اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست معرفی یک ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست معرفی یک ماسفت

سلام. اساتید عزیز، لطف کنید یه ماسفت معرفی کنید (نوع N) که بدون نیاز به هیت سینک بتونه به راحتی یه لامپ 6 ولت 55 واتی (حدوداً میشه 10 آمپر جریان عبوری) رو راه اندازی کنه. رایج باشه و تو بازار به راحتی گیر بیاد. و مشخصه که مینیمم ولتاژ گیت هم از حدود 5.5 ولت بیشتر نباشه (باطری 6 ولت قراره راهش بندازه).

آیا IRF1407 مناسبه؟ طبق مشخصات دیتاشیت که قاعدتاً باید جواب بده.

در ضمن من تا حالا اصلاً با ماسفت کار نکردم. میدونم که با اختلاف پتانسیل بین گیت و درین روشن میشه و هیچ جریانی بین این دو پایه برقرار نمیشه. در واقع جریان ورودی به گیت اصلاً مهم نیست. درسته؟

پاسخ : درخواست معرفی یک ماسفت

ببین دوست عزیز همین ماسفتی که گفتین جواب میده چرا که تا 330وات و 130 آمپر تحمل میکنه اما در مورد اینکه گفتید جریان گیت مهم نیست اشتباه چرا که ماسفت ها کنترل شده با جریان هستند و وقتی که ولتاژی به گیت اعمال میکنی جریان از سمت درین به سورس سرازیز میشه حالا شما می تونید یه ولتاژ به گیت بدید و لامپتو با یک مقاومت یک سرش را به ولتاژ لامپ (6ولت) ویه سر دیپه به لامپ وسر دیپر لامپ را به درین وصل کن وپایه سورس را زمین کن !!!!!!!!!!!!1اگه باز مشکل داشتی در خدمتیم

دیدگاه

سلام دوستان
      من ی ماسفت نیاز دارم ک ولتاژ گیت اون 5 ولتا باشه((میخوام مستقیم با میکرو راش بندازم))
      ولتاژ درین سورس هم 40 به بالا باشه و جریان گیت سورس هم 3 به بالا
      ممنون

دیدگاه

دوستان ی ماسفت گردن کلفت نوع p هم معرفی کنید
        ولتاژ درین سورو 20 ولت
        جریانش هرچی بیشتر بهتر ولی بیشتر از 15 امپر
        گیتش هم با 10 12 تحریک بشه
        ممنون از همه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X