اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل ولتاژ سینوسی 3 ولت به جریان 1 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل ولتاژ سینوسی 3 ولت به جریان 1 آمپر

درود بر همه اساتید
    دوستان من یه ولتاژ سینوسی دارم بین 2 تا 3 ولت هست (البته ار ام اس )
    حالا می خوام این ولتاژ به جریانی نزدیک به 1 آمپر تبدیل بشه
    من هرچی سعی کردم با این پمپ های موجود 20 میلی آمپر بیشتر نمیشه تولید کرد
    برای این منظور باید چب کار کنم
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

پاسخ : تبدیل ولتاژ سینوسی 3 ولت به جریان 1 آمپر

نوشته اصلی توسط john lock
    درود بر همه اساتید
    دوستان من یه ولتاژ سینوسی دارم بین 2 تا 3 ولت هست (البته ار ام اس )
    حالا می خوام این ولتاژ به جریانی نزدیک به 1 آمپر تبدیل بشه
    من هرچی سعی کردم با این پمپ های موجود 20 میلی آمپر بیشتر نمیشه تولید کرد
    برای این منظور باید چب کار کنم
    خوب با ترانزیسنور تقویتش کن

دیدگاه

من از این روش برای گذراندن یک جریان ثابت استفاده می کنم
      که همیشه یک جریان ثابت از مقاومت R1 عبور کنه
      حالا واقعا نمی دنم این روشی که شما می فرمائید چه طوری و از چه نوع ترانزیستوری باید استفاده کنم
      که این جریان چنید میلی آمپری که از یک ولتاژ سینوسی ساخته شده به 1 آمپر تغییر کنه

دیدگاه

با درود . . .
        من یکی دقیقا نفهمیدم منظور چیه؟
        میخوای سیگنالت رو تقویت کنی و یا اینکه تبدیلش کنی به جریان؟
        اگر فقط قصد تقویت داری که با چند تا ترانزیستور به راحتی میشه این کار رو کرد(یا حتی با یه آیسی آمپلی فایر مثل سری TDA !!!)
        اما اگه میخوای سیگنال رو برای جلویری از افت به جریان تبدیل کنی،آ‌ اون یه قضیه دیگه هستش و یه جور دیگه باید باهاش برخورد کرد

موفق باشید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

ببین آقای نصیری عزیز
          من یک ولتاژ سینوسی دارم با دامنه 2 ولت تقریبا البته یعنی بهتر بگم بین 2 تا 3 ولت
          حالا باید منبع جریانی داشته باشم که این ولتاژ سینوسی رو تبدیل کنه به جریان
          ولی با op خای معمولی که این کار رو انجام میدم بیشتر از 20 میلی آمپر نمی تونیم بگیرم
          پس اگه بخوام واضح تر بگم منبع جریان ثابتی می خوام مثل شکل بالا که همیشه جریان ثابتی از مقاومت R1 میشه
          ولی با این تفاوت که میخوام این جریان عبوری ثابت 1 آمپر باشه
          به طور خلاصه جریانی دارم که توی شکل اول توسط اون پ امپ ساخته شده که مقدارش 20 میلی آمپره میخوام تقویت بشه به 1 آمپر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری

اگر فقط قصد تقویت داری که با چند تا ترانزیستور به راحتی میشه این کار رو کرد(یا حتی با یه آیسی آمپلی فایر مثل سری TDA !!!)

آقای نصیری من این جوری که از این tda2822 میتونه تا 1.5 آمپر هم جریان بده حالا دو تا سوال
            چه طوری جریانی که داریم به این tda بدیم و تنظیمش کنیم روی 1 آمپر
            و مورد بعدی مثل شکل 1 چی کار کنم که مطمئن بشم اون جریان 1 آمپر از مقاومت اولی داره رد میشه بدون توجه به مقدار اون مقاومت دقیقا مثل اتفاقی که توی این شکل داره می افته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
              آقای نصیری من این جوری که از این tda2822 میتونه تا 1.5 آمپر هم جریان بده حالا دو تا سوال
              چه طوری جریانی که داریم به این tda بدیم و تنظیمش کنیم روی 1 آمپر
              و مورد بعدی مثل شکل 1 چی کار کنم که مطمئن بشم اون جریان 1 آمپر از مقاومت اولی داره رد میشه بدون توجه به مقدار اون مقاومت دقیقا مثل اتفاقی که توی این شکل داره می افته
              ببخشید پروژه چیه؟

دیدگاه

:sad: من که گفتم
                یه مقاومت دارم می خوام جریان کنترل شده ای نزدیک یک آمپر از اون عبور کنه
                اون جریان هم می خوام از یک سیگنال سینوسی ساخته بشه

دیدگاه

oo:
                  ساعت 9و نیم کلی تایپ کردم! نمیدونم چرا ثبت نشده! oo:
                  خلاصه شو میگم:
                  یه چنین چیزی وابسته به دامنه اون سیگنال هم هست(قانون اهم) و نمیشه همین طوری 1 آمپر رد بشه.
                  مقاومت شما مقدارش چقدره؟ مثلا در صورتی که 10 اهم باشه احتیاج به 10 ولت هست و دیگه دامنه 2 یا 3 ولت جواب نمیده و باید تقویت بشه.

البته یه چیز دیگه هم هست، دقیق یادم نمیاد. تو دوره کاردانی یه درسی داشتیم به اسم مدار مجتمع خطی. توی آزمایشگاهش یه بار با چند تا ترانزیستور یه مداری ساختیم(معروف هم هست، منتها من دقیق یادم نیست. فکر کنم آینه ای باشه) که هر باری از 10 تا 1000 میزاشتی بهش 500 میلی جریان میداد و یه منبع جریان ثابت بود. شاید اون به کارتون بیاد.
                  اساتید نظر بدن بهتره. ما که بیسواد این سایتیم :mrgreen:

موفق باشید
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

دامنه تغییرات ورودی رو میگی چه قدره فرکانس دامنه همه حالتاشو؟

فکر کنم یه فیلتر بزاری سر راه این درست بشه
                    http://www.physics.unlv.edu/~bill/PHYS483/current_lim.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                      oo:

البته یه چیز دیگه هم هست، دقیق یادم نمیاد. تو دوره کاردانی یه درسی داشتیم به اسم مدار مجتمع خطی. توی آزمایشگاهش یه بار با چند تا ترانزیستور یه مداری ساختیم(معروف هم هست، منتها من دقیق یادم نیست. فکر کنم آینه ای باشه) که هر باری از 10 تا 1000 میزاشتی بهش 500 میلی جریان میداد و یه منبع جریان ثابت بود. شاید اون به کارتون بیاد.
                      اساتید نظر بدن بهتره. ما که بیسواد این سایتیم :mrgreen:

موفق باشید
                      اون شکل اول همون منبع جریان ثابت هست
                      مشکل من اینه که جریانی که اون پ امپ داره میسازه 20میلی آمپره
                      می خوام اون رو زیاد کنم ؟
                      مقاومت اصلی 1 اهم و کمتر هست همون مقاومتی که باید جریان یک آمپر ازش بگذره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        دامنه تغییرات ورودی رو میگی چه قدره فرکانس دامنه همه حالتاشو؟
                        فرکانس من 80 هرتز هست و اون ولتاژ سینوسی رو خودم میسازممقدارشم دست خودمه الان 2.4 ولت هسنت

دیدگاه

آقا نیما نکنه داری یو پی اس میسازی! :mrgreen:
                          یا شایدم اینورتر!

راستی بار همون مقاومت هست؟ و یا یه بار اهمی منظورته؟
                          در کل با این توضیحات نمیشه راجع به هیچی نظر داد و راه حل ارائه داد. بهتره یه توضیح کلی بدی

بدرود . . .

دیدگاه

ببین هرچی تا حالا گفتم از زهنت بیار بیرون
                            ما یه منبع تولید جریان ثابت دارم مثل همون چیزی که شما با ترانزیستور ساخته بودید

با توجه به ولتاژ ما یه جریان ثابتی همیشه از مقاومت R1 عبور میکنه
                            این جریان با توجه به پمپ من الان 20 میلی آمپره
                            می خوام این جریان افزایش پیدا کنه به 1 آمپر

دیدگاه

یاد اون سوال همیشگی پیدا کنید پرتقال فروش را! افتادم!!! :mrgreen:

این قضیه تقویت جریان رو تا حالا در موردش به این شکل کار نکردم اما یه چیزی میگم راجع بهش فکر کن ببین بدردت میخوره یا نه؟(الان مغزم سر خرابی سیستم دوستمhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57462.0 حسابی هنگه و نمیتونم درست فکر کنم )

در یه ترانزیستور مثل TIP41 ما میتونیم 5 آمپر برای IC داشته باشیم. IB هم در حدود 2 آمپر هستش و ما در این ترانزیستور بتایی (BETA) در حدود 30 تا 70 رو داریم.
                              با توجه به اون رابطه کذایی IC=beta.IB در صورت دادن 20 میلی آمپر به بیس باید جریان 1 آمپر از کلکتور امیتر عبور کنه.(فکر کنم آرایش کلکتور مشترک هم جواب بده) پس شما میتونی با یه ترانزیستور ساده عمل تقویت جریان رو انجام بدی.
                              میتونی با هر ترانزیستوری که دم دستته این کار رو انجام بدی که ببینی جواب میده یا نه(برای جریان های پایینتر)

این مطالب رو از لحاظ تئوری عمل گفتم و تابحال خودم ازشون برای کار استفاده نکردم که ببینم برای اینچنین موردی جواب میده یا نه!؟
                              اما خودم یه بار آزمایشی با استفاده از همین اصول و یه 3055 تونستم 5 آمپر رو به راحتی بگیرم.

موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X