سلام همسایه ما خونش در اتوماتیک داره و یه ریموت شبیه دزدگیر ماشسن حالا من چجوری واسه اذیت کردن این آقا می تونم اون در رو باز و بسته کنم .
آیا ریموت وسیله ی خاصی به اون می خوره .
سلام همسایه ما خونش در اتوماتیک داره و یه ریموت شبیه دزدگیر ماشسن حالا من چجوری واسه اذیت کردن این آقا می تونم اون در رو باز و بسته کنم .
آیا ریموت وسیله ی خاصی به اون می خوره .
خب حالا دیگه آموزش دزدی هم می خواین :mrgreen:
اگه از این مدلهای معمولی باشه و کدش دیفالت باشه راحته یه ریموت میگیری و کار میکنه وگرنه کلی کار داره
آموزش باز کردن گاوصندوق کسی نمیخواد :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
درود - من تازه وارد دنیای هواپیما های مدل شدم .
در حال ساخت هستم .
از یکی از اساتید مدل پرسیدم برای رادیو کنترل چه کار کنم یه رادیو پیشنهاد کرد که 2.4 گیگاهرتز و 10 کانال و گفت برای هر مدلی می تونی از اون استفاده کنی به همراه 2 تا گیرنده و اون از نوع دیجیتال هستش و می تونه تا برد 1 کیلومتر کار می کنه . اون قابلیت اسکن موج ها رو داره ولی نمی دونم که با اون در باز کن کار می کنه یا نه .
راستی موج و فرکانس این در باز کن ها چیه ؟
درود - من تازه وارد دنیای هواپیما های مدل شدم .
در حال ساخت هستم .
از یکی از اساتید مدل پرسیدم برای رادیو کنترل چه کار کنم یه رادیو پیشنهاد کرد که 2.4 گیگاهرتز و 10 کانال و گفت برای هر مدلی می تونی از اون استفاده کنی به همراه 2 تا گیرنده و اون از نوع دیجیتال هستش و می تونه تا برد 1 کیلومتر کار می کنه . اون قابلیت اسکن موج ها رو داره ولی نمی دونم که با اون در باز کن کار می کنه یا نه .
راستی موج و فرکانس این در باز کن ها چیه ؟
یه لحظه نوشته بالایی رو خوندم گفتم چرا داره چیزای عجیب و غریب میگه بعدا که به آخرش رسیدم دیدم ربط داره
منظورم از ریموتهای معمولی همین ریموتهای دزدگیر ماشینه که معمولا 315 مگاهرتز کار میکنن و آی سی encoder اونا pt2262 هستش کد اونا با یه سری جامپر یا دیپ سویچ مشخص میشه که بعضی از نصابها کد اونو بحالت پیش فرض رها میکنند در این حالت اگه یه ریموت دیگه بگیرین گیرنده کد اونو آشکار میکنه البته اگه در این حالت کد از حالت دیفالت خارج شده باشه شما نیازمند دیدن دیپ سویچ یا جامپر ریموت اصلی هستید
یه سری دیگه از ریموتها بصورت code learning هستند که باید با گیرنده شون ست بشن
سلام- همسایه ما خودش مغازه دزد گیر و دوربین مداربسته داره و رشته ی اون هم الکترونیک هستش .
احتمال زیاد اون ها رو تغیر داده .
چیزی که من دیدم .
2 تا جک و 2 تا جعبه سیاه از ارتفاع نیم متری زمین کنار در بیرون از خونه قرار داره .
سلام- همسایه ما خودش مغازه دزد گیر و دوربین مداربسته داره و رشته ی اون هم الکترونیک هستش .
احتمال زیاد اون ها رو تغیر داده .
چیزی که من دیدم .
2 تا جک و 2 تا جعبه سیاه از ارتفاع نیم متری زمین کنار در بیرون از خونه قرار داره .
خب اگه الکترونیکیه که نباید اذیتش کنی :mrgreen: :mrgreen:
دیدگاه