اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر برای کولر که ساختم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیمر برای کولر که ساختم

سلام
    هنگام روشن کردن با ماگزییم حالت روشن کنید ( از پتانسیومتر کلید دار استفاده کنید و پتانسیومتر را بگونه ای وصل کنید که هنگام روشن شدن ماگزییم ولتاژ در خروجی باشد) تا در هنگاه راه اندازی مشگلی نباشد
    موفق باشید :bye
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      الان من درگیر اینم که موج مربعی میتونم به موتور بدو یا نه!؟ چون سینوسی رو راجبش تخقیق کردم خیلی سختته بشه یه موج سینوسی دقیق توی بارهای مختلف ایجاد کرد!

اگر موج مربعی به موتور داده بشه ، موتور اشباع می شه و تلفاتش زیاد می شه
      سعی می کنم در کوتاهترین زمان ممکن یه نقشه خوب به شما معرفی کنم ، البته یکی از نقشه های قدیمی که خودوم ساختم و راحت کار می کنه!
      Good Luck
      شاد و تندرست باشید
      دوستدارتان
      مهدی حریری

دیدگاه

یه تحقیق کردم این مدار رو بستم و یه موج SPWM با فرکانس 30KHz و دامنه +310 و -310 ولت دادم بههش:

تست اول با یه بار 50 اهمی:

تست دوم با یه بار 150 اهمی:

همونطور که میبینید موج سینوسی هستش ( البته تغریبا"!) ولی با تغییر بار دامنه اون تغییر میکنه و این خیلی برام مسخره اومد! چرا اینطوریه؟!

دیدگاه

سلام
          بعد از راه اندازی و خارج شدن سیم پیچ راه انداز با قرار دادن سلف متغییر به سادگی دور کنترول میشه.
          این مدعیان در طلبش بی خبرانند
          آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
            سلام
            بعد از راه اندازی و خارج شدن سیم پیچ راه انداز با قرار دادن سلف متغییر به سادگی دور کنترول میشه.
            سلف متغیر!؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              یه تحقیق کردم این مدار رو بستم و یه موج SPWM با فرکانس 30KHz و دامنه +310 و -310 ولت دادم بههش:

تست اول با یه بار 50 اهمی:

تست دوم با یه بار 150 اهمی:

همونطور که میبینید موج سینوسی هستش ( البته تغریبا"!) ولی با تغییر بار دامنه اون تغییر میکنه و این خیلی برام مسخره اومد! چرا اینطوریه؟!

دوست عزیز به این اتفاق میگن اثر بار گزاری ! که یک امر طبیعی در مدار شماست!
              Good Luck
              شاد و تندرست باشید
              دوستدارتان
              مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Altium Designer

دوست عزیز به این اتفاق میگن اثر بار گزاری ! که یک امر طبیعی در مدار شماست!
                Good Luck
                خوب تا اونجایی که من فهمیدم این روش موج سینوسی ساختن نباید خوب کار کنه! چون بار مرتب ممکنه تغییر کنه! ولی من اینورتور های سینوسی دقیق که تا 6000W رو جواب میدن رو دیدم ساختن و دارن میفروشن اونام به همین بی ثباتی هستند!؟ :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  سلف متغیر!؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟
                  سلام
                  نمونش کنترل دور پنکه سقفی که از سلف با چند سر خروجی استفاده میشه .
                  این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                  آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    خوب تا اونجایی که من فهمیدم این روش موج سینوسی ساختن نباید خوب کار کنه! چون بار مرتب ممکنه تغییر کنه! ولی من اینورتور های سینوسی دقیق که تا 6000W رو جواب میدن رو دیدم ساختن و دارن میفروشن اونام به همین بی ثباتی هستند!؟ :eek:
                    در اون درایور ها مدار راه انداز قدرت داره که از MOSFET یا IGBT توش استفاده شده
                    مدار شما راه انداز نداره و به خاطر امپدانس داخلی منبع ولتاژ ، دچار بارگزاری میشه
                    در ضمن خود موتور یه جور بار سلفی به حساب می آید و ما در خروجی هیچ نوع بار مقاومتی خالصی نداریم
                    Good Luck
                    شاد و تندرست باشید
                    دوستدارتان
                    مهدی حریری

دیدگاه

در اون درایور ها مدار راه انداز قدرت داره که از MOSFET یا IGBT توش استفاده شده
                      مدار شما راه انداز نداره و به خاطر امپدانس داخلی منبع ولتاژ ، دچار بارگزاری میشه
                      در ضمن خود موتور یه جور بار سلفی به حساب می آید و ما در خروجی هیچ نوع بار مقاومتی خالصی نداریم
                      Good Luck
                      ولی من تا ایونجایی که میدونم pspice مقاومت داخلی نداره برای هیچ یک از المانها مگه اینکه براش تعریف کنی!

حالا به هر حال من اومدم همون موجی که از موسفت میاد رو شبیح سازی کنم این اشتباهه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        ولی من تا ایونجایی که میدونم pspice مقاومت داخلی نداره برای هیچ یک از المانها مگه اینکه براش تعریف کنی!

حالا به هر حال من اومدم همون موجی که از موسفت میاد رو شبیه سازی کنم این اشتباهه؟

arvinfx عزیز به هر حال در زمان ساخت از مدار شبیه سازی شده ای که گذاشتی نمی تونی استفاده کنی !

و توجه داشته باش که سلف و خازن دارای XL و XC هستند پس در فرکانس کار موجود از خودشون مقاومت نشون میدهند !

Good Luck
                        شاد و تندرست باشید
                        دوستدارتان
                        مهدی حریری

دیدگاه

arvinfx عزیز به هر حال در زمان ساخت از مدار شبیه سازی شده ای که گذاشتی نمی تونی استفاده کنی !

و توجه داشته باش که سلف و خازن دارای XL و XC هستند پس در فرکانس کار موجود از خودشون مقاومت نشون میدهند !

Good Luck
                          خیلی ممنون از پیگیریتون فقط اگه میشه یه کمی زیر لیسانستر صحبت کنید :icon_razz: چون بنده دیپلمم رو هم با چک و لقد فامیل گرفتم :redface:

شما چی پیشنهاد میکنید؟ از کجا شروع کنم؟ میخاین یه مدار کامل رو توی اسپایس طراحی کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            خیلی ممنون از پیگیریتون فقط اگه میشه یه کمی زیر لیسانستر صحبت کنید :icon_razz: چون بنده دیپلمم رو هم با چک و لقد فامیل گرفتم :redface:

شما چی پیشنهاد میکنید؟ از کجا شروع کنم؟ میخاین یه مدار کامل رو توی اسپایس طراحی کنم؟

دوست عزیز اگر می خواهید در زمینه کنترل موتور AC فعالیت کنید نیاز به مقداری اطلاعات پایه دارید که از کمیت و کیفیت اجرای این سیستم ها گاه شوید
                            مگر اینکه یه مداری پیدا کنید و بسازید و از اتفاق هم کار بده !!! البته احتمالش هست ولی چشم گوش بسته مدار ساختید!!!
                            به نظر من بگردید در مورد کنترل موتور سه فاز اطلاعات جمع آوری کنید ، زمان به من اجازه نمیده که به این شکل آموزش بدهم چون بحث مفصلی داره، به شما پیشنهاد می کنم توی انجمن ها بگردید و اطلاعات کسب کنید
                            GOOD LUCK
                            شاد و تندرست باشید
                            دوستدارتان
                            مهدی حریری

دیدگاه

1-2 ثانیه اول باید دیمر روی حداکثر باشه ، چون سیم پیچ راه انداز تو مداره.

فیلتر باید حتما بزاری ، شکل موج برق شهر میریزه به هم ، مخصوصا اینجا که بارش سلفی هست.

برای ترایاک باید اسنابر بزاری ، دی غیر این صورت میسوزه.

مثل اینها :

دیدگاه

من چی کار کنم که فرکانس موتور رو تغیر بدم دوستان؟
                                من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X