اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت موج سینوسی فرکانس بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت موج سینوسی فرکانس بالا

من به خاطر کارم مدام اسیلاتور های سینوسی درست می کنم با فرکانس های نسبتا بالا
    از یه حدی بیشتر به دلیل عدم دسترسی به ترانزیستور فرکانس بالا ساختن اسیلاتور سینوسی برام مقدور نیست
    ولی از اون سخت تر تقویت موج سینوسی فرکانس بالا هست
    به نظرم میاد تقویت یک موج سینوسی فرکانس بالا با یه ترانزیستور سخت تر از ساختن یه اسیلاتور سینوسی با همون فرکانس
    و با همون ترانزیستوره
    آیا واقعا همینطوره و تقویت موج فرکانس بالا سخت تر از ساختن خود اون موج هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ : تقویت موج سینوسی فرکانس بالا

مدار های تقویت کننده معمولا ساده هستن ولی قرار گیری انها در مدار و شرایط فیزیکی مشکل هست نگفتید فرکانس کارتون چقدر ولی معمولا برای اینکه در تقویت دچار مشکل نشیم باید ترانزیستوری انتخاب کنیم که فرکانس کارش چندین برابر فرکانس مورد نظر باشه تا لااقل محدود به پارامتر های ترانزیستور نشیم و خیالمون از این بابت راحت باشه نکته دیگه به نظرم باید خیلی جوانب کار مثل چینش قطعات تنظیم دقیق مقدار قطعات به صورت سعی و خطا را رعایت کنیم تا به نقطه ایدال برسیم و معمولا خروجی تقویت کننده ها به کیفیت یک اسیلاتور نیست چون تقویت کننده ها در توان های بالا کا میکنن .

گذینه دیگه استفاده از لامپ خلاء هست که با توجه به بازار ما عملی نیست ولی گذینه خیلی خوبی میتونه باشه چون محدودیت های ترانزیستور را نداره
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

پاسخ : تقویت موج سینوسی فرکانس بالا

سلام دوست عزیز. من دنبال مداری میگردم که بتونم فرکانسشو 20 کیلو تا 2 مگ تغییر بدم یا اینکه لااقل از 1 مگ تا 2 مگ تغییر کنه و بتونم باهاش پیزو را به ارتعاش دربیارم. شما که مدار نوسان ساز زیاد ساختی میتونی منو راهنمایی کنی یا لااقل یکی از مدارهایی که میدونی در عمل کار منو راه میندازه برام بزاری. فکر میکنم برای ارتعاش پیزو موج سینوسی بهتر باشه درسته؟
      تشکر میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X