اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مادون قرمز

کسی راجع به انتقال داده با مادون قرمز اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟/

مادون قرمز

حمزه جان سلام .
    به نظرم پروتکلش که همون سریال هست . فقط به جای سیم نور داده ها رو جا به جا میکنه . ولی در مورد مادون قرمزش فکر میکنم سخت افزار مخوصصی باید داشته باشه .
    باید ببینیم چه سنسوری فرستنده و گیرنده مادون قرمز است . البته فکر کنم برای این کاربرد ما این سنسور های معمولی که در بازار هست و برای ربات ها استفاد میشه جواب نده .
    برای همین فکر میکنم اگه سنسوری باشه باید با این سنسور های معمول متفاوت باشه .
    دوستانی که کار عملی در این زمینه کردن کمک کنن .
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

مادون قرمز

با سلام:
      در مورد این سوال شما من خودم پروژه ای در زمینه کنترل از راه دور های مادون قرمز داشتم که یک کنترل مادر بود در ابتدا گزارش پروژه آن اصول و پروتکل کنترل های مادون قرمز را توضیح دادهام
      این گزارش را در قسمت مقالات آموزشی قرار می دهم امید وارم که مورد استفاده دوستان قرار بگیرد
      (البته چون الان اینترنت شبانه من تمام میشود آن را امشب در سایت قرار می دهم)
      ر کسی را بهر کاری در جهان آورده اند
      کار ما عشق است و ما را بهر آن آورده اند

دیدگاه

سوال

سلام دوستان

یک سوال داشتم اونم اینکه تا جایی که من شنیدم سیستم های مادون قرمز بر مبنای شمارش پالسند
        یعنی ما روی یک پایه میکرو پنج پالس با یک فرکانس مشخص که هر نیم ثانیه روی پایه ظاهر میشه ایجاد کنیم بعد یک دیود مادون قرمز رو کلکتور ترانزیستور ی که بیسش متصل به پین مورد نظره بزاریم بعد از اینکه دیود گیرنده امواج مادون قرمز رو دریافت کرد به ورودی ایسیه 4017
        که شمارنده پالس ورودیه منتقل کنه و با توجه به تعداد پالس خروجی متناسب فعال بشه
        که در اینجا خروجی q5 فعال میشه.
        حالا با این اوصاف این از نظر شما عملیه؟
        ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

مادون قرمز

با سلام:
          تا آنجا که من شنیده ام و کار کرده ام سیستم های مادون قرمز بر اساس پهنای پالس کار می کنند نه تعداد پالس
          اما در مورد روشی که می خواهی کار کنی به نظر من عملی نیست یا لا اقل اینجوری عملی نیست و باید بیشتر روی آن کار کنی
          1-فرض کنیم که پالس ها صحیح و سالم به 4017 رسید (که البته صحیح نمی رسد) و 4017 با 5 پالس خروجی 5 آن فعال شد ولی در نیم ثانیه بعد با 5 پالس بعدی خروجی 10 آن فعال می شود
          و هر نیم ثانیه خروجی بین پایه 5و 10 تغییر می کند که این مشکل را به راحتی می توان بر طرف کرد.
          2-با این روش شما سیستم به شدت از نور مادون قرمز محیط تاثیر می پذیرد مثلا فرض کنید با روشن و خاموش کردن یک چراغ یک پالس در محیط ایجاد شود آنگاه 4017 یک شماره می شمارد و مثلا خروجی 1 آن فعال می شد حال دیگر با 5 پالس شما خروجی مورد نظزتان فعال نمی شود

باز هم اگر بیشتر بر روی این طرح بررسی صورت گیرد مشکلات بیشتری در آن پیدا می شود
          این مشکلاتی که من گفتم مشخص ترین مشکلات آن بود

اگر بگویید که برای چه کاری می خواهید از مادون قرمز استفاده کنید شاید بهتر بتوان به شما کمک کرد
          ر کسی را بهر کاری در جهان آورده اند
          کار ما عشق است و ما را بهر آن آورده اند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X