اونجا که همش دعوا و درگیریه
اگه چیزی فهمیدی بی زحمت به ما هم بگو
:icon_razz: جمع بندی که بکنیم میگیریم چی به چیه ، نتیجه این بود که با تقسیم کردن فرکانس کریستال به یک هرتز برسیم ، دعوا سر کریستال یک هرتز بود ، که البته وجود نداره !
اونجا که همش دعوا و درگیریه
اگه چیزی فهمیدی بی زحمت به ما هم بگو
جمع بندی که بکنیم میگیریم چی به چیه ، نتیجه این بود که با تقسیم کردن فرکانس کریستال به یک هرتز برسیم ، دعوا سر کریستال یک هرتز بود ، که البته وجود نداره !
برای منم باعث تاسفه که سایت پر از بحث و لجبازیه ؛ قکر میکنم بخاطر اینه که اکثرا میان چیزیرو که نمیدونن (فقط یه چیزی فکر میکنن ونظر شخصیشون. یعنی مثلا جایی نخونده)به صورت مطلق بیان میکنن / حتی نمینویسن {به نظر من ..} یا {فکر کنم که...} . ودر کل نمیگه نظر شخصیشه نه علمی که معتبره یا خودش امتحان کرده .
بگذریم اگه واقعا دنبال چیز دقیقی هستی 555 پیشنهاد نمیشه . بهتره راه درستو انجام بدی (مثل نظر همین دوستمون) ولی اگه دنبال تایم کوتاهی مثلا 1-2 روز هستی و دقایق برات مهم نیست با 555 میشه ..
آقا ما گفتیم برا ساعت ، آی سی 555 به درد نمیخوره ، اگه یک هزارم هم خطا داشته باشه توی 24 ساعت بیش از 1 دقیقه میشه که حالا هرچی بگذره ساعتمون بیشتر و بیشتر عقب یا جلو میفته...( البته خطای اون بیشتر از یک هزارمه ...)
مدارهای ساعت معمول با کریستال کوچیک 32768 هرتز کار میکنن که وقتی فرکانس این کریستال رو تقسیم بر دو به توان 15 میکنن میشه یک هرتز ، البته آی سی های مخصوص اینکار جمع و جور و خلاصه هستن مثل DS1307 که توی عکس زیر میبینید...
دیتاشیتش هم ایناها ، البته نمیدونم خود آی سیش گیرت میاد یا نه :icon_razz:
دیدگاه