چی شد اقا سعید(اهورا مزدا سابق و OCmax سابق تر...قبل از اینم اسمت فرق داشت؟ اخه از بس اسمتو عوض میکنی معلوم نیست کی هستی :biggrin برات مهم نیست ما از این طرحت خوشمون اومده؟
منصرف شدم برای همین همه رو باز کردم آخه با اون دوچرخه می رفتم مدرسه !!در ضمن ضایع هم بود (به آقای شفقی گقته بود تاپیک رو اگه میشه حذف کنه تا آبروم نرفته )
ocmax
dj.mendez
ahoora. mazda
سعید (کیان ) کوشافر
کیان کوشافر !
من از تنوع خوشم اسم اصلی (شناسنامه ای )من سعید هستش اما چون اصلا ازش خوشم نمی یاد چند سال پیش به فامیل و دوستام و ... گفتم بهم بگن کیان (ایرانیه ) شما هم به همون اسم بگو !!ز سعید (عربی ) خیلی بعدم میاد !!پ
در ضمن من از مرموز بودن خیلی خوشم میاد !! (همیشه یه خورده عجیبم تا همه بهم شک کنن )
منصرف شدم برای همین همه رو باز کردم آخه با اون دوچرخه می رفتم مدرسه !!در ضمن ضایع هم بود (به آقای شفقی گقته بود تاپیک رو اگه میشه حذف کنه تا آبروم نرفته
خوب اینطوری منم میتونم همین الان ادعا کنم یه کوره القایی 20 کیلووات ساختم ولی یه ساعت بعد بگم چون ضایع بود خرابش کردم ..و یه ساعت بعدشم برم کل تاپیکو پاک کنم..اینطوری دیگه به حرف هیچکس نمیشه اطمینان کرد و هر کس هر چیزی رو میگه و بعد....
من از تنوع خوشم
اینطوری باعث میشی هیچ شخصیت خاصی تو این سایت نداشته باشی مثلا همه میدونیم استاد کوهستانی تو منابع تغذیه واقعا استاده و....
در ضمن من از مرموز بودن خیلی خوشم میاد !!
اینجا یه انجمن علمیه نه فیس بوک که مرموز بودن شما مطرح باشه(یا جالب باشه) بار علمیه که حرف اولو میزنه پس سعی کن شخصیت علمیت رو قوی کنی..
در نهایت هم هر طور مایلی ولی کاربرای اینجا ادمهای با شعوری هستن اگه با منطق و علمی نباشی مچتو میگیرن.
موفق باشید.
دیدگاه