اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اختلاف پتانسیل زمین در 2 نقطه مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اختلاف پتانسیل زمین در 2 نقطه مدار

نوشته اصلی توسط adibiut
    چشم.اگه این امتحانا اجازه بده روی PCB میزنم.
    البته اینا الان روی برد بورد هست.
    عزیز
    منم برد بورد رو عرض کردم
    رو برد برد 104 بذار ببینیم نتیجه اش چی میشه؟ :read: :read:
    ما را نه غم دوزخ است ، نه حرص بهشت

دیدگاه

گذاشتم.
      104 کمه
      ولی یه میکرو جواب داد.قاطی نمیکنه
      ولی هنوز اون اختلاف پتانسیل هست

دیدگاه

یه چیز مهمتر : اگه PCBرو طراحی نکردی ونساختی : حتما GND و مثبت قسمت های مختلف مدارت رو جدا بکش .به عبارتی خازن اصلی تغذیه مدار را مبدا قرار بده و مثلا دو سیم (مثبت ومنفی)بکش به میکرو و دو سیم (مثبت ومنفی) جدا بکش به درایور واز جاهای دیگه روی برد pcb این مثبت ها ومنفی ها به هم وصل نباشه . حتما رو pcb تو مبدا این سیمها خازن اصلی بذار واونم با ظرفیت بالا (مثلا 1000میکرو)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
          یه چیز مهمتر : اگه PCBرو طراحی نکردی ونساختی : حتما GND و مثبت قسمت های مختلف مدارت رو جدا بکش .به عبارتی خازن اصلی تغذیه مدار را مبدا قرار بده و مثلا دو سیم (مثبت ومنفی)بکش به میکرو و دو سیم (مثبت ومنفی) جدا بکش به درایور واز جاهای دیگه روی برد pcb این مثبت ها ومنفی ها به هم وصل نباشه . حتما رو pcb تو مبدا این سیمها خازن اصلی بذار واونم با ظرفیت بالا (مثلا 1000میکرو)
          چرا؟

دیدگاه

اگه کوتاه بگم : چون همه جا همینکارو کردن مخصوصا تومدارات صوتی وکنترلی

دقیق جواب علمیشو نمیدونم اما بنظرم افت ولتاژ ایجاد میشه وهمچنین در اخردو مسیر از منفی (یا مثبت) اختلاف ولتاژ داریم واگه 2 سیم مثبت که مسیری طی کردن و وسط برد دوباره به هم وصل بشه باعث نویز شدید میشه (که اینم احتمالا واس همون اختلاف ولتاژ ایجاد شده ست)
            اینارو بر اساس تجربه عملی ومشکلاتی که برام ایجاد شده گفتم وبعد ها متوجه شدم تو همه دسگاه های بازاری اینکارو میکنن ( ایجاد مسیر های مجزا)

دیدگاه

همین کارو می کنم.
              ممنون که تجربیو در در اختیارم گذاشتی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X