اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ شدن وحشتناک 7805

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ شدن وحشتناک 7805

با خازن 0.1 هم ولتاژ 6.5 هستش .
    من نقشه رو دستی کشیدم به یکی دادم با کامپیوتر طراحی کرده و داده واسه چاپ .
    بعد کلا همه چیز رو بهم ریخته .
    وقت نمی کنم 7805 بخرم .
    تازه یه جا اشتباه کرده بود مثبت و منفی به هم می رسید برای اولین بار که روبات رو روشن کردم سیم منفی دور تا دور ربات آب شد . درضمن برد من متالیزه برای همین دهنم سرویس شده تا الان . ولی قبلی رو که خودم برد رو چاپ کردم یکطرفه زدم راحت کارکرد .
    رگولاتور رو عوض کردم شد 5 ولت .
    در ضمن یه برد 15*15 و 5* 10متالیز بدون مارکاژ چقدر در میاد که من واسه این ها 70 هزار تومن دادم .
    تازه گفته که واسه طراحی کامپیوتری 10 هزار تومن گرفته .
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام

اینطور که معلومه تمام حالات رو امتحان کردی، خوب اینم روش: منبع تغذیهآ‌ت رو عوض کن... به جای پاور کامپیوتر یه چیز دیگه بزار...
      مشکلی نیست که آسان نشود مرد میخواهد که هراسان نشود

دیدگاه

آفا من می خوام اول 12 ولت رو بدم به رگولاتور قابلمه ای 7809 و بعد بدم به 7805 ولی پایه های رگولاتور قابلمه ای پایه هاش رو بلد نیستم راهنمایی می کنین؟

دیدگاه

7805 بایستی با هیت سینک بکار برده بشه.

دیدگاه

بی خیال........... 3 آمپر جریان ا.ا.ا oo:
            میکروت داغ نمی کرد؟
            قم الکترونیک

دیدگاه

این کارایی که شما کردید یا دوستان پیشنهاد دادن نه اصولیه نه منطقیه،7805 با هیت سینک ،اگه از نوع مرغوب هم باشه ،500 میلی آمپر بیشتر نمیده،این رگلاتور اگه تنها برای میکرو استفاده شده باشه بدون هیت سینک امکان نداره داغ بشه،اگه ال سی دی یا هر قطعه دیگه هم داشته باشیم باید هیت سینک بسته بشه،اگه خروجی 5 ولت نیست ،رگلاتور یا سوخته یا پایه GND آیسی کامل وصل نشده،اگه همه این موارد تست شده و رگلاتور بازهم شدید داغ میشه،پیشنهاد میشه رگلاتور در حالت بی باری(NO LOAD) تست بشه،بنده مواردی رو دیدم که آیسی در حالت بی باری هم شدید داغ میشد و علت نا مرغوب بودن رگلاتور بوده،در نهایت یاداور میشم که ورودی تا 15 ولت برای 7805 مشکل ساز نیست و استفاده از دو رگلاتور بطور متوالی جز در موارد خاص به علت تلفات توصیه نمیشه

دیدگاه

سلام.مگه تغذیه تون رو از پاور کامپیوتر تامین نمی کنید؟تغذیه ها رو از هم جدا کنین.5ولت سنسورها و میکرو یه طرف؛تغذیه موتورها رو که 12 ولت هست و احتمال خیلی زیاد دادین به L298 اونم یه طرف.اتلاف توان گرمایی هم ندارین،رگولاتوری هم نخواهید داشت تا واسه خنک کردنش هیت سینک بزارین و در نتیجه وزن رباتتون هم (هرچندخیلی کم) بره بالا.درسته که برد رو طراحی کردین و آماده شده اما اگه بتونین با تغییرات روی همین برد اینکار رو بکنین فکر کنم خیلی بهتر باشه.(البته این هم بگم اگه اینجور تغییری رو که گفتم به برد اعمال بکنین بردتون به شدت خوشگل و تمیز میشه!! :mrgreen: )
                بهتره که مسیرهای بردت رو هم یه بار از اول چک بکنی تا بابت نداشتن اتصال کوتاه مطمئن بشی.اگه هم برات ممکنه از اونی که برد رو برات طراحی کرده فایلPCB رو بگیر و یه بار تو همون نرم افزاری که باهاشPCB رو طراحی کرده مسیرها رو بررسی بکن(اگه با Altium طراحی کرده باشه یه بار ERC چک بزن)
                ضمنا مصرف میکروت زیاده ها :mrgreen: یه دونه کم مصرفش رو می خریدی که برچسب انرژیش رو A یا B باشه!

دیدگاه

این دفعه که از 7809 قابلمه ای بین تغذیه و رگولاتور استفاده کردم دیدم داغ نمی کنه بعد هم دیدم که ال ای دی که واسه روشن بودن میکرو هستش خیلی نورش کمه . ولت رو گرفت دیدم 1.5 می ده .
                  منبع تغذیه رو عوض کردم . اما نمی دونم چرا هرچی آداپتور می ذارم یا پاور 11 تا 12 هرتز فرکانس داره منم گفتم شاید داغ شدن به خاطر این فرکانسه و تمام آداپتور هام نیم موج هستن .
                  اما پاور سیستم خودم که الگانس به حساب 1500 واته 1.25 هرتز فرکانس داشت .
                  اصلا شک دارم که چیزی به اسم دی سی کامل وجود داشته باشه .

دیدگاه

یه معمای برقی :
                    ما یه موتور برق داریم که اون رو به کره ماه می بریم و اکسیژن و سوخت رو به اون می دیم و اون روشن می شه .
                    آیا برق تولید میکنه یا نه .

دیدگاه

سلام
                      می گم از بوستر جریان هم می تونید استفاده کنید (قبل از ورودی رگولاتور یه ترانزیستور PNP مثلا Tip2955 استفاده کنید که هر موقع جریان از مثلا 100 میلی آمپر بیشتر شد این ترانزیستور روشن بشه که جریان بالا وارد رگولاتورت نشه)
                      \A

دیدگاه

راستی یه مساله دیگه اینکه میگین فرکانس دارین
                        شاید مدارتون ناپایداره و نوسانی شده
                        خازنهای بای پس تغذیه در ورودی و خروجی رگولاتور رو که فراموش نکردین

دیدگاه

داداش pcb ای که طراحی کردی رو بزار ببینیم
                          در ضمن فکر کنم میکروت خودش رو اپگرید کرده شده plc !!!!
                          3 - 4 امپر واسه میکرو؟؟؟؟؟!!!!!!
                          به احتمال 99 درصد باید بری اون یارو رو خفت کنی 70 تومنت رو ازش بگیری!
                          1- چون به احتمال زیاد مدار اشتباه طراحی شده
                          2- خیلی باهات گرون حساب کردن

دیدگاه

ببین دادا اگر که مدار کار میکنه بعد 7805 ناک اوت میشه باید ببینی چقدر بار بهش دادی ولی از اونجایی که میگی همین مدارو قبلا تست کردی درست بوده و با در اوردن میکرو 7805 دیگه داغ نیشه باید یه جای خروجی از میکرو مشکل داشته باشه که در اون صورت هم میتونی با اهمتر خروجی هارو تست کنی ببینی کدوم اتصالی داره.
                            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                            امروز رو کامل زندگی کن...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

فعلا یه سری قطعه مثل mega 32 و 7805 و 7809 و مقاومت توان بالا و بوستر ترانزیستور و همه ی اینها رو از روبوایکیو سفارش دادم .
                              باید برسه ببینم چی میشه -
                              اینجا تو شهرمون که کوچیکه یه مغازه هست که فقط قطعه می فروشه . چون یکی هستش قیمت قیمت خون
                              یه 7805 رو من از روبو ایکیو می خرم به 200 تومن . هرموقع گیر می افتم اینجا باید بخرم 3200 تومن
                              خدایش آخه انصافه .
                              تازه پسرش هم مغازه تعمیرات داره یه ذغال 200 تومنی جاروبرقی عوض می کنه . می که موتورش سوخته بود 50 هزار تومن .
                              دیگه انصاف سرازیر می شه .

دیدگاه

این نقشه رو خودم کشیدم ببین به درد می خوره یا نه .
                                http://up98.org/upload/server1/01/z/2v07ng5oq6dznqc71on.png
                                طرف طراح برد رفته برد رو اصلاح کرده (عیب یابی ). تمام قطعات رو خریده بسته بندی کرده به عنوان کیت آموزش روبات می ده به این
                                آقای گرونفروش(پست قبلی)
                                اونم می ده به 50 هزار تومن . چقدر هم مشتری داره .
                                با طرف کلی دعوا کردم می گه ثابت کن که این کار رو کردم .
                                آموزش و پرورش هم اسپانسر ایشون شده بهش 2 ملیون دادن انجمن روباتیک راه بندازه .
                                رفته چهار تا از ریفقاش رو آورده . همون برد خودش رو ساخته داده به اونجا .
                                تو مسابقه هم شرکت کرده . قبل از مسابقه پاش گیر می کنه به سیم شارژر لپ تاپ هم یا لپ تاپ ناکت کرده هم روباتش رو . واقعا اینو حال کردم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X