اگه میخوای خطی کار کنه تا جایی که من می دونم فقط مقاومت خطی کار میکنه ولی اگه برات مهم نیست می تونی از ترانزیستور توی ناحیه ترایود استفاده کنی که حکم یک مقاومت متغییر با ولتاژ رو داره.
سلام
دقیقا مشخص کن جریانت چند آمپره و میخوای به چه نوع ولتاژی تبدیلش کنی ؟ آیا اون جریان AC است ؟ یا DC است ؟
روش های خطی خیلی زیادی وجود داره ولی باید یه کم توضیح بدی .
و اما در پاسخ اون دوستمون که گفت فقط مقاومت خطیه :
اگه از یه CT به خاطر تابع exponential که داره فرار کنی و بگی غیر خطیه که نشد کار ! اگه غیر خطیه اونو بده به یه آنتی لگاریتم گیر ساده تا خطی بشه .
Best Wishes
Goldsmith
سلام
دقیقا مشخص کن جریانت چند آمپره و میخوای به چه نوع ولتاژی تبدیلش کنی ؟ آیا اون جریان AC است ؟ یا DC است ؟
روش های خطی خیلی زیادی وجود داره ولی باید یه کم توضیح بدی .
و اما در پاسخ اون دوستمون که گفت فقط مقاومت خطیه :
اگه از یه CT به خاطر تابع exponential که داره فرار کنی و بگی غیر خطیه که نشد کار ! اگه غیر خطیه اونو بده به یه آنتی لگاریتم گیر ساده تا خطی بشه .
Best Wishes
Goldsmith
جریانم 5 آمپر AC و میخام با میکروکنترلر بخونمش پس DC باشه بهتره، ممنون از توجهتون :smile:
تقدیر تقویم انسانهای عادی ، تغییر تدبیر انسانهای عالیست.
همچین گفتی تلفات گفتم الان داری با 200 /300 آمپر کار میکنی !
یه مقاومت 0.1 اهم 5 وات با زمین مدارت سری میکنی و بعد با یه diff amp که با op amp ساختیش تقویتش میکنی و بعد میدیش به میکرو .
[quote author=Goldsmith link=topic=61734.msg347683#msg347683 date=1334394569]
همچین گفتی تلفات گفتم الان داری با 200 /300 آمپر کار میکنی !
یه مقاومت 0.1 اهم 5 وات با زمین مدارت سری میکنی و بعد با یه diff amp که با op amp ساختیش تقویتش میکنی و بعد میدیش به میکرو .
[/quot
ممنون
تقدیر تقویم انسانهای عادی ، تغییر تدبیر انسانهای عالیست.
دیدگاه