عنصری بعد از ترانس،عدد 2000 ولت رو دیدم ... برای همین ترجیحا دیگه به اسکوپ نزدم ...
            اما فکر کنم این تفاوتها ولتاژ برای تفاوت عملکرد مدارهاست (شستشو و بخار آب) گشتم اما مدار خوبی پیدا نکردم؛مغازه داری هم که این عکسس هارو ازش گرفتم اطلاعی از کارکرد و ... نداشت :sad: منم نخریدم :cry:

دیدگاه

KhepeleSibilo یه عزیز :smile: بعد از عرض ارادت همون مغازه که ازش عکس گرفتی یه سی دی میفروشه که عنوانش التراسونیکه.500 تومن
              میگیریه یدونه رایت می کنه.
              یه سری اطلاعات از اینترنت جمع کرده ریخته توش. چندتا دیتا شیت ار اینارو هم توش داره.البته یه بعضی هاش به زبان چینی است. خودش وارده
              کننده ایناست. از چین میاره. اونم که برقش گرفتت فکر کنم از اینا بوده که یون ساز داشته.بعضی از این بخور سردا یون منفی تولید می کنند. به هر حال مهندس برقو , برق نگیرش کیو بگیره؟؟ اونم "های ولتاژ" وای چه صفایی داره. :evil:

دیدگاه

من آخرین بار 1.5 ماهه پیش اونجا بودم :sad: هیچی نداشت،حتی نمی دونست چی هستن،حتی قیمتی که پشت ویترین گزاشته بود رو هم خبر نداشت الانم سرم اونقدر شلوغه که نمی تونم به این زودی برم :cry: اما از اطلاعاتتون ممنون :smile: لطف کردین

ولی مشکل خیلی از این قطعات باحال اینه که این چینی زحمت ترجمه دیتا شیت اونها به انگلیسی رو نکشیدن :sad:

راستش منه طفلی رو اونقدر برق گرفته که جای چندین نفر مهندس برق کفایت می کنه :cry: !!! جور همه تونو کشیدم ... اما بادمجان بم آفت ندارد ...

اما ایندفعه تصمیم دارم همچین برق رو نگه دارم تا پلیس بیاد و این قاتل رو از من تحویل بگیره و همه از دستم راحت شن :cry:

دیدگاه

باز هم سلام
                  من هم یک پیزو خریده ام ( جمهوری پاساژ فرشته - جهان کیت ) ولی دیتا شیت ندارد
                  آیا کسی مداری از آن دارد
                  فرقی نمکند شستشوی طلا باشد یا بخار آب متشکر میشوم فوری است
                  کمتر سخن گویم
                  بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

با سلام
                    چقدر جواب!!
                    اساتید گرامی فوری فوری است لنگ لنگم :eek:
                    متشکرم :bye
                    کمتر سخن گویم
                    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

من یه شماتیک برای یه مدل مدار بخار سرد دیدم.اسم ترانسدیوسرش Ultrasonic vibraion micro nuzzle هستش. این ترانسدیوسر هم برای تبخیر استفاده میشه ولی مسلما با اون نوع دیسک شکل فرق میکنه. من مدار رو فقط به عنوان ایده طراحی میذارم چون هیچ مداری برای اون مدل های بالا پیدا نکردم.
                      فکر کنم با تغییر ولتاژه ها , فرکانس و میزان جریان دهی بشه بقیه التراسوندها رو هم بسته به نوع درایو کرد.
                      ولی واقعا آدم کاربردهای این التراسونیکو که میبینه تعجب میکنه. بحری است بحر علم که هیچش کناره نیست
                      در برخی نسخ بجای علم عشق ذکر شده است.

لینک زیر را بینید:

http://www.prowave.com.tw/english/products/ut/micro.htm

دیدگاه

با سلام
                        دوست عزیز REZAMASIH
                        با تشکر از راهنمای شما + با شماست :agree:
                        کمتر سخن گویم
                        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

باز هم سلام
                          دوستان یک دستگاه پیدا کردم بزودی مدار آن را رسم میکنم و برایتان میزارم تو سایت. :wow:
                          [img]c:\1.gpg
                          [img]c:\1.jpg
                          [img]c:\3.jpg
                          کمتر سخن گویم
                          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

با سلام
                            کسی میداند جطوری مقدار سلف ها را بدست آورم ؟
                            IMG]http://image.shahkey.com/view/4261e_1814.jpg[/IMG]
                            کمتر سخن گویم
                            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

با سلام
                              چقدر جواب !!! :eek:
                              تا وقتیکه عکس نبود خیلی ها پیگیری مکردن ولی حالا
                              منتظرم :rolleyes:
                              کمتر سخن گویم
                              بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...