من تا حالا توجه نکردم................ولی تو کتاب دیجیتال هنرستان اونموقع برای حالتهای خروجی کلکتورباز و... از مقاومت 1کیلو یا 1.5 کیلو استفاده کرده بود ولی معمولا همین 4.7 کیلو یا 10 کیلو هست .......واحتمالا از رنج وسیعی مقاومت میشه استفاده کرد اما باید جریان رو در نظر هم بگیریم و از همه مهمتر همین ثابت زمانی RC هست.چرا که در یکسری از ارتباطات مثل I2C و... اگر مقدار این مقاومت بالاکش زیاد باشه با توجه به ظرفیت خازنی ایجاد شده توسط سیم بندیها و ارتباطی....... در سیگنال یا اطلاعات مورد نظر ما خلل ایجاد شود........................
....................HELP ME GOD ...........................
دوست عزیز محاسبات خاصی نداره میکرو بیشتر از 20 میلی آمپر نمی تونه تحمل کنه حالا ببین ولتاژ ورودیت چنده بعدش مقاومتش رو حساب کن که معمولا برای 5 ولت مقاومت 10کیلو میزارن
دوست عزیز محاسبات خاصی نداره میکرو بیشتر از 20 میلی آمپر نمی تونه تحمل کنه حالا ببین ولتاژ ورودیت چنده بعدش مقاومتش رو حساب کن که معمولا برای 5 ولت مقاومت 10کیلو میزارن
اگر طول سیم 5 متر باشه و با اون سیم 5 متری با یه آی سی ساعت مثل 8583 بخوام با پروتکل i2c ارتباط برقرار کنم ، بهتره مقاومتهای پول اپ یا پول دان رو کجا قرار بدم ؟
نزدیک ساعت یا نزدیک میکرو ؟
اگر مقدار مقاومت رو نصف کنم و در هر دو طرف قرار بدم چطوره ؟
دیدگاه