پاسخ : سنسور و یا روشی برای محاسبه جریان دی سی 500 آمپر به بالا
نوشته اصلی توسط Solsal
قطعه جایگزین( مفتول نیکل) ( مقاومت ویژه پایین و ثبات دمایی عالی و لحیم پذیر و مقاوم به خوردگی
در لاله زار نوع نیکل - کروم و نوع کروم - آهن در المنت سازی های پاساژ نور وجود دارند.( بعضی از آنها لحیم پذیر نیستند و مقاومت ویژه بالایی دارند
چند نوبت از این نوع استفاده نموده ام.)
با نام : Resistohm
http://www.arcelormittal.com/stainlessandnickelalloys/index.php?id=323&L=8
نوع فویلی مانگانین با ثبات دمایی عالی و وضعیت ظاهری و لحیم پذیری مانند نوار فویل مسی: وارداتی این را در جایی استفاده نموده ام
http://reade.com/eastern-region-(usa)/305-manganin-alloy-manganin-shunt-manganin-strip-manganin-wire-nickel-plated-copper-wire-cu-mn-fe-astm-b267?format=pdf
[/color]
با سلام جناب sosal من به این سیم شنت احتیاج دارم از کجا میتونم تهیه کنم؟
نوشته اصلی توسط زوار
ممنون از پاسختون آدرسی ندارید که بدونم داره و مستقیما برم اونجا؟
ببین کافیه بگی مفتول المنت میخوام به اسم نیکل کروم نمیشناسند )با توجه به نمره ای که که محاسبه کردی ولی فویل مانگانین رو من هم نمی دونم ازکجا میشه تهیه کرد شاید از توی ترانس های برق بتونی پیداکنی (این شوخی بود )
معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
سلام شنت را از مغازه های روسی فروش می تونید تهیه کنید
به این آدرس یه سر بزنید احتمالا یه چیزایی گیرتون میاد
خیابان جمهوری نرسیده به سفارت انگلیس پاساژ گوهر(ضلع شمالی خیابان جمهوری) طبقه زیر همکف الکترونیک شفایی
نوشته اصلی توسط aliila
شنت 500 آمپر رو می خواهی لحیم کنی ؟
نه دوست عزیز من شنت را نهایتا در جریان 10 آمپر میخوام نه در 500 آمپر
نوشته اصلی توسط jalal gilani
سلام شنت را از مغازه های روسی فروش می تونید تهیه کنید
به این آدرس یه سر بزنید احتمالا یه چیزایی گیرتون میاد
خیابان جمهوری نرسیده به سفارت انگلیس پاساژ گوهر(ضلع شمالی خیابان جمهوری) طبقه زیر همکف الکترونیک شفایی
ممنون اینجا رفتم شنت را داشت نمونه گرفتم اما دنبال یه سورس دیگه هم میگردم از پاسخ همه شما ممنونم
با سلام از پاسخهای شما ممنونم از مقاومت گچی نمیتونم استفاده کنم چون مقاومت بر اثر گرما مقدارش تغییر میکنه اما این شنتها نه 2- از این ترانسدیوسر های جریان که بر مبنای سنسور های هال عمل می کنند هم به دلیل قیمتش نمیتونم استفاده کنم و فقط شنت میتونه کارم را راه بندازه
نوشته اصلی توسط etgpsp
با سلام--میتونید از میدان توپخانه به سمت فردوسی حدود 100 متر بالاتر سمت راست فقط یک مغازه الکترونیک صنعتی هست که همه جور شنت داره.
نوشته اصلی توسط mostafahk
سلام
منم آزاد میخونم ولی سر کلاسا نمیرم وقت تلف کردنه. خوب سنسورهای جریان موجودن ولی تا 60 آمپر به صورت آی سی من دیدم.
برای جریان های بالاتر باید یک سنسور رو برداری و با دو تا مقاومت حرکت بزنی.
مثلا یک سنسور 10 آمپری دارید.
خوب این سنسور مقاومتش در حد 8 میلی اهمه که اگه با یک مقاومت 0.22 اهمی سری بشه میشه همون 0.22 اهم و این شاخه رو با یک مقاومت 5 میلی اهمی موازی میکنید و نسبت تقسیم جریان بین این دو شاخه میشه 50 به 1. حالا اگه از این شبکه 500 آمپر بگزره 10 آمپرش سهم شاخه آی سی دار میشه.
البته من عددها رو ذهنی گفتم ولی ایده کلی همین استفاده از قانون تقسیم جریان بین شاخه ها برای افزایش رنج سنسورهای جریانه.
ایده خیلی خوبیه شاید من اشتباه کنم ولی اون مقاومت 5 میلی اهمی باید توان خیلی زیادی داشته باشه نه ؟
از تاریخ این بحث خیلی گذشته ولی خوب من تازه دیدمش ، پیشنهاد میکنم از سنسورهای جریان اثر هال استفاده کنید دقتش خیلی بالاست (کمتر از نیم درصد خطا) ایزولاسیون فوق العاده ای هم داره ، تا رنج 3000 آمپر هم وجود داره و هر نوع خروجی هم رو میتونین ازش بگیرین
اگه کسی مایل بود اطلاعات بیشتری ازش بزارم
نوشته اصلی توسط wat
از تاریخ این بحث خیلی گذشته ولی خوب من تازه دیدمش ، پیشنهاد میکنم از سنسورهای جریان اثر هال استفاده کنید دقتش خیلی بالاست (کمتر از نیم درصد خطا) ایزولاسیون فوق العاده ای هم داره ، تا رنج 3000 آمپر هم وجود داره و هر نوع خروجی هم رو میتونین ازش بگیرین
اگه کسی مایل بود اطلاعات بیشتری ازش بزارم
اول بگو قیمتش چنده ؟ تا ببینم میشه بحث رو ادامه داد یا نه :nerd:
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه