اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت پل H
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت پل H
سلام
منم دنبال پل H میگردم ، البته برای ربات ! خوب من تقریبا به 3 الی 4 آمپر نیاز دارم برای موتور گیربکس ! اما چند سوال برام پیش اومده !
اول اینکه ، دبرای موتور های ( فرض میکنیم برای موتور گیربکس ) جریان لحضه ای مد نظره ؟ من چند جا خوندم باطری لیتیم آیون جریان دهی لحضه ای خوبه و برای ربات بیشتر استفاده میشه ! حالا اگر قرار باشه برای موتور ها از این باطری استفاده کنیم باید سر راه باطری و موتور ترانزیستور یا ماسفت قرار بدیم ! یعنی همون پل H ، حالا ترانزیستور جریان دهی لحضه ای بیشتره یا ماسفت ؟
دوم اینکه برای جریان دهی بالا هم میشه از ترانزیستور های tip127 که من شنیدم تا 5 آمپر میتونه تحمل کنه ، استفاده کرد . درسته ؟
و در کل نظر شما برای ساخت پل H با ترانزیستور بهتره یا با ماسفت ؟ با کدوم شماره ؟
ممنون« با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
این جمله رو فراموش نکن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ناصر منتظری- اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
ارتباط با من : ir02x6
طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : ساخت پل H
نوشته اصلی توسط roborezaلینک آقای اسدی برای درایور هاف بریج اینم برای آیسی tc4428. البته ولتاژ بالای 18 رو قول نمیکنه:
البته سر گیت ها هم هرکدوم یه مقاومت اهم پایین در حد 10 اهم میخواد که یادم رفت بذارم
دیود محافظ هم برای این نوع پل اچ لازمه ؟ بزاریم ؟« با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
این جمله رو فراموش نکن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط roborezaسلام
ورودی گیت ماسفت. بله سری
اگه همین ماسفت هارو بذاری نیازی به دیود نیست چون خودش داخلی داره
فقط حداکثر چند آمپر میتونه خروجی بده ؟
حداکثر ولتاژ هم 18 ولت هست ؟
بعد برای موتور گیربکسی که در ربات مسیر یاب حرفه ای استفاده میکنن ، حداکثر چند آمپر نیاز داره ؟ چون اگر قرار باشه lm338 برای کنترل ولتاژ موتور های ربات مسیر یاب استفاده کنم یا باید از T استفاده کنم یا از K ! اما مدل K حجمش زیاده مثل ترانزیستور قابلمه ای هست ، بنابر این خودتون کدومو پینهاد میکنید ؟ موتور ها بیشتر از 2.5 آمپر میکشن ؟ لازمه ؟
ممنون« با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
این جمله رو فراموش نکن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghiممنون
فقط حداکثر چند آمپر میتونه خروجی بده ؟
حداکثر ولتاژ هم 18 ولت هست ؟
بعد برای موتور گیربکسی که در ربات مسیر یاب حرفه ای استفاده میکنن ، حداکثر چند آمپر نیاز داره ؟ چون اگر قرار باشه lm338 برای کنترل ولتاژ موتور های ربات مسیر یاب استفاده کنم یا باید از T استفاده کنم یا از K ! اما مدل K حجمش زیاده مثل ترانزیستور قابلمه ای هست ، بنابر این خودتون کدومو پینهاد میکنید ؟ موتور ها بیشتر از 2.5 آمپر میکشن ؟ لازمه ؟
ممنون
من روی درایور براشلس تا 30 آمپر خروجی گرفتم
بخاطر گرمای زیادی که مدل T ایجاد میکنه بهتره k بذاری. یا این که یه هیتسینک درست درمون واسه t بذاریAYRIC
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط roborezaبستگی به فرکانس pwm و سیستم خنک کننده داره
من روی درایور براشلس تا 30 آمپر خروجی گرفتم
بخاطر گرمای زیادی که مدل T ایجاد میکنه بهتره k بذاری. یا این که یه هیتسینک درست درمون واسه t بذاری
شما تایمر 1 مثلا مگا64 روبرای موتور ها پیشنهاد میکنید یا تایمر 0 و 2 ؟ تفاوتشون فقط میدونم در اینکه یکی 16 بینیه و دیگری 8 بیتی ! میشه توضیح بدین ؟
من واسه مدل k قابلمه ای فکر نکنم جاداشته باشم ، مدل T خیلی داغ میکنه ؟
« با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
این جمله رو فراموش نکن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghiراستی 2 تا سوال
شما تایمر 1 مثلا مگا64 روبرای موتور ها پیشنهاد میکنید یا تایمر 0 و 2 ؟ تفاوتشون فقط میدونم در اینکه یکی 16 بینیه و دیگری 8 بیتی ! میشه توضیح بدین ؟
من واسه مدل k قابلمه ای فکر نکنم جاداشته باشم ، مدل T خیلی داغ میکنه ؟
بله خلی داغ میکنه. میتونی هیتسینک بذاریAYRIC
دیدگاه
-
برای کنترل سرعت موتور ها 8بیت برای PWM دقت کافیب رو میسازه و نیاز به دقت بالاتر نیست و توی مد
phase corect دقت 8بیتی تقریبا دوبرابر میشه (برای 8 بیتی شما 255 پله دارید یعنی میتونید ولتاژ خروجی رو از 0 تا VCC به تعداد 255 پله تقسیم کنید ولی
برای 16 بیتی بیشتر هست که معمولا نیاز به حد نیست من موتور DC رو با شفت اینکودر تا سرعت 14000rpm کنترل کردم با خطای کمتر از 0.5% خطا با همین
تایمر 8 بیتی)
دیدگاه
دیدگاه