اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توضیح درمورد این فرستنده کشتی تایتانیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

توضیح درمورد این فرستنده کشتی تایتانیک

دوستان من داشتم برنامه علمی در مورد کشتی تایتانیک بود نگاه میکردم راجب فرستنده مخابراتیش صحبت میکردن ومیخواستن باز سازیش بکنن اینم شکلشه

http://mahdizabihi.xzn.ir/uploads/13371598811.jpg
    البته این تمیزتره اونی که من دیدم داغون شده بود
    اومدن اون استوانه گرد رو که روش مویایی شده بود با آتیش موماشو ذوب کردن زیرش یه سیم پیچ بود که قطعی داشت که پیداش کردن ووصلش کردن
    بعد راه اندازی دوتا میله داشت که سرشون دوتا تیله فلزی داشت وقتی کلید رو میزدن برای یه لحظه یه جرقه از این تیله به تیله فلزی برخورد میکرد مثل جرقه شمع ماشین .
    با این علایم مورس رو مخابره میکردن حالا این چطوری از دریا اون همه مسافت عبور میکرده واصلا چی اینجا میسرو طی میکرد(برق -صوت-موج) وگیرنده چی بوده
    توضیحات قابل قبولی میخوام کسی چیزی میدونه؟
    معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

پاسخ : توضیح درمورد این فرستنده کشتی تایتانیک

در دوره کارشناسی درسی داشتیم به نام سیستم تلویزیون
    ابتداش در مورد انواع امواج الکترومغناطیس صحبت میکرد
    این امواج به دسته های مختلفی تقسیم میشن
    که به فرکانسشون بستگی داره
    چون فرکانس های مختلف از امواج الکترومغناطیس
    در محیط های مختلف، رفتارهای متفاوتی از خودشون نشون میدن
    در واقع فرکانس این امواج، مشخص میکنه
    که در چه زمینه ای میتونن کاربرد داشته باشن
    خب، حالا یه نگاهی به این سایت بنداز
    http://www.bisim.org/A/article/a1.htm
    که در اون تقسیم بندیهای مختلف را با توضیحاتش نوشته
    نکته ای که باید اضافه کنم، رابطه ی بین طئل موج سیگنال با فرکانسشه
    در حالت کلی طول موج یک سیگنال بر حسب متر برابره با
    سرعت نور بر حسب متر بر ثانیه تقسیم بر فرکانس برحسب هرتز
    امواجی که در مخابرات دریایی استفاده میشه
    فرکانس پایینی دارن
    بنابراین طول موجشون بزرگه
    و بر روی سطح آب حرکت میکنن
    و به عبارت دیگه، میخزن و میرن ...
    .
    .
    .
    نکته دیگه در مورد طول آنتنه
    معمولا طول آنتن برابره با نصف طول موج یا یک چهارم طول موج
    که طول موج هم از اون رابطه ای که ذکر شد، بدست میاد
    بنابراین در مخابرات دریایی از آنتن هایی با ارتفاع بزرگتر استفاده میشه
    .
    .
    .
    این لینک هم مفیده :
    http://www.bisim.org/A/article/a8.htm
    .
    .
    .
    موفق باشی
    :nerd:
    1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
    3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

ممنون مفید بود ولی من نفهمیدم با ایجاد جرقه قوی چطور ارسال انجام میشه ؟

نه قطعه الکترونیکی تنها فقط جرقه قوی ؟ :angry: :angry: :angry:

گیرنده این فرستنده به احتمال زیاد باید یه هسته آهنربایی داشته باشه که موقع ایجاد جرقه توسط فرستنده گیرنده خاصیت مغناطیسی پیدا میکنه ویه لحظه مثل رله وصل میشه وبعد قطع میشه ولی چطور کیلومترها دور تر ایجاد یه جرقه باعث وصل شدن یه بوبین اینطرف میشه؟ oo: oo:
      معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210
        دوستان من داشتم برنامه علمی در مورد کشتی تایتانیک بود نگاه میکردم راجب فرستنده مخابراتیش صحبت میکردن ومیخواستن باز سازیش بکنن اینم شکلشه

http://mahdizabihi.xzn.ir/uploads/13371598811.jpg
        البته این تمیزتره اونی که من دیدم داغون شده بود
        اومدن اون استوانه گرد رو که روش مویایی شده بود با آتیش موماشو ذوب کردن زیرش یه سیم پیچ بود که قطعی داشت که پیداش کردن ووصلش کردن
        بعد راه اندازی دوتا میله داشت که سرشون دوتا تیله فلزی داشت وقتی کلید رو میزدن برای یه لحظه یه جرقه از این تیله به تیله فلزی برخورد میکرد مثل جرقه شمع ماشین .
        با این علایم مورس رو مخابره میکردن حالا این چطوری از دریا اون همه مسافت عبور میکرده واصلا چی اینجا میسرو طی میکرد(برق -صوت-موج) وگیرنده چی بوده
        توضیحات قابل قبولی میخوام کسی چیزی میدونه؟
        با سلام : برای افزایش برد در یک فرستنده قدم اول افزایش دامنه هست و با توجه به امپدانس آنتن هم باید مدار قدرت آمپر دهی مناسب داشته باشه

چیزی که تصویر شا قرار دادید به احتمال زیاد بخش نه چندان مهم فرستنده هست به چند دلیل

یک : هیچ وقت توان تولید شده را از یک مقاومت بینهایت بالا عبور نمیدن (همون تیغه ها) چون باعث افت توان بالا هست

دو : از طرفی توان تولید شده باید از کوتاه ترین مسیر به آنتن بره چون خود انتقال دهنده توان دارای تلفات هست

سه : توانی که میتونه هزاران کیلومتر را طی کنه به شدت برای بدن انسان زیان آور هست

پس میشه این نتیجه گیریا کرد که تصویری که شما نشون دادید فقط میز اپراتور بوده که شامل دکمه مورس و یک نشان گر که همون تیغه ها هستند هست و چون ممکنه این دستگاه در شرایط مختلفی قرار بگیره از ساده ترین (پرش جرقه از تیغه ها) استفاده شده که احتمال خراب شدنش بسیار کم بشه مثلا اگه یه لامپ بزارن ممکنه بشکنه یا بسوزه

------------------------------------

در مخابرات دریایی از فرکانس های بسیار پایین استفاده میشه (البته در قدیم) ولی امروزه اینطور نیست

و چون تقویت توان در فرکانس های پایین به مراتب ساده تر هست احتمالا در قدیم باروش های پیشو پا افتاده ای دامنه را زیاد میکردند مثل ترانسفور ماتور هسته فریت این احتمال بیشتر میشه اگه بدونیم اطلاعات ارسالی علائم مورس هستند و برای طراحی این مدار نیازی به کیفیت ارسال اطلاعات نداریم پس میشه با یه مدار که از نظر طراحی ضعیف هست این کار را انجام بدیم چون در این زمینه درصد نویز به سیگنال مطرح نیست
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X