اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا بفرمایید این مدار کارش چیه ؟!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لطفا بفرمایید این مدار کارش چیه ؟!!!

نوشته اصلی توسط س.پارســا

به قول دوستمون:

نه به اون پست اول شما که ...
    و نه به این پست آخری که زدید تو دهن همه مون!!!

دوست عزیز حالا بماند که اصلا چی به چیه و قراره چی باشه.
    سمت چپ مدار شما یه اوسیلاتوره و سمت راستتون یه تقویت کننده صوتی که تو اکثر کتابها هم میتونید نقشش رو پیدا کنید. اگر هم شک دارید استاد اشک میتونن قانع تون کنن که اون تقویت کننده صوتی هستش.

حالا خودتون قضاوت کنید که ما باید چه جوابی بدیم تا شما قانع بشید؟!
    دوست عزیزم این چه حرفیه ... !!! دست شما درد نکنه ... :-O
    من چنین جسارتی نکردم... من خواستم بدون اینکه چیزی بگم نظر شما رو درباره این مدار بدونم...

بازم میگم من زیاد در الکترونیک وارد نیستم و بطور تجربی یه چیزایی یاد گرفتم...
    اما درباره این مدار همونطور که جناب پارسا فرمودن سمت چپ مدار یه اوسیلاتوره بافرکانس 2535 هرتز که با تغییر در مقاومت R4 آی سی 555 میتونیم اونو تا 5000 هرتز افزایش داد با توجه به نیازمون و سمت راست یه تقویت کننده باید باشه که این جریان را به زمین خواهد داد...

من فقط میخوام دوستان نظر بدن که قسمت سمت راست درست طراحی شده و نقصی در انتخاب قطعات و چیدمان اون وجود داره یا نه ؟
    ممنون ...

دیدگاه

با سلام

نظر به اینکه بار را دقیق مشخص ننموده اید، و این مدار آمپلیفایر قدرت صوتی است، ( به همراه اسیلاتور مربعی 2500 هرتز)-همانطوریکه دوستان اشاره فرمودند.
      اگر بار شما( زمین ) به همراه ترانس ، شبیه بلندگو رفتار کند، هیچ مشکلی ندارید و مدار کار می کند.

ولی ...
      به نظر نمی رسد که زمین مانند بلندگو رفتار کند، حداقل اینکه بیشتر با یک بار اهمی خالص روبرو هستیم.
      و مقداری گرما در محل اتصال به زمین تولید می شود ( مثلا به اندازه مصرف 20 وات )

اگر می خواهید ، نوعی طپش به زمین القا کنید، باید به فکر تکنیک دیگری باشید.
      اگر می خواهید ، رفت و برگشت امواج را در زمین بررسی کنید """"""""&q uot;"""""""&quo t;"
      اگر می خواهید رسانش الکتریکی / یا تشدید / یا انتقال را بررسی کنید"""""""&quo t;""

جزییات بیشتری نیاز است.

با سپاس
      گشتی در لاله زار
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

دوستان عزیز به نظر شما اگر در این مدار بجای ترانس از یک کویل موتورسیکلت با ماشین استفاده کنیم خروجی نهایی
        مدار به چه صورت خواهد بود ...
        در این صورت میتونیم بجای باتری 24 ولت از باتری 12 ولت استفاده کرد ؟ًً!!!

باید اضافه کنم که در قسمت خروجی این مدار بوسیله دو عدد پراب میله ای بزرگ با فرو کردن آنها در خاک بفاصله تقریبی نیم متر پالسهای تولید شده به زمین منتقل میشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zenit52
          باید اضافه کنم که در قسمت خروجی این مدار بوسیله دو عدد پراب میله ای بزرگ با فرو کردن آنها در خاک بفاصله تقریبی نیم متر پالسهای تولید شده به زمین منتقل میشه...
          oo: oo:

شک کرده بودم! :
          و یا اینکه یه پالسر برای شوخی !!!
          چون دیده بودم یکی از بچه های فامیل اینکارو کرده بود. منتها با 100 هرتز! یه صدای وحشتناکی هم میداد که همه ترسیدیم!!! oo:
          یادمه نور بنفشی ازش ساطع میشد و اونقدر قدرت داشت که باهاش دسته یه چکش رو آتیش زد!!!!!!!!!!!! oo: فیلمش رو هم داشتیم. اگر پیداش کردم میزارمش.
          در کل ساده تر از اون هم میشه ساختش. فکر کنم اگر بجای تقویت کننده ماسفت بزاری جواب بده!
          نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

بالاخره ما نفهمیدیم قرار با این آژیر بزنید؟ آدم بکشید؟ آدم بکشید بعد آژیر بزنید؟؟
            آهان احتمالاً میخواهید زمین رو منفجر کنید. زلزله های اخیر کار شماست؟!
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              بالاخره ما نفهمیدیم قرار با این آژیر بزنید؟ آدم بکشید؟ آدم بکشید بعد آژیر بزنید؟؟
              آهان احتمالاً میخواهید زمین رو منفجر کنید. زلزله های اخیر کار شماست؟!

دیدگاه

سلام :

مدار تقویت میتونه بهتر باشه اولین اشکال مدار نداشتن دیود برای خنثی کردن ولتاژ القایی ترانس هست البته شایدم نخاد چون باید اولیه را برسی کرد ولی در هر حال بهتره که داشته باشه

ترانس باید از هسته فریت باشه تا بتونه همچین فرکانسی را با بازدهی معقول تقویت کنه

به نطرم اگه ترانس دوبل طراحی بشه بهتره با این حساب سیم وسط به مثبت و دو سیم کناری ترانس به طور جداگانه توسط ماسفت میتونه تغذیه بشه که در خروجی به صورت پوش پول توان داشته باشیم

بهتره این مدار تقویت را کلا بزاری کنار و خروجی 555 را توسط آی سی 4013 برای سویچ ماسفت ها (ترانس دوبل) سیم بندی کنی و ....
                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X