اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر dc to ac

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر dc to ac

سلام به همه
    عیدتون مبارک .
    من مدار رو بستم با ترانس ولی دو تا مشکل برخوردم اولیش این که ترانس جوابگو کار من نبود (منظورم بستن سری)پس به شما هم توصیه میکنم همچین کاری نکنید.
    که اولی رو با یه ترانس دیگه حل کردم.
    اما دومی مشکل death time هست که بعد مشکل دوم هست من می خواستم این death time رو با OCR های میکرو حل کنم اما مشکل دوم SHIFT PHASE به وجود اومد حالا اگه واسه دوستان مقدور هست یه چیزی رو واسه DEATH TIME معرفی کنند.راستی اگه میشه ir2130 نباشه .
    ممنون. :nice:
    آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
    در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
    ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
    ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
    از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

پاسخ : اینورتر dc to ac

سلام
      آقا مشکل death time به خوبی برطرف شد .
      حالا یه زحمت من می خوام یه مدار کنترل حفاظت اتصال کوتاه به مدارم اضافه کنم یه راهنمایی بکنید.
      آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
      در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
      ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
      ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
      از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X