اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت چشم پوشی از اختلاف بین مقدار موثر با مقدار میانگین ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

علت چشم پوشی از اختلاف بین مقدار موثر با مقدار میانگین ؟

شما عدد 2 را به توان 2 برسان بعد ازش جزر بگیر و این عمل را 100 بار تکرار کن حاصل همان عدد 2 است

ولی وقتی مقدار موثر را از مقدار میانگین حساب میکنن یک اختلاف بین 0.637 و 0.707 ایجاد میشه

خوب علم الکترونیک چطور از این چشم میپوشه ؟

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

پاسخ : علت چشم پوشی از اختلاف بین مقدار موثر با مقدار میانگین ؟

سلام
    مقدار موثر را از مقدار میانگین حساب نمی کنند مقدار میانگین موج سینوسی صفر است .
    کل روشی که اشاره کردید از ابتدا تا به اتنها روش محاسبه مقدار موثر است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jalal gilani
      سلام
      مقدار موثر را از مقدار میانگین حساب نمی کنند مقدار میانگین موج سینوسی صفر است .

اشتباه چاپی بود منظورم اینه که مقدار موثر را به روش میانگین حساب میکنن

اینطوری بگم فرض کنید ولتاز ما سینوسی هست ما اگر انرژی انتقال شده - مثلا تلف شده در یک المنت - را در نیم سیکل حساب کنیم آیا محاسبات با مقدار میان گین درستر است یا مقدار موثر ؟

به نظر من خوب مقدار میانگین درست تر هست

دیدگاه

به عبارت دیگر در فرمول محاسبه مقدارموثر در شکل بالا قسمت چهارم چرا جذر رو بعد میانگین قراد نداده ؟

دیدگاه

به نظر من که اگه در نیم سیکل محاسبه کنیم مقدار میانگین و موثر باید یکی باشند (البته محاسبه نکردم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila

اشتباه چاپی بود منظورم اینه که مقدار موثر را به روش میانگین حساب میکنن

اینطوری بگم فرض کنید ولتاز ما سینوسی هست ما اگر انرژی انتقال شده - مثلا تلف شده در یک المنت - را در نیم سیکل حساب کنیم آیا محاسبات با مقدار میان گین درستر است یا مقدار موثر ؟

به نظر من خوب مقدار میانگین درست تر هست
            مقدار موثر یعنی اینکه اگر ولتاژ روی یک مقاومت بیفته و بخواهیم از روابط توان برای ولتاژ dc استفاده کنیم چه ولتاژ dc معادل بایستی بجای ac در نظربگیریم تا برای محاسبه توان استفاده کنیم که این منتهی به فرمول ولتاژ موثر شده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
              مقدار موثر یعنی اینکه اگر ولتاژ روی یک مقاومت بیفته و بخواهیم از روابط توان برای ولتاژ dc استفاده کنیم چه ولتاژ dc معادل بایستی بجای ac در نظربگیریم تا برای محاسبه توان استفاده کنیم که این منتهی به فرمول ولتاژ موثر شده .
              نه
              به قول شاعر که میفرماید
              گویند بهشت با هور خوش است من میگویم که آب انگور خوش است

من میگم مقدار میانگین در نیم سیکل دقیقتر و بهتر از مقدار موثر است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                نه
                به قول شاعر که میفرماید
                گویند بهشت با هور خوش است من میگویم که آب انگور خوش است

مقدار انرژی مصرفی در نیم سیکل نصف یک سیکله، اگر برای یک سیکل فرمول درست باشه برای نیم سیکل هم درسته.

دیدگاه

سلام
                  منظورتون از این جمله چی هست
                  ؟

دو تعریف متفاوت رو می گین که کدوم دقیفتر هستن؟این مثل این می مونه بگیم آب دقیقتر از نوشابه تو بدن هست(می بخشید اینجوری گفتم گفتم با این بیان بدونین چه خبر هست این دو تعریف)
                  هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                    سلام
                    منظورتون از این جمله چی هست
                    مساله خیلی پیچیده نیست

مثلا اگر یک المنت یک اهم را به ولتاز برق شهر با ولتاز پیک 314 ولت وصل کنیم بعد یک ساعت با روش ولتاز میانگین وات مصرفی میشه 314*0.637*314*0.637 که میشه 40007 وات ساعت
                    اما با روش موثر میشه 0.707*314*0.707*314 که میشه 49283 وات ساعت

حال کدام یک درست است

من میگم مورد اول

خوب به نظر من عدد اول درست تر است .

دیدگاه

اگر مد نظر محاسبه توان باشه که اصلا از میانگین نمیشه استفاده کرد
                      توان لحظه ای میشه انتگرال 0 تا t ولتاژ لحظه ای در جریان لحظه ای
                      توان متوسط در نیم سیکل می شود میانگین این توان های لحظه ای در نیم سیکل که هیچ ارتباطی با میانگین ولتاژ ندارد
                      ولتاژ موثر هم دقیقا همون چیزیه که جناب gtnfs فرمودند
                      میانگین یک موج متناوب اگر غیر صفر باشد تعیین کننده این است که موج مذکور مولفه DC دارد

دیدگاه

دوست عزیز اجازه دهید مقدار میانگین را برای شما شرح دهم:
                        مقدار میانگین عبارت استانتگرال حاصل تفریق مساحت های منفی یک موج از مساحت های مثبت آن بدیهیست برای یک موج متناوب متقارن برابر با 0 است
                        مقدار میانگین همان مقدار dc است.
                        اما مقدار موثر صرف نظر از مثبت یا منفی بودن مساحت است و برابر با تابعی ثابت است که انتگرال آن با انتگرال قدر مطلق موج مورد نظر یکی باشد.
                        منظور شما این است که چرا بجای استفاده از موثر از میانگین استفاده نکنیم ، خب بدیهیست که برای شکل موج مثلثی در نیم سیکل این دو مقدار یکیست اما موج سینوسی در نیم سیکل اندکی مساحت بیشتر از موج مثلثی دارد که همین امر باعث بیشتر شدن مقدار موثر آن از مقدار میانگینش می شود یعنی انرزی ای بیش از مقدار میانگینش در نیم سیکل به بار تحویل میدهد.
                        امیدوارم موضوع روشن شده باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amintjm
                          دوست عزیز اجازه دهید مقدار میانگین را برای شما شرح دهم:
                          من به اشتباه خودم پی بردم .
                          اشتباه من در اینه که فکر میکردم برای محاسبه توان میشه هم از مقدار میانگین استفاده کرد و هم از ولتاز موثر
                          ولی سوال اینجاست که مگر V^2 /R فرمول محاسبه توان نیست . پس ما اگر توان های لحضه ای رو با هم جمع کنیم به توان کل می ر سیم . پس باید محاسبه توان با مقدار میانگین هم درست باشه . حال یکی توضیح بده چرا درست نیست ؟ دوستان توضیح دادن که کاربرد ولتاز میانگین بیان گر این است که شکل جریان مولفه Dc داره یا نه برا من یکم مبهمه .

به هر حال حالا کی میتونه فرمول ولتاز میانگین رو اثبات بکنه ؟ تا ببینیم چرا برا محاسبه توان از مقدار موثر باید استفاده کرد ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X