اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سئوال - لامپ خلاء

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سئوال - لامپ خلاء

درسته میشه. فقط خیلی باید مواظب باشید. هم به دلیل ولتاژ بالا و هم به دلیل این که اگه اشعه ی ایکس بسیار خطرناک هستش
    این تاپیک واس 60 سال پیش از میلاد مسیح بوده ..

شما نگران نباش / شما هر چقدر میتونی سعی کن وادارش کنی این آزمایش ها رو انجام بده / ضررش پیش کش :smile:

دیدگاه

ویرایش شد

دیدگاه

آقا فعلا دارم دنبال ترانس های ولتاژ میگردم 2 تا داشتم گم کردم !

راستی های ولتاژ جون من قضیه ترانس معکوس رو تست کردم از یه ترانس 220 به 4.5 من تا 330 تا هم گرفتم اما بعدش ترانس سوخت !!
        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

راستی های ولتاژ جون من قضیه ترانس معکوس رو تست کردم از یه ترانس 220 به 4.5 من تا 330 تا هم گرفتم !!
          آفرین :applause: البته گفتم باید عکس بذاری عکس همه چیز رو تعریف میکنه .
          اما بعدش ترانس سوخت
          این قسمتش باورش سخته .

خوب حالا بگو ببینم راهترین راهی که بدون مدار و ترانزیستور و فقط با استفاده از ترانس بتونیم 2000 ولت بسازیم چجوریه ؟؟
          (منظورم با همون ترانس های 220 به 12)

دیدگاه

آخه وقتی ولتاژ رو زیاد کردم داخل ترانس یه صدا داد و ولتمتر 1 ولت رو نشون میداد به نظرت سوخته ؟؟؟ آخه ترانس 4.5 ولت اول همون 5 ولت رو دادم 200 ولت داشتم اما بعد که ولتاژ رو بردم روی 15 دیدم که 330 ولت دارم اما وقتی اونو به 17 رسونم ترانس صدا داد بعد ولتمتر 1 رو نشون میداد !

اینکه بیشتر از 12 ولت بدیم ؟؟؟ یا بعد از ترانس با دیود و خازن افزایش بدیم ؟؟

میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X