اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانزیستور قدرت به جای رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترانزیستور قدرت به جای رله

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    بله همه برای 24 ولت بود
    برای 12 ولت مگه خود شما نکشیدی همونه دیگه
    بعدش هم شما ببند بعد ولت بگیر ولتاژ گیت باید بین 12 ولت تا 15 ولت تعیین کنیی

اینکه شما برای 24 ولت مقاومت 470 رو به 1 کیلو تغییر میدی چون باید زینر برای گیت بذاری و جریان زیاد ممکنه باعث سوختن زنر بشه

و اینکه مقاومت 5.6 رو با ولت گرفتن (اگر کمتر از زینر بود ) اهمش رو زیاد میکنی واس این که با 1 کیلو تقسیم ولتاژ نشده باشه که ولتاژ گیت رو پایین بیاره و مانع روشن شدن کامل ماسفت بشه احیانا
    سلام دوست عزیز
    من اشتبای به جای 18 ولت نوشتم 12 ولت :mrgreen:
    من میخوام ماسفت را به سلول خورشیدی وصل کنم که بین 21 تا 18 ولت ولتاژش هست
    در فکر این هستم که یک شارژ کنترلر با میکرو AVR درست کنم
    دلیل قرار دادن دیود زنر در 24 ولت برای چیست؟ و چرا برای 12 ولت آن را قرار ندادیم؟
    یک پایه دیود را (کاتد) به گیت ماسفت و دیگری (آند) را به مقاومت 5.6K وصل کنم؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

از یک hcpl3120 استفاده کم خیال خودتو راحت کن.
      ورودیش اپتوکوپلره. خروجیش درایور ماسفته. حفاظت آندرولتاژ داره. فرکانس سوییچشم یک مگاهرتزه.
      به یه مقاومت و یه زنر تغذیشو بده کل کاراتو خودش انجام میده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yaseyaserr
        سلام
        من تازه عضو شدم
        یه سوال دارم که خیلی برام مهمه
        می خوام یه الکتروموتور تکفاز AC رو که جریان نامی 5A و جریان راه اندازی 17A داره (البته کمتر از یک ثانیه این جریان رو داره ) و با ولتاژ 220 ولت کارمیکنه رو راه اندازی کنم
        می خواستم بدونه استفاده از رله این کار رو انجام بدم
        یعنی با استفاده از میکرو و ترانزیستور کار کنم
        میکرو بلدم و سوالم سر ترانزیستور هست که آیا میتونه تو جریان AC جایگزین رله بشه یا نه ؟
        خیلی ممنون
        نخیر نمیشه.
        شما یه اپتوترایاک بزار. مثلا moc3021
        ارزون هم هست. حدود پونصد. با اون یه ترایاک رو تحریک کن. ترایاک میتونه تو ac کار کنه. ترایاک هم بهترین ترایاک تو بازار از نظر قیمت و قابلیت bt139 هست.

دیدگاه

رله جامد هم انتخاب خوبیه
          خفتگان را خبر از عالم بیداران نیست / تاغمت پیش نیاید غم مردم نخوری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X