میگم آماده اش بیشتر می صرفه نه .
اما یادگیری این مدار ارزش علمی ایش بیشتره .
takesh جون ببین اسمی چیزی روی دستگاه نداره تا توی اینترنت مدارش رو سرچ کنیم .
درود
حقیقت بعضی سوالا احساس دلسوزیم را بیدار میکند :cry2: قصد توهین ندارم بلکه کمک
انواع زیادی شوک.. ساختم والان هم در حال سیمپیچی ترانسم تقریبا جواب همه سوالارو میدونم .سعی میکنم کمک کنم :biggrin:
در ضمن موافق با نظر ابوالفضل محمودیان هستم
این مدار نهایت 1500ولت میده وبرای این کار 10000تا15000ولت لازمه تا یه فلجی نقصی عضوی چیزی ایجاد کنه
ما نمی خوایم کسی رو فلج کنیم - فقط برای ترسوندن می خوایم استفاده کنیم .
یک نکته در مورد این حشره کش ها :
این ها 3 تا سیم می ره به اونه توری که سرشونه که 2 تای اون ها مشترک (منفی هستند )و یکی دیگه هم مثبته .
اگر که شما یک سیم از منفی ها و یکی دیگه هم از مثبت بگیرید و اون ها رو با فاصله کم کنار هم قرار بدید شروع می کنه به جرقه زدن با صدای (حتی اگر دست رو هم روی اون ها بزارید اتفاقی نمی افته - من تست کردم ) .
ولی وای به حال کسی که فقط دستش بخوره به سیم مثبت اونوقت دیگه آخخخخ اوخ ایخخخ - ان الله و انا الیه راجعون - خدا بیامرز شهید راه علم شد ><><><><>< دی: فری
درود دوباره
ممنون از تلاشتون
e[quote author=AHOORA.MAZDA]
takesh جون ببین اسمی چیزی روی دستگاه نداره تا توی اینترنت مدارش رو سرچ کنیم .
[/quote]
نه جونم این چینی ها فکر کنم حتی قطعاتشونم تو خونشون درست میکنن(مثل تخم مرغ)چون نه نامی دارن نه نشونی
[quote author=Hi Voltage]
انواع زیادی شوک.. ساختم والان هم در حال سیمپیچی ترانسم تقریبا جواب همه سوالارو میدونم .سعی میکنم کمک کنم
[/quote]
سپاس از شما دوست عزیز این خیلی عالیه .
پس خودت شروع کن بقیش با شما- اینو از این جهت میگم چون من چیزی نمیدونم و تجربه شمارو ندارم پس نمیتونم از قسمت خاصی هم سوال بپرسم. یعنی اگه بخوام سوال بپرسم میشه یه دنیا سوال .
میتونی یه پروژه رو خودت شروع کنی با توضیحات و . . .
در مورد کاربرد به شخصه میخوام باهاش یه فلاش دوربین عکاسی رو به صورت مکرر روشن کنم یعنی به سرعت چشمک بزنه
مثلاً برای درک بهتر کافیه همین حشره کش رو به یه لامپ فلاش در اورده شده از دوربین یه بار مصرف عکاسی که اتفاقاًمجانی هم بهتون میدن(البته دورریزش بعد از چاپ عکس ها)وصلش کن بعد دکمه رو بزن.وووووووو :wow:
میبینی چقدر جذاب و جالبه. :applause:فکر کنم برای این منظور همون 1500 ولت کافیه
البته باید خازن ما مکرراً شارژ و دشارژ بشه . حالا شما که تجربه زیادی داری خلاصه چشم و چراغ ما هستی.ببینم چه میکنی
دوستان من یک دستگاهی دارم که برق بین 3 تا 32 ولت رو تبدیل می کنه به 280 ولت ac و 25 آمپر !!!!!!1
این برای قتل و غارت عالیه !!!!!!! دی : فری
بازش کردم ببینم چجوری توی اون دقیقا یه چیزی مثل اونی که داخل استارت مهتابی می مونه .
به نظرتون با استارت مهتابی میشه کاری کرد یا نه .
البته اون دستگاه یه دو یا 3 تا ترانزیستور و چند تا مقاومت هم داره .
اینم عکس : http://up98.org/upload/server1/02/g/mryjpshgrjbh3t4tewf.rar
میخوام باهاش یه فلاش دوربین عکاسی رو به صورت مکرر روشن کنم
درود فراوان
واس این کار2راه وجود داره1- با برق220 و2-با باتری که راه اول خیلی خیلی راحتتره
اگه لطف کنی بگی کدوم تا نقششو بکشم(اگه سیار نیست راه اولو پیشنهاد میکنم )
1-باید اول 600ولت dc ساخت که با برق فقط دو تا دیود و دو تا خازن میخواد. بعد یه ترانس ساده ودر نهایت وصل ان به لامپ زنون(فلاش) 1روز کار نداره
2-با باتری اول همون نقشه مورد تحلیل شما برای 600ولت وبعد ادامه داستان(ترانس دوم)1هفته الافی :NO:
ممنون از hi voltage !
مسلما اگه با باطری باشه بهتره! در ضمن من یه شوکر گیر اوردم ولی کار نمیکنه نمیدونم میشه تعمیرش کرد یا نه !؟ یه برد اولیه با یه ترانس کوچیک داره و چند تا مقاومت و ترانزیستور و خازن که بین باطری و مدار اصلی که روش رو چسب ریختن و به صورت یه مکعب 2در 2 در 3 سانتی متره!!! ازش سعی میکنم عکس بگیرم بزارم!
عرض کردم که! بله داره!
من چند تا شوکر حرفه ای رو قبلا باز کردم و فقط یه باطری با یه مدار شارژر داشته با یه برد یه تیکه که با یه چسب پوشیده شده بود و فقط خروجی های ولتاژداشت! ولی اینی که الان دستمه از اون ارزون ها (نسبت به قبلی ها) است و باطری کتابی میخوره و بعد باطری یه مدار کوچیک داره با یه ترانس کوچیک و یه ترانزیستور و چند تا خازن و مقاومت!! و خروجی این مدار که کلید هم رو همین مداره به یه قسمت که با چسب پوشیده شده میره و خروجی های ولتاز از اون بیرون میاد!
یعنی اینطوریه:
باطری 9 ولت کتابی==> مدار واسط (ترانس و یک ترانزیستورو ..) ==>مدار های ولتاژ (چسبی و چیزی دیده نمیشه فقط ورودی و خروجی داره) بعدا عکس هم میزارم!
منتظر عکست میمونم اما این توضیحات 2 ترانسه بودن مدارو نشون میده
نه عزیزم شک ندارم شو-کر شما از نوع خیلی قوی و نمونه یه شوکر واقعی باشه
مرحله اول با ترانس کوچیک1000ولت ساخته با یکسوکردن و ذخیره تو خازنی بزرگ با کلیدی شیشه ای یاسرامیکی به ترانس دوم (که کاملا باید عایق کاری شده باشه) میده وتخلیه سریع خازن تو این ترانس 10تا15هزار ولت باجریانی قابل ملاحضه میشه
hi
حدسم درست بود .چیز نسبتا قویه.
فقط یادت باشه ترانساشو (مخصوصا دومی که رزین پوشی شده)رو باز نکنی
راستی این مدار مصرف جریان بالایی داره با تغذیه خوب امتحان کردی؟
همونطوری که گفتم قبلا یکی داشتم که خیلی عالی بود و کلا یه تیکه و این مدار باز رو نداشت خیلی هم تمیز بود شاید 300 400 تومنی پولش بود!!! خوب هم کار میکرد! ولی اینی که الان دارم با باطری 9 ولت کار میکنه! تو قابش که 9 ولت بوده ولی الان کار نمیکنه! منم میترسم زیاد باهاش ور برم! به نظرتون کجاش ممکنه اسیب دیده باشه!؟ چطوری تستش کنم؟ و مهمتر اینکه خروجی این مدار که به اون قسمت چسب زده میره چند ولت میتونه باشه؟!
دیدگاه