اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد شوکر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار داخلی حشره کش - شوکر

سلام قبلا گفتم که:
    مرحله اول با ترانس کوچیک1000ولت ساخته با یکسوکردن و ذخیره تو خازنی بزرگ با کلیدی شیشه ای یاسرامیکی(خازنی شکل) به ترانس دوم (که کاملا باید عایق کاری شده باشه) میده .با تخلیه سریع 1000ولت خازن تو این ترانس(توسط همون کلیده) 10تا15هزار ولت باجریانی قابل ملاحضه میده

اول جای ترانس دوم یه لامپ فاز متر بذار /یعنی از پشت که نوشته( BILIM 2001 ) یه پایه لامپو به سمت راست01..و پایه دیگه به خط بالای نوشته(شبیه قایقه) وصل کن .بعد مدارو به تغذیه 10 ولت وصل کن .نتیجه با تو...

دیدگاه

روشن نشد! به نظرتون ترانس موردی پیدا کرده یا ترانزیستور؟! ولی مدار جریان بالایی میکشه!
      یه سوال دیگه اینکه این لامپ های نئون داخل کلید و پریز ها تا چند ولت تحمل دارن؟!

دیدگاه

نظرم اینه که 2 تا دیود کنار ترانزیستور و خود ترانزیستورو عوض کن دیودهارو1N4007بنداز ترانزیستور هم منفیه.مثل(D882) یا هر ترانزیستوری با پیشوند Dبذار
        بقیه چیزا غریب به یقین سالمه.

راستی مگه اهمترت خرابه؟

دیدگاه

حتما! :biggrin: نه سالمه!(اهمترم) ولی حوصله نداشتم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
            حتما! :biggrin: نه سالمه!(اهمترم) ولی حوصله نداشتم :mrgreen:
            خسته نباشی :applause:

دیدگاه

اقا ترانزیستور و دیود و این چیزا مشکلی نداره! مشکل ترانسه!!!(احتمالا) چطوری تستش کنم ؟ فقط دو تا پایه(دو تا سیم نازک که موازی شدن بعد پیچیده شدن) 180 اهمه و بقیه پایه ها(4 تا) باز هستن و چیزی نشون نمیدن!!! اصولا و حدودا باید چند اهمی باشن!؟

دیدگاه

درود به همه
                ببخشید من یه مدتی نبودم.
                [quote author=AHOORA.MAZDA]
                دوستان من یک دستگاهی دارم که برق بین 3 تا 32 ولت رو تبدیل می کنه به 280 ولت ac و 25 آمپر !!!!!!1
                این برای قتل و غارت عالیه !!!!!!! دی : فری
                بازش کردم ببینم چجوری توی اون دقیقا یه چیزی مثل اونی که داخل استارت مهتابی می مونه .
                به نظرتون با استارت مهتابی میشه کاری کرد یا نه .
                البته اون دستگاه یه دو یا 3 تا ترانزیستور و چند تا مقاومت هم داره .
                [/quote]
                راستش به نظر جالب میاد ولی من هیچی ازش نفهمیدم . خیلی داغون شده و عکس ها هم واضح نیست.
                اینو از کجا اوردی؟
                [quote author=Hi Voltage]
                واس این کار2راه وجود داره1- با برق220 و2-با باتری که راه اول خیلی خیلی راحتتره
                اگه لطف کنی بگی کدوم تا نقششو بکشم(اگه سیار نیست راه اولو پیشنهاد میکنم )

1-باید اول 600ولت dc ساخت که با برق فقط دو تا دیود و دو تا خازن میخواد. بعد یه ترانس ساده ودر نهایت وصل ان به لامپ زنون(فلاش) 1روز کار نداره
                2-با باتری اول همون نقشه مورد تحلیل شما برای 600ولت وبعد ادامه داستان(ترانس دوم)1هفته الافی
                [/quote]
                ممنونم. نه عزیز من یه 12 ولت سیار نیاز دارم.بالاتر به کارم نمیاد.220 ولتی اگه بخوام همین جرقه زن اجاق گاز و . . . هست که بسیار هم سادست. میخوام مدارم 12ولت یا پایینترباشه.
                به نظر دوستان میشه مدار فلاش دوربین عکاسی رو یه جوری تغییرش داد برای این کار؟
                [quote author=Hi Voltage]
                شوکر با فلاش یه فرقایی داره مدار شوکر لامپ فلاشو کامل روشن نمیکنه چون فلاش 30000ولت لازم داره
                [/quote]
                فکرنمیکنم این قدر ها هم ولتاژ بخواد . چون داخل مدارات فلاش وسیله ها دارای ولتاژکاری 300یا400 ولتی هستند.
                فقط توی اون مدار حشره کش بود که خازن 2کیلو ولتی یا بالاتر وجود داشت که تازه خازن بزرگه که با خروجی موازی بود 300یا400ولتی بو ولی خوب با ظرفیت بالاتر.
                [quote author=voyager2020]
                من چند تا شوکر حرفه ای رو قبلا باز کردم و فقط یه باطری با یه مدار شارژر داشته با یه برد یه تیکه که با یه چسب پوشیده شده بود و فقط خروجی های ولتاژداشت! ولی اینی که الان دستمه از اون ارزون ها (نسبت به قبلی ها) است و باطری کتابی میخوره و بعد باطری یه مدار کوچیک داره با یه ترانس کوچیک و یه ترانزیستور و چند تا خازن و مقاومت!! و خروجی این مدار که کلید هم رو همین مداره به یه قسمت که با چسب پوشیده شده میره و خروجی های ولتاز از اون بیرون میاد!
                ---------------------------------------------------
                همونطوری که گفتم قبلا یکی داشتم که خیلی عالی بود و کلا یه تیکه و این مدار باز رو نداشت خیلی هم تمیز بود شاید 300 400 تومنی پولش بود!!! خوب هم کار میکرد!
                [/quote]
                خیلی جالبه شما این مدارا رو از کجا میاری .
                منظورت از ازون ارزونا چند تومنیه؟300 400 :eek:
                منظورت تومنه یا هزارتومن؟آخه این مداره چیه که اینقدر ارزونه(متعلق به چه وسیله ای هستش) ؟از کجا میتونم منم یکی بگیرم؟
                اگه امکان داره عکسای بیشتری بذار.اگه هم تونستی یه شماتیکی حتی دستی بکش .مدارت یه جورایی منو یاد مدار جرقه زن آبگرمکن های اتومات میندازه . اونا هم همینطورین بردشون داخل یه نوع صمغ خوابونده بودن با 2تا باطری 1.5 ولتی کار میکنن.
                حالا اگه کسی این مدارو داره نقششو بذاره ماهم حالیمون بشه . البته با تحلیل..........................
                [quote author=voyager2020]
                روشن نشد! به نظرتون ترانس موردی پیدا کرده یا ترانزیستور؟! ولی مدار جریان بالایی میکشه!
                یه سوال دیگه اینکه این لامپ های نئون داخل کلید و پریز ها تا چند ولت تحمل دارن؟!
                - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                اقا ترانزیستور و دیود و این چیزا مشکلی نداره! مشکل ترانسه!!!(احتمالا) چطوری تستش کنم ؟ فقط دو تا پایه(دو تا سیم نازک که موازی شدن بعد پیچیده شدن) 180 اهمه و بقیه پایه ها(4 تا) باز هستن و چیزی نشون نمیدن!!! اصولا و حدودا باید چند اهمی باشن!؟
                [/quote]
                منم فکر میکنم از ترانسه چون دهن منم اسفالت کرد این ترانسای فریت خیلی حساسن.در ضمن واسه منم فقط 2تا از پایه هاش اهم میندازن و4تای دیگه هیچ اهمی ندارن؟؟ حالا یا خیلی دور سیم هابالاست یا قطع شده .اگه به نتیجه رسیدی به منم بگو شاید مشکل مدار منم رفع بشه.
                میتونی از سیم پیچی های حرفه ای هم بپرسی.
                لامپ های نئونی تو کلید پریزها هم جون با یه مقاومت به 220 ولت هستن شایدxxباشن.
                ==========
                راستی اون مداری که ما گذاشتیم توسط کسی تحلیل نشد؟

دیدگاه

دوستانی که مثل من دنبال این قضیه حشره کش و مدار داخلیش هستند به اینجا هم یه سری بزنن.
                  http://www.instructables.com/id/Fix-a-non-working-electronic-fly-swatter/
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  خوب! نتیجه؟ :bye

دیدگاه

البته با کمی جستجو میشه چیزهای جالبی یافت . مثل همین سایت اینستروک تیبلز.
                    من اینجا یه سرچی زدم اینا اومد شما هم یه نگاهی بندازید بد نیست جالب توجه هست:
                    http://www.instructables.com/pages/search/search.jsp?cx=partner-pub-1783560022203827%3Anpr2q7v5m6t&cof=FORID%3A11& amp;ie=ISO-8859-1&q=high+voltage

:applause:

دیدگاه

من اینو از توی قطار در آوردم !!!
                      توجه می نمو !!!
                      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AHOORA.MAZDA
                        دوستان من یک دستگاهی دارم که برق بین 3 تا 32 ولت رو تبدیل می کنه به 280 ولت ac و 25 آمپر !!!!!!1
                        این برای قتل و غارت عالیه !!!!!!! دی : فری
                        بازش کردم ببینم چجوری توی اون دقیقا یه چیزی مثل اونی که داخل استارت مهتابی می مونه .
                        به نظرتون با استارت مهتابی میشه کاری کرد یا نه .
                        البته اون دستگاه یه دو یا 3 تا ترانزیستور و چند تا مقاومت هم داره .
                        اینم عکس : http://up98.org/upload/server1/02/g/mryjpshgrjbh3t4tewf.rar
                        با درود . . .
                        یعنی شما به این قطعه 3 تا 32 ولت دادی و در خروجیش 280 ولت 25 آمپر گرفتی؟

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                        بدرود . . .

دیدگاه

من قبل از اینکه اینو اینکارش کنم 12 ولت بهش دادم دیدم دود از کلش بلند شد و همین !!!!
                          البته شما اگر با قطار مسافرت کنی دقیقا جایی که اون کیف های بالشت و پتو رو قرار دادند زیرش یه در هستش که وقتی اونو باز کنی می بینی که این قطعه هستش !!!
                          من قبل از اینکه اینو در بیارم با پریز داخل قطار موبایلم رو شارژ می کردم !!!

دیدگاه

من قبل از اینکه اینو اینکارش کنم 12 ولت بهش دادم دیدم دود از کلش بلند شد و همین !!!!
                            البته شما اگر با قطار مسافرت کنی دقیقا جایی که اون کیف های بالشت و پتو رو قرار دادند زیرش یه در هستش که وقتی اونو باز کنی می بینی که این قطعه هستش !!!
                            عزیز دل برادر!
                            یه لطفی کن همیشه قبل از اینکه راجع به چیزی که نمیشناسیش نظر بدی و تعریفش کنی حداقل 4 خط یاد بگیر!
                            :biggrin:
                            اولا این چیزی که شما بهش میگید دستگاه، قطعه هستش.
                            ثانیا بهش میگن SSR که مخفف (solid state relay) هستش. به عبارتی بهش میگن رله حالت جامد!
                            ثالثا به هیچ وجه نقش مبدل و یا ترانسدیوسری نداشته و نقشش تنها سوئیچ کردن ولتاژ AC هست.

حالا من نمیدونم شما از کجا به این نتیجه رسیدید که بهش 3 تا 32 بدی بهت 280 ولت 25 آمپر میده!!!! oo:

باز هم میگم یه لطفی کن قبل از اینکه ارسال انجام بدی راجع به نوشته هات خودت قضاوت کن. مطالب شما داره تو یه انجمن علمی مطرح میشه نه چت روم و یا یه سایت گفتگو :agree:

موفق باشید
                            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                            بدرود . . .

دیدگاه

و چه تعداد مسافرهای بی گناهی که بعد از این کار شما، دیگه نتوانسته اند از اون پریز، موبایلهاشون رو شارژ کنند!
                              افسوس . . .

دیدگاه

اگر این یه نوع رله هستش پس برای چی دود از کلش بلند شد ؟؟؟
                                من که بیشتر از 32 ولت ندادم که 12 ولت دادم !!!

حرف شما کاملا درسته اما همیشه توی پست هاتون یه خورده خشن رفتار می کنی !!! قبول داری ؟؟

من به خاطر این گفتم این مبدله چون روش نوشته بود input 3-32 volt و output 25A 280 volt

فقط همین .
                                با تشکر اگر هم ناراحت شدید عذر می خوام !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X