پاسخ : پاسخ : کمک برای تقویت کننده جریان
خدا رو شکر :biggrin: البته من هم این ترم 23 واحد دارم با پروژه کارشناسی . انشالله شما هم امتحاناتتون به خوبی پشت سر بذارید .
نه . ببین همونطور که قبلا هم گفتم توان خروجی با توان ورودی باید برابر باشه .
این رگولاتورها به طور کلی مثل همون ترانس های AC کار میکنن . مثلا در یک ترانس کاهنده ولتاژ خروجی از ورودی کمتر هست ولی بر عکس اون جریان دهی خروجی بیشتر هست به طوری که در کل توان ورودی و خروجی یکی بشه .
اینجا هم همینطور هست ولی برای ولتاژ وجریان های DC .
مدار زیر یک نمونه مدار خیلی ساده از رگولاتور باک هست :

و این هم روابط و نمودارهای مربوط به اون :

که در این روابط آلفا زمان وظیفه یا Duty cycle هست . در حقیقت خروجی این مدار ضرب D.C اعمالی به به بیس BJT یا گیت ماسفت و یا .... هست در ولتاژ ورودی . حالا هرچی ولتاژ خروجی کمتر از ورودی باشه بنابر اصل بقای انرژی یا توان باید جریانش بیشتر باشه از ورودی تا در کل توان ورودی با خروجی یکی باشه .
نوشته اصلی توسط baby_1
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
این رگولاتورها به طور کلی مثل همون ترانس های AC کار میکنن . مثلا در یک ترانس کاهنده ولتاژ خروجی از ورودی کمتر هست ولی بر عکس اون جریان دهی خروجی بیشتر هست به طوری که در کل توان ورودی و خروجی یکی بشه .
اینجا هم همینطور هست ولی برای ولتاژ وجریان های DC .
مدار زیر یک نمونه مدار خیلی ساده از رگولاتور باک هست :

و این هم روابط و نمودارهای مربوط به اون :

که در این روابط آلفا زمان وظیفه یا Duty cycle هست . در حقیقت خروجی این مدار ضرب D.C اعمالی به به بیس BJT یا گیت ماسفت و یا .... هست در ولتاژ ورودی . حالا هرچی ولتاژ خروجی کمتر از ورودی باشه بنابر اصل بقای انرژی یا توان باید جریانش بیشتر باشه از ورودی تا در کل توان ورودی با خروجی یکی باشه .
دیدگاه