اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ و جریان پریز تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولتاژ و جریان پریز تلفن

سلام و دورو به همه دوستان عزیز
    ولتاز و جریان پریز تلفن چه قدره؟
    خونه دانشجویه پریز تلفن نیست که با ولت متر اندازه بگیریم
    منظورم از این کار اینکه وقتی برق میره میشه چراغ اظطراری رو به پریز تلفن زد اگه میشه؟
    ایا خط تلفن اشغال میشه ... :nerd:
    ممنون

پاسخ : ولتاژ و جریان پریز تلفن

سلام
    ولتاژ پریز تلفن حدود 65 ولته و جریانش هم در حد 40 تا 50 میلی امپره و اگه ازش جریان زیادی بکشی فیوز شما تو مرکز مخابرات میپره و باید کلی پول بدی که وصلش کنند .
    Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

همونطور که دوستمون گفتند ولتاژ خط تلفن حدود 48 الی 60 ولت ( بستگی به نوع مرکز داره ) در حالت onhook ( وقتی که گوشی روی تلفن هست ) و جریان خط تلفن تا 40 میلی آمپر در حالتی که گوشی رو برمیداریم میتونه باشه البته در اون حالت ولتاژ خط به زیر 20 ولت افت میکنه شما نیتونید این حالت رو بصورت دائم داشته باشین چون :
      1- خط تلفن شما اشغال میشه
      2- مدتی که از این حالت بگذره این خط بعنوان خط معیوب شناخته میشه و از سرویس دهی خارج میشه ( وقتی بهش زنگ بزنین ملودی میزنه ) و ممکنه در بعضی مراکز این جریان توسط اپراتور یا بصورت اتوماتیک قطع و نیاز به تماس بامرکز جهت رفع خرابی باشه

البته میتونین از خط تلفن در حالت بی باری جریان کمی در حدود یکی دو میلی آمپر بگیرین ( همون کاری که تلفنهای الکترونیکی برای ساعت و حافظه و راه اندازی کالر آی دی میکنند )

دیدگاه

به نظر من میشه .چون 3 روز پیش اینکارو کردم .کافیه یه ال ای دی 1 وات رو با یه مقاومت سری کنی و به خط تلفن وصل کنی .

البته میگم که نظر دیگران کاملا درسته . ولی چون تو شرایط اضطراری خودم همینکارو میکنم دارم نظرمو میگم / وهمچنین کسی اشاره به شدن یا نشدن این قضیه نکرده...
        برای دقت بیشتر دقیق تر تست میکنم و برات مقدار قطعاتو میگم

دیدگاه

قبل از هر چیز این کار در محیط ما صادق است وجاهای دیگرو نمیدونم (LED=1W)

ولتاژ خط تلفن : 53 ولت جریان خط :40 میلی امپر

شروع اشغال خط : از 30 ولت به پایین

به طور کل این کار از دو حالت خارج نیست :

بدون اشغال شدن خط : سری کردن مقاومت 2.2 کیلواهم با LED (نور کم)

اشغال شدن خط تلفن : سری کردن مقاومت 100 اهم با LED (نور قابل قبول)

در ضمن شروع اشغال شدن خط 30 ولته اما به قول دوستان در گوشی برای پایداری و عملکرد شماره گیری باید ولتاژو زیر 20 ولت بیاریم.وهمچنین شما باید خودت ودر محدوده مکانی خودتان تست کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
            قبل از هر چیز این کار در محیط ما صادق است وجاهای دیگرو نمیدونم (LED=1W)

ولتاژ خط تلفن : 53 ولت جریان خط :40 میلی امپر

شروع اشغال خط : از 30 ولت به پایین

به طور کل این کار از دو حالت خارج نیست :

بدون اشغال شدن خط : سری کردن مقاومت 2.2 کیلواهم با LED (نور کم)

اشغال شدن خط تلفن : سری کردن مقاومت 100 اهم با LED (نور قابل قبول)

در ضمن شروع اشغال شدن خط 30 ولته اما به قول دوستان در گوشی برای پایداری و عملکرد شماره گیری باید ولتاژو زیر 20 ولت بیاریم.وهمچنین شما باید خودت ودر محدوده مکانی خودتان تست کنی
            البته بارتون سلفی نیست ولی تست کردین ببینید روی اینترنت تاثیری داشت داره یا نه؟ نویز خططون رو زیاد نمیکنه؟
            زندگی پر ز وجود است ولی ..
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

وقتی برق رفته و هیچ منبع نوری نداریم ودر شرایط اضطراری هستیم دیگه اینترنت و بار سلفی یا غیر سلفی مطرح نیست .کلا خطو اشغال میکنیم چون فقط نور میخوایم نور

دیدگاه

در حالت کلی عرض کردم
                زندگی پر ز وجود است ولی ..
                ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام
                  ولتاژ پریز تلفن حدود 65 ولته و جریانش هم در حد 40 تا 50 میلی امپره و اگه ازش جریان زیادی بکشی فیوز شما تو مرکز مخابرات میپره و باید کلی پول بدی که وصلش کنند .
                  سلام دوست من goldsmith
                  من دو سیم تلفن رو به هم وصل کردم ، مقاومت 10 اهم وصل کردم اما نه تلفن قطع شد و نه اینکه بخوان از مخابرات فیوز عوض کنن!
                  هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام دوست عزیزم .
                    یه چیزایی شنیده بودم که خطوط تلفن رو بهبود بخشیده اند ، ولی نمیدونستم تا این حد . خیلی جالبه ! ممنون به خاطر این نکته که گفتی .
                    Thanks so much
                    Goldsmith :wow:
                    Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

خط تلفن مقاومت داره برای همین حتی اگر اتصال کوتاه هم کنید فیوزش نمیسوزه فقط اگر با برق شهر اتصال پیدا کنه فیوز مخابرات میسوزه این کار برای ساختمانهایی هست که سیم کشی خوبی ندارند و خطر اتصال برق ۲۲۰ به تلفن وجود داره

دیدگاه

با سلام . ولتاژ حدود 65 ولت می باشد . توضیحات کاملی دوستان اراده دادند و درست بود . جریان حدود 40 میلی امپر . در کل به جز مولقع اضطرار نمیشه روش حساب باز کرد . مگر اینکه یک کار کنی . تبدیل کنند هتوان بذاری ، یعنی ولتاژ را به جای تلفات گرمایی دادن و کاستنش مصلا به 12 یا 5 ممنطقی ریال با مبدل توان 65 ولت را به 12 باامپر بیشتر تبدیل کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X