اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از این ct چطوری کاربکشم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

از این ct چطوری کاربکشم؟؟

سلام
    من از توی یه کنترل بار یه ct برداشتم این عکسش

یکی از سیم هاش رو زمین کردم و اون یکی رو دادم به میکرو و مقدارش رو خوندم در حالت عادی مقدارش بازی میکنه و تقریبا 10 تا 20 میلی ولت و وقتی بار میدم بهش یه موج سینوسی با کلی اعوجاج تحویل میده حالا موندم چطوری اندازه گیریش کنم و اصلا نمیدونم برای راه اندازی یه ct نیاز به مدارات اضافه هم هست ؟؟
    اصلا از کجا بدونم این ct من چند به چنده ؟؟
    ایا ct ها خروجی شون خطیه؟؟؟
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

پاسخ : از این ct چطوری کاربکشم؟؟

سلام
    ct رو ولتاژش رو نمی خونن / جریان اونو اندازه میگیرن.
    اونی که ولتاژش رو میخونن pt هست.
    بعد هم ct ها تو رنج مجاز جریان خودشون با تقریب خوب خطی هستند و اگر به اشباع برسند دیگه مقدار ثابت پیدا میکنن.تو حفاظت باید مراقب اشباع اون باشی.یعنی نسبت تبدیل رو درست انتخاب کنی
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

خوب چطوری جریانش رو بخونم؟؟؟؟

یه سوال مگه این سیم پیچ که میبینیم سیم پیچ سانویه و سیم برق سیم پیچ ولیه نیست؟؟؟
      اگه این طوره پس مثل یه ترانس معمولیه دیگه و پس باید ولتاژ که القا شده رو خوند مگه نه؟

دیدگاه

سلام برو بچ
        من با این ct یه مقاومت 27 اهم موازی کردم و دادم به میکرو و خوندمش جریان یه اتو رو 5 امپر دومی 5.5 امپر و وقتی همراه میشن 12 امپر نشون میده یعنی خروجیش حطی نیست باید چکار کنم؟؟؟

دیدگاه

با سلام خروجی ct خیلی ضعیفه بهتره اول با یک پ امپ تقویتش کنی 2- مقاومت از کم اهم تا 100 اهم تست کن ببین کدوم بهتر جواب میده ؟کنترل باری که ازش ct را برداشتی چند آمپر بود؟معمولا ct کنترل بارها خطی نیست چون احتیاجی نیست شما برای چه کاری میخوای؟

دیدگاه

من برای جریان 0 تا 30 امپر توی 220 ولت میخام و اون مقاومته رو بر اساس مقاومت مدار اصلی گذاشتم چون از اونجای کندمش یه 27 اهم باهاش موازی یود!!!

ایا به نظرتون نیازه باز مفاومت مخطلف تست کنم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فاریابی
              من برای جریان 0 تا 30 امپر توی 220 ولت میخام و اون مقاومته رو بر اساس مقاومت مدار اصلی گذاشتم چون از اونجای کندمش یه 27 اهم باهاش موازی یود!!!

ایا به نظرتون نیازه باز مفاومت مخطلف تست کنم؟؟
              نه اگه مقاومته خودشه درسته کنترل بار هم 30آمپره؟شما میخوای این جریان را نمایش بدی؟گفتم ct کنترل بارها خطی نیستند

دیدگاه

نمیدونم مال چند امپره اخه اوراقی برداشتم!!!
                اره میخام نمایش بدم و چیزی که مهمه برام باید جریان رو کنترل کنه و اگه مشکلی پیش اومد قطع کنه!!!

دیدگاه

به این آدرس برید و سی تی 1 به 1000 ازش بخرید کارتونا راه میندازه خطی هم هست جمهوری پاساژ عباسیان طبقه اول شماره 24 گل الکترونیک

دیدگاه

1 به 1000 یعنی چی ؟؟
                    والا شنیدیم میگن 100 به 5 که اگه 100 امپر بگزره 5 ولت میده!!!
                    حالا این یعنی 1 امپر بگزره 1000 .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

سلام
                      CT ها همونطور که از اسمشون پیداست ترانسفورماتور جریان هستنند Current Transformer
                      پس ضریب تبدیل آنها جریان به جریان است مثلا 1000/5 یعنی 1000 آمپر رو به 5 آمپر تبدیل می کند نه به 5 ولت
                      برای پیدا کردن ضریب تبدیل یک جریان مشخص از اولیه عبور دهید خروجی CT را با یک آمپرمتر AC اتصال کوتاه کنید و مقدار جریان خروجی را اندازه گیری کنید نصبت بین ایندو ضریب تبدیل CT است.
                      اگر CT شما بصورت خطی عمل نمی کند به علت اشتباه بودن مقاومت خروجی است. هرچه مقدار این مقاومت کمتر باشد بهتر عمل خواهد کرد .
                      حداکثر مقدار این مقاومت توسط حداکثر توان CT محاسبه می شود.
                      از عکس شما پیداست که CT توان پایینی دارد شاید کمتر از 1 ولت آمپر .
                      بر فرض اینکه ضریب تبدیل آن 100/5 باشد و توان آن 1ولت آمپر ، روش محاسبه به این شکل است:
                      حداکثر ولتاژ خروجی می شود : 0.2= 1/5
                      V=RxI پس R=0.2/5 که می شود 0.04 اهم
                      حداکثر مقاومت بر مبنای فرضیات بالا می شود 0.04 اهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فاریابی
                        1 به 1000 یعنی چی ؟؟
                        والا شنیدیم میگن 100 به 5 که اگه 100 امپر بگزره 5 ولت میده!!!
                        حالا این یعنی 1 امپر بگزره 1000 .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        با سلام این 1 به 1000 که گفتم تعداد دورشه که فروشنده ها به این اسم میشناسن اونی که شما میگی 100 به 5 یعنی اگر 100 آمپر از سی تی عبر دهیم خروجی 5 آمپر میده با اون 1 به 1000 فرق میکنه این یعنی 1000 دور سیم پیچیده شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X