اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای فعال سازی شیر برقی که با 24 ولت فعال می شود،توسط avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای فعال سازی شیر برقی که با 24 ولت فعال می شود،توسط avr

بنام خدا
    باسلام
    نوشته اصلی توسط siimaa
    با سپاس فراوان
    به نظر شما چون ولتاژ ورودی دارای تغییرات 2- 3 ولتی است آیا اتصال مستقیم آن به ورودی اوپتوکوپلر مشکلی برای دیود آن ایجاد نمی کند؟
    برای ورودی سنسور چه طور؟
    دوست گرامی "siimaa"

عرض کنم ، ورودی اپتوکوپلر ، همان ورودی سنسور میباشد ( یک ال ای دی ) .

اگر ورودی 24 ولتی ، با یک مقاومت مناسب به اپتوکوپلر وصل شده باشد ، خیر ، فکر نمیکنم ایرادی بوجود بیاد .

با احترام
    91/3/10

دیدگاه

در مدار شماره 1 که ارسال فرمودید اگر اوپتو کانتر فعال باشد خروجی آن( ورودی میکرو ) 0 ولت و اگر اوپتو کانتر غیر فعال باشد خروجی آن( ورودی میکرو ) 5 ولت خواهد بود.حال اگر بخواهم که عکس این حالت ایجاد شود،یعنی هر زمان اوپتو کانتر فعال باشد خروجی آن( ورودی میکرو ) 5 ولت شود و هر زمان اوپتو کانتر غیر فعال باشد خروجی آن( ورودی میکرو ) 0 ولت شود ، آیا می شود از مداری که کشیدم استفاده کنم؟ شما چه پیشنهادی دارید؟

دیدگاه

در مدار شماره 1 که ارسال فرمودید اگر اوپتو کانتر فعال باشد خروجی آن( ورودی میکرو ) 0 ولت و اگر اوپتو کانتر غیر فعال باشد خروجی آن( ورودی میکرو ) 5 ولت خواهد بود.حال اگر بخواهم که عکس این حالت ایجاد شود،یعنی هر زمان اوپتو کانتر فعال باشد خروجی آن( ورودی میکرو ) 5 ولت شود و هر زمان اوپتو کانتر غیر فعال باشد خروجی آن( ورودی میکرو ) 0 ولت شود ، آیا می شود از مداری که کشیدم استفاده کنم؟ شما چه پیشنهادی دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری
          بنام خدا
          باسلامدوست گرامی "siimaa"

عرض کنم ، ورودی اپتوکوپلر ، همان ورودی سنسور میباشد ( یک ال ای دی ) .

اگر ورودی 24 ولتی ، با یک مقاومت مناسب به اپتوکوپلر وصل شده باشد ، خیر ، فکر نمیکنم ایرادی بوجود بیاد .

با احترام
          91/3/10
          درود بر شما
          حفاظت از مدار برای من فوق العاده مهم است. در این مدار ولتاز ورودی دارای تغییرات زیادی است و اکثرا به 27.5 ولت می رسد یعنی در ابتدا 24 ولت و بعد 27 ولت می شود.به خاطر همین است که می گویم بهتر است تا ورودی اوپتو کوپلر و اوپتو کانتر 5 ولت باشد. نظر شما برای من خیلی مهم است . لطفا مرا راهنمایی کنید.
          با تشکر

دیدگاه

بنام خدا
            با سلام
            نوشته اصلی توسط siimaa

حفاظت از مدار برای من فوق العاده مهم است. در این مدار ولتاز ورودی دارای تغییرات زیادی است و اکثرا به 27.5 ولت می رسد یعنی در ابتدا 24 ولت و بعد 27 ولت می شود.به خاطر همین است که می گویم بهتر است تا ورودی اوپتو کوپلر و اوپتو کانتر 5 ولت باشد. نظر شما برای من خیلی مهم است . لطفا مرا راهنمایی کنید.
            با تشکر
            دوست گرامی "siimaa"

معمولا برای پروتکت ورودی از اضافه ولتاژی که فرمودید ، از دیود زنر استفاده میشه .

با احترام
            91/3/10

دیدگاه

بنام خدا
              با سلام
              دوست گرامی "siimaa"

عرض کنم ، خروجی ترانزیستور ( کلکتور ) ، مستقیم به شیر برقی وصل میشود ، ( شیر برقی هم یک سیم پیچ شبیه رله دارد ) .

برای منبع تغذیه میکرو کنترولر ، با ورودی 24 ولت ، میتونید از آی سی رگولاتور LM2575 استفاده نمایید .

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/203238/NSC/LM2575T-5.0.html

با احترام
              91/3/9
              با سلام و سپاس فراوان خدمت جناب آقای معیری
              آی سی رگولاتور LM2575 که گفتین واسه تغذیه میکرو،می خوام توی نرم افزار پروتئوس بکشمش ولی توی کتابخونش نیست. باید جه کار کنم؟

دیدگاه

بنام خدا
                با سلام
                نوشته اصلی توسط siimaa
                با سلام و سپاس فراوان خدمت جناب آقای معیری
                آی سی رگولاتور LM2575 که گفتین واسه تغذیه میکرو،می خوام توی نرم افزار پروتئوس بکشمش ولی توی کتابخونش نیست. باید جه کار کنم؟
                دوست گرامی "siimaa"

عذر خواهی میکنم ، بدلیل ایراد نامشخص در سایت !! ، نمیتوانم به دو پیغام شما پاسخ دهم ، شرمنده !!
                (((قابل توجه جناب آقای بلورچیان)))

متاسفانه در پروتیوس مورد استفاده بنده هم lm2575 وجود نداره .

البته برای شبیه سازی مدارتان ، فکر نکنم بدون وجود این قطعه ، مشکل خاصی بوجود بیاد .

ولی برای جستجوی کتابخانه این قطعه ، میتونید در بخش پروتیوس
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=181.0
                سوالتان را مطرح بفرمایید ، اگر دوستان اطلاعی داشته باشند ، پاسخ خواهند داد .

با احترام
                91/3/13

دیدگاه

بنام خدا
                  با سلام
                  دوست گرامی "siimaa"

عذر خواهی میکنم ، بدلیل ایراد نامشخص در سایت !! ، نمیتوانم به دو پیغام شما پاسخ دهم ، شرمنده !!
                  (((قابل توجه جناب آقای بلورچیان)))

متاسفانه در پروتیوس مورد استفاده بنده هم lm2575 وجود نداره .

البته برای شبیه سازی مدارتان ، فکر نکنم بدون وجود این قطعه ، مشکل خاصی بوجود بیاد .

ولی برای جستجوی کتابخانه این قطعه ، میتونید در بخش پروتیوس
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=181.0
                  سوالتان را مطرح بفرمایید ، اگر دوستان اطلاعی داشته باشند ، پاسخ خواهند داد .

با احترام
                  91/3/13
                  من برای ایجاد pcb مدار می خواستم این قطعه رو توی پروتوس بکشم.

دیدگاه

بنام خدا
                    با سلام
                    نوشته اصلی توسط siimaa
                    من برای ایجاد pcb مدار می خواستم این قطعه رو توی پروتوس بکشم.
                    دوست گرامی "siimaa"

شکل قطعه LM2575 در دیتاشیت :

فوت پرینت LM2575 در ARES

با احترام
                    91/3/13

دیدگاه

بنام خدا
                      با سلامدوست گرامی "simaa"

با توجه به فرمایشات شما ، این شماتیک رو پیشنهاد میکنم .

با احترام
                      91/3/10
                      با سلام و تشکر فراوان
                      این ترانزیستور pnp که در خروجی مدار به کار برده شده باید چه ترانزیستوری باشه؟

دیدگاه

بنام خدا
                        با سلام
                        نوشته اصلی توسط siimaa
                        با سلام و تشکر فراوان
                        این ترانزیستور pnp که در خروجی مدار به کار برده شده باید چه ترانزیستوری باشه؟
                        دوست گرامی "siimaa"

بستگی به جریان مصرفی سیم پیچ سلونوئید شیر برقی داره . مقدار جریان دهی ترانزیستور باید حد اقل 20 تا 25 درصد بیشتر از حد اکثر جریان مصرفی سیم پیچ سلونوئید باشه .

با احترام
                        91/3/13

دیدگاه

خسته نباشید
                          به نظرم ،به طور کلی حساسیت شما بیش از حد است واین گونه حساسیت ،باعث انحراف شما از مسیر اصلی و اهم نکات میشود .واین مسیر طولانی باعث بوجود امدن مشکل میشود.
                          با سپاس فراوان
                          به نظر شما چون ولتاژ ورودی دارای تغییرات 2- 3 ولتی است آیا اتصال مستقیم آن به ورودی اوپتوکوپلر مشکلی برای دیود آن ایجاد نمی کند؟
                          بهتره برای ال ای دی ورودی اپتوکوپلر ،فقط مشخصه جریان رو دز نظر بگیری نه ولتاژ .معمولا مصرف اپتوها متوسط 10 میلی امپره .پس با قانون اهم ولتاژ مدارتو تقسیم بر 10 میلی کن و مقدار مقاومت بدست اومده رو براش بذار . ومطمئن باش به هیچ عنوان مشکل پیش نمیاد .

یه سوال : این شیر برقی قیمتش چقدره ؟ از کجا میشه تهیه کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siimaa
                            با سلام خدمت تمامی دوستان پروژه ای دارم که در آن می خواهم توسط میکرو کنترلر avr با دریافت فرمان از سنسور شیر برقی را فعال کند.این شیر برقی توسط برق 24 ولت فعال می شود و سنسور نیز توسط برق 24 ولت کار می کند.مشکل من در ورودی و خروجی میکرو یعنی در تبدیل برق 24 به 5 و 5 به 24 است.لطفا مرا راهنمایی کنید.
                            در این پروژه از چند سنسور opto switch یا همون کانتر استفاده شده است که باید این سنسور ها به دو صورت طراحی شوند. دسته اول زمانیکه فعال می شوند تعدادی از شیر برقی ها را فعال می کنند و دسته دیگر زمانیکه غیر فعال می شوند تعدادی از شیر برقی ها را فعال می کنند(عکس حالت اول ) .این شیر برقی ها از یک سر به زمین مدار وصل شده اند و فقط با برق 24 ولت فعال می شوند.من یک حالت را طراحی کرده ام لطفا نظر دهید و طرح پیشنهادی خود را بگوئید.برق ورودی مدار 24 ولت است و خروجی(شیر برقی ها) نیز با 24 ولت فعال می شوند. لطفا مداری برای تبدیل 24 به 5 و 5 به 24 ارائه دهید . با تشکر
                            برای 5 به 24 از irf540 به عنوان سوویج استفاده کن 30 آمپر هم بهت میده

برای 24 به 5 هم از تقسیم مقاومتی و زنر استفاده کن

دیدگاه

سلام من می خام شیر برقی 12 ولت در پروتئوس شبیه سازی کنم میشه بگید معادلش دقیقا چی بزارم ...ممنون خیلی هم فوریه.......

دیدگاه

سلام. میشه با یک رله دوتا شیر برقی رو کنترل کرد؟ یعنی برای شیرهای 12 ولت، پایه مشترک رله رو به 12ولت وصل کنیم و هر شیر رو به یک پایه رله وصل کنیم. وقتی رله قطعه یه شیر روشن بشه و وقتی وصله اون یکی شیر. من دو تا شیر دارم که برعکس هم کار میکنن، میخام ببینم با این روش میشه یا نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X