اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن یک LED با ولتاژ 48ولت و 220ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن یک LED با ولتاژ 48ولت و 220ولت

سلام.
    من میخوام یه ال ای دی رو به ولتاژ 48ولت مستقیم وصل کنم اما با مقاومت خیلی داغ میکنه از مقاومت توان بالا هم نمیخوام استفاده کنم، آیا راهی هست که نخوایم از قطعات زیاد برا این کار استفاده کنیم.
    اگه با جریان 10میلی آمپر هم ال ای دی روشن بشه خوبه.
    حالا یکی دیگه: اگه ولتاژ 220ولت متناوب باشه چه مداری میخواد؟

پاسخ : روشن کردن یک LED با ولتاژ 48ولت و 220ولت

چه مقاومتی وصل کردید ؟

...
    اگه ال ای دی تون معمولیه حداکثر 3.5 ولت میتونید بهش برسونید
    تو مدار های سری ولتاژ کل از جمع ولتاژ ها بدست میاد اگه 3.5 ولت به ال ای دی برسه میمونه 44.5 ولت که مقاومت باید کم کنه و جریان هم که تو کل مدار ثابته پس از فرمول V=RI میشه مقدار مقاومت رو بدست آورد که میشه 4450 اهم .. با این اختلاف ولتاژ (44.5 ) و 10 میلی آمپر 0.445 وات در هر ثانیه انرژی به گرما تبدیل میشه که اگه مقاومت 0.5 وات وصل کرده باشید احتمالا خیلی گرم بشه .. میتونید 2 تا مقاومت 0.5 وات رو موازی وصل کنید
    مقاومت های 1 وات اندازه ی بزرگی ندارند حتی 5 وات هم جای زیادی نمیگیره :mrgreen:
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
      چه مقاومتی وصل کردید ؟

...
      اگه ال ای دی تون معمولیه حداکثر 3.5 ولت میتونید بهش برسونید
      تو مدار های سری ولتاژ کل از جمع ولتاژ ها بدست میاد اگه 3.5 ولت به ال ای دی برسه میمونه 44.5 ولت که مقاومت باید کم کنه و جریان هم که تو کل مدار ثابته پس از فرمول V=RI میشه مقدار مقاومت رو بدست آورد که میشه 4450 اهم .. با این اختلاف ولتاژ (44.5 ) و 10 میلی آمپر 0.445 وات در هر ثانیه انرژی به گرما تبدیل میشه که اگه مقاومت 0.5 وات وصل کرده باشید احتمالا خیلی گرم بشه .. میتونید 2 تا مقاومت 0.5 وات رو موازی وصل کنید
      مقاومت های 1 وات اندازه ی بزرگی ندارند حتی 5 وات هم جای زیادی نمیگیره :mrgreen:
      من برای متصل کردن ال ای دی به ولتاژ 48ولتی اومدم 14مقاومت 330 اهم و یک چهارم وات رو سری کردم اما باز هم داغ میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
        من برای متصل کردن ال ای دی به ولتاژ 48ولتی اومدم 14مقاومت 330 اهم و یک چهارم وات رو سری کردم اما باز هم داغ میکنه
        حداکثر توانی که منبع تغذیه 48 ولت با جریان 10 میلی امپر می تواند به مدار تزریق کند 0.48 وات است پس اگر قصد دارید با این جریان کار کنید می توانید با استفاده از دو مقاومت 0.25 وات سر و ته قضیه را بهم اورید. شما در اندازه گیری ولتاژ ویا مقاومت اشتباه کرده اید.

دیدگاه

ممنونم بابت 48ولتی.
          اما کسی برای ولتاژ 220ولت متناوب برق شهر راهی میدونه که به سادگی یکی دوتا مقاومت باشه؟

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43117.45
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=14667.15
            http://www.bargh20.com/analog/led-lamp/
            از این بحث ها هم میتونید استفاده کنید

میتونید یه مقاومت 14500 اهمی 5 وات با ال ای دی سری کنید .. اگه ولتاژ 220 باشه تقریبا 3.5 ولت 15 میلی آمپر به ال ای دی میرسه و اگه 180 بشه تقریبا 2.85 ولت 12 میلی آمپر .. (این محاسبات تقریبیه و بستگی به مقاومت استفاده شده و مقاومت داخلی ال ای دی داره) .. یه دیود هم قبل از مقاومت بذارید .. اگه خازن هم استفاده کنید چشمک زدن ال ای دی کمتر میشه ..
            زندگی پر ز وجود است ولی ..
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

واسه 220 ولت 56 کیلو اهمی استفاده کن
              واسه 48 ولتی 12 کیلو اهم
              تشکر هم چیز بدی نیست , به امتحانش می ارزه

دیدگاه

من 56 کیلو گذاشتم نورش خیلی خیلی کم بود :sad:
                I Found Myself In Wonderland

دیدگاه

:
                  نوشته اصلی توسط x.vu
                  من 56 کیلو گذاشتم نورش خیلی خیلی کم بود :sad:
                  من این مقاومت رو برای ساخت چراق سیگنال میزارم ولی برای روشنایی مثل پرژکتور باید مقاومت رو کم کنی و وات مقاومت رو بالا ببری
                  مثلا 10کیلو اهم 5 وات

دیدگاه

دوستان عزیز یه سوال شما این ارقام رو از کجا میارید مثلا یه قطعه رو به عنوان مرجع در نظر میگیرید بعد از روی اون تصمیم میگیرید؟
                    میشه فرمولهای اونارو تا حدودی بگید؟

دیدگاه

آره
                      یک ال ای دی باید برای روشنایی کامل بین 20 تا 30 میلی آمپر جربان ازش ردشه :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X