اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حفاظت مدار در برابر الکتریسیته ساکن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حفاظت مدار در برابر الکتریسیته ساکن

سلام
    من یه برد الکترونیکی را می خوام تو یه کارخانه کار بزارم. اما تو این کارخانه میگن الکتریسیته ساکن ، خیلی شدید وجود داره .و ظاهرا میگن قبلا هم یه برد الکترونیکی
    تایمر گذاشته بودن که شاید در اثر همین الکتریسیته ساکن سوخته. حالا من چه طور از این بردم در برابر الکتریسیته ساکن حفاظت کنم؟

پاسخ : حفاظت مدار در برابر الکتریسیته ساکن

کدوم برد ؟
    حداقل بگید ، کار بردتون چی ؟ تایمر هست ؟
    حالا خروجی یا ورودی های این بردتون چی هست ؟
    با چه ولتاژی کار میکنه ؟
    با میکرو کار کردین توش ؟
    و ... ، تا نگید برد چی که کسی نمیتونه کمکتون بکنه
    بهترین راه ( الان من که نمیدونم بردتون چی ) یه جعبه فلزی که بدنش زمین بشود
    و قسمت کاربردی دستگاهتون هم باید با هسته اصلی مدارتون ایزوله بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aryanaar
      کدوم برد ؟
      حداقل بگید ، کار بردتون چی ؟ تایمر هست ؟
      حالا خروجی یا ورودی های این بردتون چی هست ؟
      با چه ولتاژی کار میکنه ؟
      با میکرو کار کردین توش ؟
      و ... ، تا نگید برد چی که کسی نمیتونه کمکتون بکنه
      بهترین راه ( الان من که نمیدونم بردتون چی ) یه جعبه فلزی که بدنش زمین بشود
      و قسمت کاربردی دستگاهتون هم باید با هسته اصلی مدارتون ایزوله بشه
      این بردی هم که من می خوام بزارم یه تایمره . میکرو توش نیست.یه آی سی MC14536 داره.
      تغذیه این برد هم 220 هست.و خروجیش هم یه رله هست که من با نرمالی اپنش یه ولتاژ 12 را قطع و وصل می کنم

دیدگاه

اصلی ترین کار اینه که مدار رو داخل یه جعبه فلزی تعبیه کنید و بدنه جعبه و قسمتهای کاربردی حتما به ارت وصل شود ( اگر ارت ندارید ، لوله آبی و ... )
        -------------------------------------------------------------------------------
        حالا ، این الکتریسیته ساکن یا از ورودی میاد و یا از خروجی
        ------------------------------------------------ورودی-----------------------
        ورودی شما 220 هستش ، و تغذیه مدارتون بین 5 تا 18 ولت باید باشه ، پس باید 220 به این محدوده ولتاژ تبدیل بشه ! حالا بگید که با چه روشی این کار رو انجام میده ؟ ترانس داره یا پاور سوئیچینگ ؟ یا با روش خازن و مقاومت این ار رو انجام میده ؟
        ------------------------------------------------خروجی---------------------
        خروجی شما که رله هست ، رله خودش ایزوله هستش ، اما میشه بازم تحریک رله رو ، با اپتو کوپلر ایزوله کرد که خیالمون جمع تر بشه
        -----------------------------------------------------------------------------
        یه vdr و خازن 100 نانو ولتاژ بالا در برق ورودی 220 قرار دهید
        ----------------------------------------قسمتهای کاربردی---------------
        زمان تایمر ثابت هست ؟ یا اینکه کسی مدام و به دلخواه تنظیمش میکنه ؟
        -----------------------------------------------------------------------------
        اگه میشه برد سوخته قبلی رو ببینید و علت سوختن اون رو پیدا کنید ، ببینید آیا واقعا اشکال از الکتریسیته ساکن بوده ؟!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X