اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک-آنالیز مدار - ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک-آنالیز مدار - ماسفت

نمی فهمم ، به این پروتئوس هم ( در ضمینه آنالوگ ) انگار نمی شه اطمینان کرد ، الان سرهای ترانس رو به هم وصل کردم و باز هم داره به من شکل موج میده ، ولی وقتی که یه دونه سلف می ذارم جای ترانس ، هر چقدر هم بالا پاییینش می کنم ، شکل موج نمی ده به من .

اوه اوه اوه اوه . :redface: :surprised: :redface: :sad: :redface: :biggrin: بازم دسته گل
    توی یه مقداری از سلف مدار به نوسان میافته ( من چون بلد نیستم از سلف متغیر توی پروتئوس استفاده کنم دونه دونه مقدار میدادم )
    پس ربطی به سلف و ترانس نداره ، جالبه که الان خروجی مدار بیشتر از 100 ولت هستش و معلوم نیست که چطور میشه از یه دی سی ( یا همون مربعی ) 15 ولت ، هارمونیک بیش از 100 ولتی درآورد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نمی دونم که توی پروتئوس می شه اصلا یه سلف و خازن رو تغییر داد ( در حالت آنالوگ آنالایز ) یا نه ، چون دو تا دونه خازن متغیر آوردم که انگار اصلا طرحی برای شبیه سازی اونا ( مدلی ) نداشت . بهر حال می خوام برم سراغ آنالیز چون انگار دیگه چیزی نمونده و به قولی مدار تمیزه تمیزه :
      حدس من اینه که این دوتا دونه ماسفت عزیز با هم موازی بسته شده اند و عملا شاید با یکی هم میشد بستشون و فقط بخاطر جریان دهی بیشتر این دوتا رو با هم استاد کردن! :NO:

البته من چون با موسفت کار نکردم و زیاد در موردش مطالعه نکردم و اصولا مدت های مدیدی است که با فت ها مشکل دارم ، لذا همه ی کارهام از رو ی حدسه!
      حدس می زنم که وقتی که ماس فت ها قطع باشن دو سر گیت سورس و درین سورس شون 15 ولت میافته و هنگامی که روشن هستن دو سر اینا هیچی نمی افته ، یا لا اقل دو سر درین سورس چیزی نمی افته ( چون که گیت عایق شده است و جریان ازش رد نمیشه و تو فت ها جریان گیت تقریبا صفره )
      پس هنگامی که ما شروع می کنیم به فرمان دادن به مدار - بوسیله ی وصل کردن 15 ولت به گیت ها ( بوسیله ی مقاومت هایr7 , r5) همین طور به درین ها ( به وسیله ی دیودها) ما در حقیقت بلا فاصله 15 ولت در ورودی داریم و ماسفت هامون در حال شارز شدن هستن ( چون داخل ماسفت ها خازن وجود داره ( اگر اشتباه نکرده باشم )
      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

خیلی جالبه ، با خودم داشتم فکر می کردم که یه سلف و خازن که همین طوری نمی تونند نوسان درست کنند و فقط اینا می تونن هارمونیک درست کنند و موج سینوسی رو از توی موج مربعی یا هر چیز شبیه به اون بکشن بیرون ، بعد با خودم گفتم پس چرا مدار موج مربعی نمی ده که بعد بخواد تبدیلش کنه به موج سینوسی .
        حالا که مدار اینقدر ساده شده با خودم گفتم که بیام و بازم ساده ترش کنم ، رفتم و زمین رو پایین گذاشتم و یه دستی به سر روی مدار کشیدم . خیلی جالبه . فکر می کنید چی دیدم ؟ :NO: :eek:

داشت شاخام در میومد :eek: :eek:
        این دقیقا همون آ استابلی هستش که من به عنوان اولین مدار زندگی ام تو آزمایشگاه سال دوم هنرستان بستمش!!! ، فقط تنها فرقشون تو تجملات اینه و در ضمن اینکه به جای ال ای دی از بار سلفی خازنی استفاده کرده.یه دستی هم به سر و گوش مدار کشیده .
        البته من حدسش رو زده بودم ها!!!! همون اول هم حدس زده بودم :smile:
        فقط یه سری سوال هنوز بدون جواب مونده :
        1. اون ترانسه چی بود ؟ چرا به جای یه سلف یه ترانس رو اینجوری قرار داده بود ؟ تا حالا من یه همچین چیزی رو ندیده بودم
        2. چرا وقتی الان سلف و خازن رو برمی دارم مدار نوسان نمی کنه ؟ با بار اهمی هم همین طور . چرا؟
        3. فکر کنم مشکل از پروتئوس باشه کاش یه نرم افزار قوی تر برای آنالیز مدارام داشتم ( با این اورکد و لب ویو هم تاحالا کار نکردم ، موقع نصبشون هم انگار کرکشون خوب کار نمی کنه ) ، اصلا این پروتئوس چیز آشغالیه . مقدار خازن رو من تغییر دادم شکل موج به هم ریخت ، دوباره مقدارش رو برگردوندم ولی شکل موج درست نشد !!!!! یعنی نرم افزار مفت گرونه.( هر چند این طور که بر میاد از ماژول های پی اسپایس برای تحلیل استفاده می کنه )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X