اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش مصرف رله 5 ولت

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش مصرف رله 5 ولت

نوشته اصلی توسط sina1359
    سلام دوست عزیز
    پس ایمیتر BC547 را وصل کنم به منفی آداپتور و بیس را با همون مقاومت 10 کیلو وصل کنم به میکرو و
    کولکتور را به پایه دیود 4007 و رله 9 ولت وصل کنم
    و سر دیگه رله و دیود را به +9V وصل بشه؟؟؟
    به نظر دوستان این بهترین فکر است؟
    همین را پیاده کنم
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

میکرو با ولتاژ 9 ولت رله آسیب نمیبینه؟
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        سلام دوست عزیز
        پس ایمیتر BC547 را وصل کنم به منفی آداپتور و بیس را با همون مقاومت 10 کیلو وصل کنم به میکرو و
        کولکتور را به پایه دیود 4007 و رله 9 ولت وصل کنم
        و سر دیگه رله و دیود را به +9V وصل بشه؟؟؟
        دقیقا
        کلی از مدارات من داره اینطور کار میکنه نگران پس زدن 9 ولت به میکرو هم نباشین اتصال دیودی بین بیس و امیتر حداکثر اختلاف پتانسیل 0.7 ولت رو اجازه میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
          میکرو با ولتاژ 9 ولت رله آسیب نمیبینه؟
          سلام :bye :bye :bye
          داش سینا تو منو داشتی و اعصاب خودتو خرد کردی؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry:
          خوب بریم سر اصل مطلب :read: :read:
          تمام این مطاللبی رو که دارم بهت میگم خودم شخصا تو عمل پیاده کردم وهیچ مشکلی نداره و تمام گفته هایم رو ضمانت میکنم :NO: :NO:
          1::از اولین صحفه تا اینجا رو خوندم .تمام نظرهای اساتیدبرای من قابل احترام هست ولی من نظر متفاوتی دارم
          2::من یه مدار کنترل از راه دور بستم که روی مدار 7 تا رله داره و برق این 7 تا رله توسط همین 7805 خودمون تامین میشه ...در ان واحد من 6 تا رله رو روشن کردم به مدت حدودا 40-50 ثانیه..ولی اونجوری که شما فکر میکنی داغ نکرد(جهت تامین جریان ها ی رله بجای ترانزیستور از uln2803)استفاده کردم.ولی اکثر مواقع حداقل 2 تا رله تو مدار روشن هست .و داغ هم نمیکنه .((((نه مقاومتی پول اپ کردم نه دیود هرزگرد گذاشتم نه رله رو 3 ولت گذاشتم .و نه ....... پس اگر رگولاتور داره داغ میکنه مشکل میتونه از نامرغوب بودن رگولاتور باشه.دیگه خودت میدونی چین بازار مارو گرفته .عوض کردنش ضرری نداره

3:تو یه سایت خوندم که شرکت سازنده 7805 یه مداری رو پیشنهاد کرده که رگولاتور 7805 تا 2 امپر رو ساپورت کنه (در حالت عادی بین 1 تا 1.5 جوابگو هست)
          .فکر کنم این مدارپیشنهادی تو دیتاشیت 7805 باشه .این مدارو میذارم پیاده کن جواب میگیری .فقط یه ترانزیستور PNPاضافه کرده به قسمت رگولاتور. (بشرطی که از رگولاتور مطمئن باشی که سالم هست )..البته من خودم هنوز پیادش نکردم ولی میخام جدیدا یه مداری بسازم که جریان مدار حداقل 1 امپر هست ومدت زمان کارکرد LCD و رله ها زیاده .(یعنی زیاد باید روشن باشه ** ال سی دی 24 ساعته روشنه.حداقل 2 تا رله در روز 12 ساعت باید روشن باشه ).بخاطر همین مدار پیشنهادی افزایش جریان رگولاتور رو حتما باید پیاده کنم .و شما هم پیاده کن .

4::وقتی مدار رو شن هست کلا چه چیزهای روشن هست ؟؟فقط ال سی دی و یک رله ؟؟

5::قبلا یه جا خوندم یکی از بچه ها برق رله رو از رگولاتور گرفته بود و این مطلب باعث داغ شدن رگولاتورش شده بودو یه یکی از بچه ها بهش پیشنهاد کرده بود که برق رله رو از رگولار نگیر و مشکلت حل میشه .اتفاقا طرف برق رو قبل از رگولاتور گرفته بود و داغی رگولاتور برطرف شده بود..
          6:نتیجه گیری:: :read: :read: :read: :read:
          1:رگولاتور رو عوض کن
          2:مدار پیشنهادی شرکت سازنده رو میتونی پیاده کنی
          3::میتونی برق رله هم قبل از رگولاتور بگیری
          4::مطمئن مطمئن باش که اداپتورت حداقل 600 -700 میلی امپر رو ساپورت میکنه
          اگر اساتید نظری داشته باشندبنده سرپا در خدمتتشون هستم :nerd: :nerd: :nerd:

4اینم لینک
          http://www.up.98ia.com/images/jwlb7eqzxqjskro1nx6p.rar

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
            اتصال دیودی بین بیس و امیتر حداکثر اختلاف پتانسیل 0.7 ولت رو اجازه میده
            سلام دوست عزیز
            دستتون درد نکنه
            منظورتون اینه که یک دیود بین پایه میکرو و بیس ترانزیستور قرار بدم؟
            یا این که دیود داخلی در ترانزیستور را میفرمایید؟
            کمی میتونید بیشتر توضیح دهید
            با تشکر
            پ.ن: اگر مقاومت بیس را از 10 تا 22 کیلو زیاد کنم , اون افزایش ولتاژ را برای میکرو کاهش میده؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
              سلام :bye :bye :bye
              داش سینا تو منو داشتی و اعصاب خودتو خرد کردی؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry:
              خوب بریم سر اصل مطلب :read: :read:
              تمام این مطاللبی رو که دارم بهت میگم خودم شخصا تو عمل پیاده کردم وهیچ مشکلی نداره و تمام گفته هایم رو ضمانت میکنم :NO: :NO:
              1::از اولین صحفه تا اینجا رو خوندم .تمام نظرهای اساتیدبرای من قابل احترام هست ولی من نظر متفاوتی دارم
              2::من یه مدار کنترل از راه دور بستم که روی مدار 7 تا رله داره و برق این 7 تا رله توسط همین 7805 خودمون تامین میشه ...در ان واحد من 6 تا رله رو روشن کردم به مدت حدودا 40-50 ثانیه..ولی اونجوری که شما فکر میکنی داغ نکرد(جهت تامین جریان ها ی رله بجای ترانزیستور از uln2803)استفاده کردم.ولی اکثر مواقع حداقل 2 تا رله تو مدار روشن هست .و داغ هم نمیکنه .((((نه مقاومتی پول اپ کردم نه دیود هرزگرد گذاشتم نه رله رو 3 ولت گذاشتم .و نه ....... پس اگر رگولاتور داره داغ میکنه مشکل میتونه از نامرغوب بودن رگولاتور باشه.دیگه خودت میدونی چین بازار مارو گرفته .عوض کردنش ضرری نداره

3:تو یه سایت خوندم که شرکت سازنده 7805 یه مداری رو پیشنهاد کرده که رگولاتور 7805 تا 2 امپر رو ساپورت کنه (در حالت عادی بین 1 تا 1.5 جوابگو هست)
              .فکر کنم این مدارپیشنهادی تو دیتاشیت 7805 باشه .این مدارو میذارم پیاده کن جواب میگیری .فقط یه ترانزیستور PNPاضافه کرده به قسمت رگولاتور. (بشرطی که از رگولاتور مطمئن باشی که سالم هست )..البته من خودم هنوز پیادش نکردم ولی میخام جدیدا یه مداری بسازم که جریان مدار حداقل 1 امپر هست ومدت زمان کارکرد LCD و رله ها زیاده .(یعنی زیاد باید روشن باشه ** ال سی دی 24 ساعته روشنه.حداقل 2 تا رله در روز 12 ساعت باید روشن باشه ).بخاطر همین مدار پیشنهادی افزایش جریان رگولاتور رو حتما باید پیاده کنم .و شما هم پیاده کن .

4::وقتی مدار رو شن هست کلا چه چیزهای روشن هست ؟؟فقط ال سی دی و یک رله ؟؟

5::قبلا یه جا خوندم یکی از بچه ها برق رله رو از رگولاتور گرفته بود و این مطلب باعث داغ شدن رگولاتورش شده بودو یه یکی از بچه ها بهش پیشنهاد کرده بود که برق رله رو از رگولار نگیر و مشکلت حل میشه .اتفاقا طرف برق رو قبل از رگولاتور گرفته بود و داغی رگولاتور برطرف شده بود..
              6:نتیجه گیری:: :read: :read: :read: :read:
              1:رگولاتور رو عوض کن
              2:مدار پیشنهادی شرکت سازنده رو میتونی پیاده کنی
              3::میتونی برق رله هم قبل از رگولاتور بگیری
              4::مطمئن مطمئن باش که اداپتورت حداقل 600 -700 میلی امپر رو ساپورت میکنه
              اگر اساتید نظری داشته باشندبنده سرپا در خدمتتشون هستم :nerd: :nerd: :nerd:

4اینم لینک
              http://www.up.98ia.com/images/jwlb7eqzxqjskro1nx6p.rar
              سلام علی خان
              خوب هستید که انشا...
              ممنون برای راهنمایهای خوبتون
              بله همون که رگولاتور را تغییر دادم ورله را 9 ولت کردم و از رگولاتور خارج کردم
              گرما کاهش پیدا کرد
              برای اون لینک هم که پلود کردید , خیلی خیلی تشکر میکنم

فقط میترسم میکرو را 9 ولت پایه بیس خراب کنه :
              1- اگر مقاومت را زیاد کنم فکر کنم مشکل از بین بره (10 کیلو به 22 کیلو)
              2- یا یک دیود بزارم که مانع باز گشت برق 9 ولت به میکرو بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

فقط میترسم میکرو را 9 ولت پایه بیس خراب کنه :
                1- اگر مقاومت را زیاد کنم فکر کنم مشکل از بین بره (10 کیلو به 22 کیلو)
                2- یا یک دیود بزارم که مانع باز گشت برق 9 ولت به میکرو بشه[/b]
                مقاومت خوبه دستش نزن .فکر هم نکنم اگر 10 کیلو رو به 22 کیلو تبدیل کنی 4 ولت کم کنه oo: oo: oo:
                یه دیود 1N4001 معکوس بذار رو پایه بیس ترانزیستور و میکرو تا ولتاژ به میکرو اعمال نشه .اینجوری مشکل حل میشه .تو مداراتی که 2تا رله به بالا داری حتما از ULN استفاده کن .چون تجربه نشون داده تو بعضی مواقع ترانزیستور جوابگو نیست.

دیدگاه

فقط یک مشکلی که همین چند دقیقه پیش به وجود اومد

همین که مهتابی آکواریومو که به 3 راهی آداپتور مدارم وصل است را خاموش کردم
                  رله قطع کرد و میکرو ریست شد

ممکنه به دلیل این باشه که رله را از رگولاتور که یک تثبیت کننده است خارج کردم؟ و نویز حاصل از
                  مهتابی موجب قطع شدن رله و در نتیجه ریست شدن میکرو شده باشه :eek:

دیدگاه

دباره تست کردم و مهتابی را روشن و خاموش کردم:
                    در روشن شدن مشکلی نبود ولی در خاموش کردن
                    باز رله در ابتدا قطع شد و بهد میکرو ریست شد

قبلا وقتی رله 5 ولت را در زمان روشن بودن مدار
                    از مدار جدا میکردم میکرو ریست میشد
                    این حالت هم به همون صورته
                    به چه صورت نویزهای احتمالی را فیلتر کنم؟

دیدگاه

اینو یادم رفت بگم که هم زمان و در همان سه راهی یک مدار دیگه که با آداپتوری همانند
                      همین مدار (آداپتور 9 ولت 700 از همون مارک) متصل بود
                      فقط فرق اون مدار دوم با این مدارمون این بود که , رله نداشت (رله داشت ولی روشن نبود)
                      و اون مدار دوم ریست نشد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                        فقط یک مشکلی که همین چند دقیقه پیش به وجود اومد

همین که مهتابی آکواریومو که به 3 راهی آداپتور مدارم وصل است را خاموش کردم
                        رله قطع کرد و میکرو ریست شد

ممکنه به دلیل این باشه که رله را از رگولاتور که یک تثبیت کننده است خارج کردم؟ و نویز حاصل از
                        مهتابی موجب قطع شدن رله و در نتیجه ریست شدن میکرو شده باشه :eek:
                        (((همین که مهتابی آکواریومو که به 3 راهی آداپتور مدارم وصل است را خاموش کردم
                        رله قطع کرد و میکرو ریست شد)))
                        ببین باید ایرادها رو تفیکیک کنی که بدونی دقیقا مشکل از کجاست
                        پس اول بیا مهتابی رو به 3 راهه اداپتور نزن اداپتور به یه پریز و مهتابی هم به یه پریز.ببین الان چه اتفاقی میافته؟؟.اگر دوباره این اتفاق افتاد میتونه از ادابتورت باشه .چون وقتی رله میخاد مهتابی رو وصل کنه رله یه جریان وولتاژ اولیه میکشه و ترانست جوابگو نیست و ولتاژ وجریان کم میاره و نمیتونه برق رگولاتور رو تامین کنه و میکرو ریست میشه.میکرو که ریست میشه مدرات کلا قطع میشه.
                        یه سوال اداپتورت ترانس داخلش هست یا مثل شارژهای موبایل 4 تا دیود و یه خازن داره ؟؟چون ترانس های مثل شارژ موبایل که ترانس نداره خودشونو بکشن نمیتونن جریانی بالاتر از 200 الی 250میلی بدن.حتی در بعضی موارد بیشتر از 150میلی هم نمیدن .این چیزهای که رو جعبه نوشته بخاطر فروش هست ولی در عمل اینجوری نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                          اینو یادم رفت بگم که هم زمان و در همان سه راهی یک مدار دیگه که با آداپتوری همانند
                          همین مدار (آداپتور 9 ولت 700 از همون مارک) متصل بود
                          فقط فرق اون مدار دوم با این مدارمون این بود که , رله نداشت (رله داشت ولی روشن نبود)
                          و اون مدار دوم ریست نشد...
                          ((فقط فرق اون مدار دوم با این مدارمون این بود که , رله نداشت (رله داشت ولی روشن نبود)
                          و اون مدار دوم ریست نشد))
                          بیا اون مداری که ریست میشه رو از 3 راهه قطع کن و رله مدار دوم رو روشن کن (همون مداری که ریست نشد) و ببین مهتابی روش تاثیری میذاره یا نه

درضمن شما با رله مهتابی رو روشن میکنی یا مهتابی رو جدا زدی تو پریز و روشن کردی و وقتی میاری نزدیک رله ؛؛؛میکرو ریست میشه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

به چه صورت نویزهای احتمالی را فیلتر کنم؟
                            .بستگی داره که بخای کجا مدارتو به کار ببری .بدترین مکان جاهای صنعتی هست که پر از نویزه.که با روشهای خاصی مییشه نویز رو کنترل کرد.
                            برا مدار شما نویز رو میشه با خازن فیلتر کرد
                            یه خازن مثلا 470میکرو 16 ولت وصل کن به پایه 9 ولتی که اومده به رله .یه خازن 100 نانو هم موازی کن باهمین خازنه.یعنی 2 تا خازن موازی کن با پایه برق رله.حتما نویزشو میگیره .دیود هم یادت نره بذاری رو پایه بیس میکرو .اکثرا دیود میذارن رو پایه برق رله و بیس ترانزیستور یادت نره بذاری

دیدگاه

داش سینا تمام کارهای رو که گفتم انجام بده وجواب سوالهای هم که پرسیدم بده .فردا مجداد بحثو شروع میکنیم .چون میخام برم لالا :bye :bye :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                                یه خازن مثلا 470میکرو 16 ولت وصل کن به پایه 9 ولتی که اومده به رله .یه خازن 100 نانو هم موازی کن باهمین خازنه.یعنی 2 تا خازن موازی کن با پایه برق رله.حتما نویزشو میگیره .دیود هم یادت نره بذاری رو پایه بیس میکرو .اکثرا دیود میذارن رو پایه برق رله و بیس ترانزیستور یادت نره بذاری
                                سلام علی آقا
                                چه خبر؟
                                دستت درد نکنه

علی آقا :
                                میتونید یک عکس قرار بدید که به چه صورت خارنها را وصل بکنم؟
                                اگر زحمتی نیست همون عکسی که در پست اول قرار دادم را تکمیل کنید
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X