اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه ساختن سلول خورشیدی(توپه حتما بخونید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طریقه ساختن سلول خورشیدی(توپه حتما بخونید)

نوشته اصلی توسط Nima200
    احسنت!
    بجای گیره و در اهنی از انبر قفلی و اچارشلاقی هم میتونیداستفاده کنید،هدف له کردن و چروک کردت قابلمه است
    من با اچار کلاغی باز کردم...قابلمه رو له کنی خودش باز میشه با یه زور کوچیک...ترانزیستور هم سالم بود..
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
      من با اچار کلاغی باز کردم...قابلمه رو له کنی خودش باز میشه با یه زور کوچیک...ترانزیستور هم سالم بود..
      حالا اگه ما ترانزیستورو له کردیم و هیچی تهش نشد دوباره میشه قبلمه سرش رو روش گذاشت!
      اصن سالم میمیونه!!!؟؟؟
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

تا جاییکه من میدونم نه گازخاصی توقابلمشه و نه خلا،پس قاعدتا چیزی نمیشه،فقط قیافش عوض میشه،تازه یه بادی هم به کلش میخوره
        راستی موقع تمیز کردن اون خمیر سفیدرنگ مواظب باشین چون خیلی راحت سیمهاش جدامیشن

یه سوال :اچارکلاغی چیه؟
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
          تا جاییکه من میدونم نه گازخاصی توقابلمشه و نه خلا،پس قاعدتا چیزی نمیشه،فقط قیافش عوض میشه،تازه یه بادی هم به کلش میخوره
          راستی موقع تمیز کردن اون خمیر سفیدرنگ مواظب باشین چون خیلی راحت سیمهاش جدامیشن

یه سوال :اچارکلاغی چیه؟
          با سلام:
          اگر شما قابلمه دور را طوری بردارید که به سلیکون داخلی مدار آسیب نبیند، شما می توانید به این شکل هم از ترانزیستور ماننده یک ترانزیستور معمولی در مدار استفاده کنید بشرطی که ترانزیستور شما از قبل سالم بوده باشد.
          و این هم شکا چار کلاغی.
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

:nice:ببخشید یک عکس از نحوه ی برش دیود بزارید لطفا

دیدگاه

من 5 سال پیش با ترانزیستور 2N3055 قابلمه ای درست کردم. به این صورت که در قابلمه ای شکل ترانزیستور رو شما با انبردست میکنید و ترانزیستور رو از همون قسمت رو به افتاب) قرار میدید من 0.5 ولت اون روز گرفتم جریانش رو یادم نیست
              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107
                من 5 سال پیش با ترانزیستور 2N3055 قابلمه ای درست کردم. به این صورت که در قابلمه ای شکل ترانزیستور رو شما با انبردست میکنید و ترانزیستور رو از همون قسمت رو به افتاب) قرار میدید من 0.5 ولت اون روز گرفتم جریانش رو یادم نیست
                با سلام :
                ولتاژ بین بیس و کولکتور و بیس به امیتر 0.5 ولت ( در صورت سالم بودن بیس به به کولکتور و بیس به امیتر ) اگر مستقیم روبروی خورشید قرار گیرد. و در این شرایط حد اکثر جریان حدود 25 الی 30 میلی آمپر.
                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid9100 نمایش پست ها
                  سلام من همین الان یکی درست کردم با پنچ تا دیود6 آمپر :nice:
                  الان وقتی که کنار لامپ میبرمش 1.5ولت میده ولی اگر بچسبونمش به لامپ2.5ولت با جریان200میلی آمپر میده :applause:
                  ولی فکر کنم بزارمش جلو خورشید جریان بیشتری بده
                  راستی نظرتون چیه اگه زره بینو بگیریم جلوش بنظرتو ن جریانش بیشتر میشه :read:
                  سلام من یه دیود 1n4007 رو جلوی آفتاب گرفتم که ولتاژی حدود ۲۵۰میلی ولت میداد حالا میخام ولتاژ چندتاشون رو با هم داشته باشم اما وقتی سری می*بندم جواب نمیده موازی هم بستم اما جواب نداد بنظرتون اشکال از کجاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X