اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حشره کش برقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حشره کش برقی

نوشته اصلی توسط montaghed
    من متوجه این قسمت نشدم، دقیقا چه تاثیری بر روی یون ها داره؟
    کسی این مدار رو تست کرده؟ من از دست پشه ها دیگه دارم کلافه میشم
    سلام دوستان اتفاقا من گذری داشتم مطالبو میخوندم وبه این فکر میکردم که ای کاش استفاده کننده نخواد ازش در محیط بسته استفاده کنه که دیدم یکی از دوستان این تذکرو دادن
    بله شاید شنیده باشید که یکی از منابع تولید نیتروژن هوا ساعقه باشه و یا کسانی که با جوشکاری آرگون کار میکنند عقیم میشند اینها از زررهای تخلیه ولتاژ بالا وقوس الکتریکی هستند شما شاید در این نوع از دستگاها جرقه ای هنگامیکه پشه ای در نزدیکی آنها نباشه مشاهده نکنید ولی ولتاژ توری آنها جرقه های خیلی کوچک وسریع که در اثر پیک ولتاژ به وجود مییارند که باعث یونیزه شدن هوا وتولید گاز نیتروژن وسرگیجه وسردرد شدید میشند منخودم در قدیم بارها از روی علاقه با های ولتاژ تلوزیون بازی میکردم ولی بعد از مدتی سرگیجه شدید وحالت تهوع بهم دست میداد که کم مونده بود زمین بخورم که دلیل این کارو بعدا متوجه شدم که کار با این وسایل جدا از خطر برق گرفتگی چقدر میتونه مضر باشه بنابر این این وسایلو به هیچ عنوان در محیط بسته راه اندازی واستفاده به مدت طولانی نکنید این وسایل بیشتر به درد مغازه های قصابی وساندویچی وفست فودی میخورند که درب اونها توری داره وهمیشه هوا در جریانه وباعث مسمومیت نمیشه با تشکر از همه دوستان
    یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
      سلام دوستان اتفاقا من گذری داشتم مطالبو میخوندم وبه این فکر میکردم که ای کاش استفاده کننده نخواد ازش در محیط بسته استفاده کنه که دیدم یکی از دوستان این تذکرو دادن
      بله شاید شنیده باشید که یکی از منابع تولید نیتروژن هوا ساعقه باشه و یا کسانی که با جوشکاری آرگون کار میکنند عقیم میشند اینها از زررهای تخلیه ولتاژ بالا وقوس الکتریکی هستند شما شاید در این نوع از دستگاها جرقه ای هنگامیکه پشه ای در نزدیکی آنها نباشه مشاهده نکنید ولی ولتاژ توری آنها جرقه های خیلی کوچک وسریع که در اثر پیک ولتاژ به وجود مییارند که باعث یونیزه شدن هوا وتولید گاز نیتروژن وسرگیجه وسردرد شدید میشند منخودم در قدیم بارها از روی علاقه با های ولتاژ تلوزیون بازی میکردم ولی بعد از مدتی سرگیجه شدید وحالت تهوع بهم دست میداد که کم مونده بود زمین بخورم که دلیل این کارو بعدا متوجه شدم که کار با این وسایل جدا از خطر برق گرفتگی چقدر میتونه مضر باشه بنابر این این وسایلو به هیچ عنوان در محیط بسته راه اندازی واستفاده به مدت طولانی نکنید این وسایل بیشتر به درد مغازه های قصابی وساندویچی وفست فودی میخورند که درب اونها توری داره وهمیشه هوا در جریانه وباعث مسمومیت نمیشه با تشکر از همه دوستان

گاز ازون تولید میشه
      اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی

گاز ازون تولید میشه
        شاید اونم تولید بشه شما از کجا میدونی :mrgreen:
        یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
          من مداراتی که قدرت بسیار بالایی دارن رو توی خونه انجام نمیدم میرم تو انباری!!! ولی این که برای چند دقیقه باهاش بازی کنی ضرری نداره!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
            شاید اونم تولید بشه شما از کجا میدونی :mrgreen:
            بر اساس کتاب شیمی سال اول!!!!

همچنین در هنگام رعد و برق نیز ازون تولید میشه

فرمولش هم فکر کنم این بود
            o2+o2----------->o3+0 (زمان قوس الکتریکی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی
              بر اساس کتاب شیمی سال اول!!!!

همچنین در هنگام رعد و برق نیز ازون تولید میشه

فرمولش هم فکر کنم این بود
              o2+o2----------->o3+0 (زمان قوس الکتریکی)
              این مدار عملیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

هم اوزون تشکیل میشه هم نیتروژن رایدکال آزاد که بسیار بسیار بسیار مضر و سرطان زاست
                o2+o2=o3+o
                n2=n+n
                قندیل!
                تندیس قطره هاییست
                که تسلیم جاذبه زمین نشدند
                تسلیم رنج های زمین نشو....!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
                  من اینو توی اینترنت پیدا کردم:

اینم منبع:
                  http://aent.persianblog.ir/post/2185

ولی چند تا نکته:
                  مقاومت 10 کیلو نقشه چند واته؟
                  اون قطعه بزرگ که روش نوشته m600 چیه؟
                  نوشته باید پیشه به الکترود ها بخوره تا بمیره پس باید یه توری با سوراخ های ریز درست کرد تا حشرات رو شکار کنه؟

باسلام وتشکرازاظهارنظردوستان
                  1-ازمدارات چندبرابرکننده می توان برای افزایش ولناژبا استفاده ازخازن ودیود استفاده کرد
                  2-این مداریک مدارسه برابرکننده ولتاژاست
                  ولتاژ موثربرق شهر Ve=220 V
                  ولتاژ ماگزیمم Vm=Ve√2=220√2=312 V
                  ولتاژخروجی این مدار Vout=3 Vm=312×3=936 V
                  3-باتوجه به سطح ولتاژ نبایدولتاژ خازنها از 400 ولت کمترباشداگربیشترباشداشکالی ایجادنمیکند
                  4-این قطعه مشخص کردیدیک خازن 600 ولت است
                  5-برای ایجادگاردحشره کش از ازاتصالات E شکل باید استفاده کنیدکه بصورت معکوس بدون اتصال واردهم شوند تا وقتی پشه وارد این اتصالات E شکل میشود ولتاژ خازنهارا برروی خود تخلیه کنند
                  6-خطر،،،خطر،،،خطر،،،استفاد ازاین مدارات بسیارخطرناک است وخطربرق گرفتگی درآن وجود دارد باتوجه به ولتاژ بالا احتمال خطرمرگ دربرق گرفتگی وجود داردلذا هیچگاه بعدازخاموش کردن مدار دست به اتصالات نزنید،،برای کاهش خطربایدازیک مقاومت حدود 1500 کیلواهم موازی با ولتاژ خزوجی 900 ولت بسته شود تا پس خاموش کردن در زمان 5t خازنها تخلیه شوند ،،(پنج ثابت زمانی) t=RC
                  محمدرضامکوندی
                  WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                  MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                    آقا زیاد جدی نگیرید :icon_razz:
                    با این اوصاف وقتی فصل بهار تموم میشه ، کل مردم باید عقیم بشن !!!
                    پشه کش هم انقدری که فرمودید هوا رو مصموم نمیکنه ، من خودم 1 سالی میشه که دارم با مدارات های-ولتاژ و شوکر کار میکنم ولی تا حالا سرگیجه و حالت تهوع بهم دست نداده ! درست که این جرقه ها و آرک ها تولید گاز سمی میکنن ولی نه اونقدر که نریم سراغ مدارات های-ولتاژ
                    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                    ارتباط با من : ir02x6
                    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

زیاد تلقین نکنید
                      مقدار گاز تولیدی خیلی کمه
                      الان این روپرینتر های بزرگ چاپخونه ها بیشتر از این های ولتاژها ... ازون تولید میکنند

در ضمن "ازون" باعث سر درد میشه نه نیتروژن

دیدگاه

دوستان مدارش قابل ساخته ؟؟
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

دوستان لطفا کمک کنید تا بحث به فرجام برسه *** و نتیجه مشخص بشه
                          با سپاس از همه ی خوبان :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
                            با سلام.من می خوام یه حشره کش برقی بسازم.
                            منظورم از اون مدلی که دارای یه لامپ مهتابی آبی و یه المنت برقیه و در سالن ها ازش استفاده می کنن.
                            توی اینترنت گشتم دستگاه آماده اش حدود 20-30 تومنه ولی من می خوام خودم یکی بسازم.
                            دوستان کسی اطلاعاتی داره؟
                            باسلام خدمت شما دوست گرامی و سایر دوستان

دوست گرامی اشتباهی در صحبت شما هست شما گفتید :

(منظورم از اون مدلی که دارای یه لامپ مهتابی آبی و یه المنت برقیه و در سالن ها ازش استفاده می کنن.)

اون شبکه سیمی که حشره رو وقتی جزو نور ماورای بنفش مهتابی میشه و به سمتش نور پرواز میکنه با زدن یک آرک میکشه المنت نیست بلیه شبکه ای از دو فلز رسانا هست که در فاصله مناسب هم قرار میدند که وقتی حشره بین این شبکه الکترود رد میشه بار الکتریکی ضخیره شده در خازن حشره رو از بین میبره
                            --------------------------------------
                            المنت چیست و چگونه کار می کند؟

المنت یک رشته سیم نیمه هادی همراه با مقاومت است که خاصیت داغ شوندگی و تحمل جریان الکتریکی بالا را دارا هستند ، به طور مثال اگر جریان الکتریکی زیادی در یک سیم نازک ساده به شکل المنت برقرار شود ( اتصال کوتاه ) سیم در عرض چند صدم ثانیه ذوب می شود اما المنت ها این خاصیت را ندارند و جریان های بسیار زیادی را می توانند تحمل کنند ، جنس اصلی المنت ها از جنس نیکروم یا نیکل است و دارای توان ها یا قدرتهای متفاوتی می باشند که انواع آن را در بازار با قیمت بسیار ارزان می توان یافت نمود بیشترین کاربرد المنت ها در بخاری های الکتریکی و آبگرمکن های برقی و سماور برقی و اتو های بخار و همچنین چایساز ها می باشد که کاربردهای فراوان این قطعه قابل نوشتن نیست ، از المنت های کوچک در سشوارها نیز برای افزایش حرارات باد سشوار استفاده می شود .

منبع:http://thermocontrol.ir

-----------------------------------------

شما تابه حال تجربه ساخت مدار های های ولتاژ رو نداشتید بهترین روشی که به ساخت حشره کش صنعتی منجر بشه و ساده هم باشه مدار افزاینده مارک 220ولت برق شهری هست که توسط آرایش خازن و دیود ولتاژ تقویت شده و به میزان مورد نیاز میرسه
                            البته برای احتیاط یک مقاومت یک یا نیم وات اهم پایین سر راه فاز و ورودی مدار وصل بفرمائید تا اگر شوک شما رو احیانا گرفت خطر مرگ نداشته باشه

ساخت حشره کش صنعتی نصف سختیش فقط ساخت شبکه توری هست بخاطر همینه که یه حشره کش یک متری رو به قیمت 200-300تومان"ساخت داخل" باید بخریم البته چینی 80تومانیش هم مثل اینکه هست.
                            تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                              با درود . . .
                              از دیروز تا حالا میخوام بیام جواب بدم، نمیدونم چرا دست و دلم نمیره. از دست دادن استاد آقازاده ضربه شدیدی به سایت و بچه ها وارد کرد. خدا رحمتشون کنه. :cry:

ساخت این دستگاه خیلی راحته و همون مداری هم که گذاشتی جواب میده. اون قطعه ای که اشاره کردی به خازن 100 نانو شبیهه و فکر کنم همون باشه.
                              برای خازن ورودی از خازن میکا 400 ولتی استفاده کن. خازن هایی(470 نانوها) هم که تو عکس گذاسته به نظرم به هیچ وجه جواب نده! بهتره از نوع 1 کیلو ولتی استفاده کنی(اگر پیدا نکردی تو دل و روده پاور دنبالش بگرد)
                              جریان عبوری از مقاومت 10 کیلو هم با توجه به مقدار C1 خیلی کمه و همون 0.25 وات جواب میده(به نظر من اضافیه!)
                              دو سر الکترودها باید تقریبا 2 یا 3 میلی متر از هم فاصله داشته باشند تا پشه بتونه ازش رد شه و بینش قرار بگیره. برای ساختش از سیم مسی تلفن هم میتونی استفاده کنی. فرض کن دندونه های 2 تا شونه رو میخوای تو هم بزاری به صورتی که به هم نخورن و کمی از هم فاصله داشته باشن و یه چیزی تو مایه های قفس پرنده ازش بسازی!!!

اگر متوجه نشدی بگو تا برات عکسش رو بکشم.
                              موفق باشید
                              باسلام خدمت دوستان گرامی
                              انشاالله خدا رحمت کنه رفتگان رو ولی بهتر بود برای شناخت دوستانی که با جناب آقازاده آشنائی ندارند کمی راجبشون توضیح میدادید

سنشون-تحصیلاتشون-کارشون-علت فوت شون....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                                من مداراتی که قدرت بسیار بالایی دارن رو توی خونه انجام نمیدم میرم تو انباری!!! ولی این که برای چند دقیقه باهاش بازی کنی ضرری نداره!!!!!
                                کرونا و آرکی که بین دو پراپ خروجی میزنه گاز سمی ازون رو تولید میکنه

مدار های فلیبک که با های ولتاژ تلوزیون رنگی میبندیم وقتی بدون خازن شروع به کار میکنه یه بوی خواصی توی هوا پخش میشه که بعضی دوستان هم به شوخی میگفتند معتاد این بو شدند این درسته که ازن گاز سمی هست البته اگر خروجی مدار توسط خازن تقویت شده باشه "عداد جرقه خیلی کمتر میشه " ازن کمتر ی تولید میشه
                                ولی یکی جرقه . یکی این گاز سمی رو دقت بفرمائید
                                1 میتونید مچتون رو با سیم رسانا مثل سیم مسی به زمین یا - تغذیه وصل کنید و برای ازون هم محیط باز مدار رو تست کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X