اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بخار آب سرد !!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بخار آب سرد !!!

این هم تصویر ارسالی توسط دوست عزیز MPC

میشه بگی مدار رو از کجا و از روی چه دستگاهی کشیدی؟ آیا یه سیستم تجاریه؟ آها دیدم اون بالا نوشتی.

بجای سلف ها و ترانزیستور آخر که یک مجموعه نوسانساز رو تشکیل میده از کریستال با فرکانس مطابق فرکانس ترانسدیوسر و سویچ ترانزیستور استفاده کن. بعد از بایاس و ایجاد نوسان در کریستال خروجی رو به اشمیت تریگر بده. بعد خروجی رو به طبقه سوییچ ترانزیستوری اعمال کن تا ولتاژ پیزو با فرکانس کاریش نوسان کنه.
    Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

دیدگاه

سلام
      دوستان همانطور که در عکس مشخص کرده ام نام دستگاه و مدل آن را میتوانید ببینید. (بله از روش مهندسی معکوس مدار بدست آمده است.)

آقای REZAMASIH عزیز 1- میتوانید مداری که پیشنهاد کرده اید را در پروتیوس رسم کنید (مرسی) 2- آیا حتما باید همان فرکانس پیزو اعمال شود نمتوان فرکانهای نزدت آن برای تغیر فرکانس اعمال کرد؟(تا چه حد تغییرات) 3- برایت عکس ها را میل کردم
      کمتر سخن گویم
      بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

:smile: من قبلا لینک یک مدار رو براتون فرستاده بودم. اون مدار عمومی ترین مدار راه اندازی پیزو هاست. حال اگر خواستید تو پروتیوس هم رسم می کنم. بروی چشم. در رابطه با فرکانس هم به هر حال یک پیزو مثل یک مدار RLC میتونه به فرکانس رزونانس بره. این فرکانس رزونانس فرکانس کاری یک المان پیزوست. عملا برای مدل سازی یک کریستال هم از مدار RLC استفاده میشه. چون این قطعات برای فرکانس خاصی طراحی شدن پس عملکردشون تو همون فرکانس بهینه است. البته میزان تولرانس فرکانس رو نمی دونم. شاید از روی دیتاشیت بشه فهمید. البته فرکانس کاری پیزو رو شاید بشه فهمید. فکر کنم با یه اسکوپ و یک سیگنال ژنراتور بشه این کار رو انجام داد. :biggrin: هنوز میلم رو چک نکردم ولی پیشاپیش ممنونم.
        Growth for the sake of Growth is the idealogy of cancer cells

دیدگاه

با سلام
          دوست عزیز آقای REZAMASIH همان پیزوی است که در جهان کیت به اسم شستشوی طلا با قطر دو سانتی متر است قیمت 5000 تومان :eek:
          ( چشم عکس را هم میگیرم و ارسال میکنم ) :rolleyes:
          کمتر سخن گویم
          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام
            من تمامی مطالبی که طی این مدت در مورد بخار آب سرد نوشتید را خواندم.ولی متاسفانه یک جمع بندی کلی ونتیجه گیری از بحث های شما نمی توان گرفت.در ضمن اون لینک هم کار نمی کنه .مداری هم نگذاشته بودید.
            خلاصه خیلی ها مثل من بی نتیجه و منتظر هستند.
            ممنون
            منتظر نظرات شما و راهنمایی های خوب شما هستم
            حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

یکی این جا گفته بود با پروتئوس میکشه میذاره ، من همین مدل بخار سدر سازشو میخوام :cry2:

دیدگاه

[img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X