اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا LED جایگزین خوبی واسه لامپهای خیاری هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا LED جایگزین خوبی واسه لامپهای مدادی هست؟

نوشته اصلی توسط deremel400
    فکر کنم منظور شما لامپهای hpsباشه که تو ایران هم به خیاری معروفه باید خدمتان بگم که این لامپها بازدهشون بیشتر از ال ای دی است .قابلیت تولید نور با لومن های خیلی بالا را دارند فکر کنم مثلا 400واتش حدود 50000لومن نور داره .البته این چراغها کیفیت نوری خیلی پایینی دارند .کارخانه شما چه کارخانه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا کیفیت نور براش مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد ال ای دی هم من به تجربه بهترین نوع ال ای دی که تناسب قیمت و کیفیتش خوب باشه همین مارک ادیسون را انتخاب کردم .مدلهای آشغال چینی و بسیار با کیفیت ژاپنی و آمریکایی را دنبالش نباش به درد کار شما نمی خوره .

دنبال ال ای دی های 100وات و بالاتر هم اصلا نرو بازدهیشون اصلا خوب نیست .در بهترین حالت ال ای دی های مثلا 100وات به ازای هر وات 75لومن نور دارند مثلا برای اون مدل 500واتی من هیچ وقت باورم نمیشه که نور واقعیش بیشتر از 40000لومن باشه .به غیر از اینکه یک مدل با تکنولوژی خیلی بالا باشه .که اون وقت قیمتش هم فضایی میشه
    آره،بازدهی نوریشون خیلی بالاست،تو یه سایت نوشته بود به ازای هر وات 110 لومن نور دارن که این یعنی با led تفاوت نداره،تنها مزیت نور led نسبت به این لامپها کیفیت نور و عمر بالاست،حداقل 2 برابر.
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

اولا از کسایی که از چیزی اطلاع ندارن تقاضا دارم اطلاعات اشتباهشونو اینجا ننویسن
      دوما نور 500 وات اصلا با 100 وات قابل قیاس نیست منتها شرط داره : شما باید بتونید اونو خوب خنک کنید

اینم لینک:
      http://www.ledsmaster.com/500W-Power-LED-170.html
      ندونستن که عیب نیست ... اون نپرسیدنه که عیب داره
      چی گفتماااا !! oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابوالفضل محمودیان
        اولا از کسایی که از چیزی اطلاع ندارن تقاضا دارم اطلاعات اشتباهشونو اینجا ننویسن
        دوما نور 500 وات اصلا با 100 وات قابل قیاس نیست منتها شرط داره : شما باید بتونید اونو خوب خنک کنید

اینم لینک:
        http://www.ledsmaster.com/500W-Power-LED-170.html
        به نظر من شما اگر می بینید کسی داره اطلاعات غلط میده با نقل قول کردن نوشته با دلیل حرفشو رد کنید .تا افرادی مثل من که سواد کمی دارند .به اندوخته های علمیشون اضافه بشه .این سایت هم محل بحث علمی و یاد گرفتن است.

خنک کردن یک ال ای دی با شرایطی که شما قبلا ذکر کردید یعنی کم کردن بازده انرژی به 50 درصد
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

پاسخ : آیا LED جایگزین خوبی واسه لامپهای خیاری هست؟

نوشته اصلی توسط heidarali
          با سلام
          میخوام سیستم نوری یک کارخونه رو از لامپهای خیاری پر مصرف اما با بازدهی عالی با لامپهای کم مصرف و البته پربازده جایگزین کنم.
          شما چی پیشنهاد میکنید؟
          آیا LED مناسب این کار هست؟
          1_هزینه اولیه زیاد مهم نیست،اما بازدهی نوری در سطح همین لامپهای خیاری باشه.
          2_حداقل 20% کاهش مصرف انرژی رو داشته باشه.البته ما به دنبال کاهش 50% هستیم.
          3_عمر بالا
          اگر 100 عدد ال ای دی 4 وات رو جایگزین 2 عدد لامپ مدادی 400 وات کنیم،میتونیم همون مقدار نور رو داشته باشیم؟ اگر همون مقدار نور بده،تقریبا 50% صرفه جویی شده.
          4 عدد ال ای دی 100 وات بهتره از هر نظر یا 100 عدد ال ای دی 4 وات؟
          سوال دوم:
          یک ال ای دی 50 وات رو بدون مقاومت به یک سوئچینگ 32 ولت 2 آمپر متصل کردم.روی کاغذ باید 1.5 آمپر جریان میکشید تا 50 وات تامین بشه.اما نهایتا حدود 900 میلی جریان میکشه،و ولتاژ هم 1 ولت کاهش پیدا میکنه.
          که حدود 30 وات میشه بازدهیش.به یه ترانس 60 ولت 2 آمپر متصل کردم بدون مقاومت،ولتاژ ترانس به 34 ولت تنزل کرد و جریان مصرفی هم شد حدود 1.1 آمپر،که تقریبا میشه 40 وات.
          حالا سوالم اینه با توجه به اینکه مقاومتی واسه محدود کردن جریان وجود نداره،چرا LED کل جریان مورد نیازش رو از ترانس نمیکشه؟
          دوستان این تاپیک من 2 تا سوال بود ها.چرا سوال 2 رو فراموش کردین؟
          گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
          "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آیا LED جایگزین خوبی واسه لامپهای مدادی 

نوشته اصلی توسط ابوالفضل محمودیان
            دوست عزیز به نظر من از power led استفاده کن
            من خودم یدونه 100 وات گرفتم واقعا نورش خوب بود ... چون برای شما هزینه اولیه مهم نیست میتونید از led های 500 وات استفاده کنی ... دوستم رفته بود از پاساژ توکل خریده بود برای درایو کردنش مشکل گرما داشت که براش با peltier حل کردم ولی درمورد نورش واقعا هیچ حرفی برای گفتن ندارم چون اصلا قابل وصف نیست !!!!! ساخت تایوان بود و روی جعبش نوشته شده بود 65000 تا 85000 لومن ... جالب نیست؟
            چند خریده بود ؟

دیدگاه

پاسخ : آیا LED جایگزین خوبی واسه لامپهای خیاری هست؟

دوست عزیز یه سر به این وبلاگ بزن

خیلی می تونه مفید باشه :
              parsshoatoos.mihanblog.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X