اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور مقاومتی + کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور مقاومتی + کامپیوتر

سلام . حالتون خوبه اساتید گرامی
    من یه چیز خیلی ساده می خواستم که بشه با اون اطلاعات یه سنسور مقاومتی مثل سنسور دما یا فتوسل رو به کامپیوتر داد .
    مثل اینکه با استفاده از پورت rs232 مثلا 5 یا 12 ولت به یه سنسور مقاومتی داد و خروجی اون رو بشه در کامپیوتر دید .
    مثلا اگر من 12 ولت به سنسور دادم و اون به من 7 ولت داد من بتونم عدد 7 رو توی کامپیوتر ببینم .
    مثل یه ولت متر با کامپیوتر می مونه .
    ممنون
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

پاسخ : سنسور مقاومتی + کامپیوتر

سلام.یه میکرو لازم دارین که حداقل ADC رو داشته باشه ارتباط سریال هم اگه داشت چه بهتر؛اگه نداشت هم زیاد مسئله ای نداره؛میشه از ارتباط سریال نرم افزاری استفاده کرد.
    با میکرو اطلاعات لازم رو (طبق اون استانداردی که خودتون در نظر دارین) از PC دریافت میکنین.مثلا خودتون تعریف کردین که اگه اطلاعات دریافتی سریال میکرو "Get_sens1" هست با ADC سنسور 1 رو بخون با استفاده از یه سری عملیات ریاضی ساده ( ضرب-تقسیم-جمع-تفریق) عدد به دست اومده رو به معادل سطح ولتاژ تبدیل بکن و نهایتا نتیجه این عملیات رو از طریق سریال بفرست به PC

دیدگاه

درود - از میکرو های atmega 16 و یا atmega 32 می تونم استفاده کنم ؟
      من فقط برای مقایسه ی اطلاعات دو مکان می خوام از اون استفاده کنم .
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

بله.خیلی بیشتر از این کاری که میخواین رو هم میتونین ازشون بکشین!من متأسفانه با AVR کار نکردم تا به طور دقیق در زمینه برنامه نویسی شون هم بتونم کمکتون کنم.(حالت کلی میتونم راهنمایی کنم؛اساتید بزرگی تو زمینهAVR تو انجمن حضور دارن که میتونین ازشون کمک بگیرین)اما اگه خواستین باPIC کار کنین هستم در خدمتتون.مدل های پیشنهادیم از PIC سری 16F که تو بازار هست و متداول هستن واسه اینکار:
        PIC16F876A - PIC16F877A
        یه مدل PIC16F688 هم هست که این رو شدیدا توصیه میکنم به دلایل زیر : قیمت مناسب(من حدود1ماه قبل خریدم 1600 تومن) - 14 پایه س - ماژولهای ADC (هشت کانال) و ارتباط سریالUARTداره - کریستال داخلی هم داره.
        باز هم سوالی بود هستم در خدمتتون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X