اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل DC به AC برای لامپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل DC به AC برای لامپ

نوشته اصلی توسط deremel400
    سلام به دوست قدیمی

اینها بهشون میگند شیرینک یا ماکارونی از ساز 1میلی متر هست به بالا .بعضی برق صنعتی ها و الکترونیکی ها دارند استفاده زیادی هم داره از پک کردن باتری تا عایق کردن کابل و کبلشو

این مدار اینوتور و سایر مدارات مشابه شبه سینوسی یا همون مربعی هستند .اینوتور تمام سیونسی هم مداراتش پیچیده است هم قیمتش :mrgreen:
    سلام دوست عزیز
    خوب هستید ؟
    فکر کنم در پروژه توربین بادی با هم همکاری میکردیم
    درست گفتم؟ :mrgreen:
    کم پیدایید دوست عزیز؟
    کمتر به سایت سر میزنید
    راستی اون تاپیک توربین بادی چی شد؟
    یادم نیست کجا زدی بودم :mrgreen:
    پس بهش میگن شیرینگ
    راستش امروز سوار مترو شده بودم
    یک دست فروش یک نوع شیشهای از همین شیرینگ ها که میفرمایید را ,
    به عنوان روکش روی کنترل تلویزیون می فروخت
    یکی خریدم
    خیلی خوب کنترل را پوشش میداد
    قبلا هم برای باتی استفاده کرده بودم
    دنبال مرکز فروشش میگرد
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
      سلام دوست عزیز
      خوب هستید ؟
      فکر کنم در پروژه توربین بادی با هم همکاری میکردیم
      درست گفتم؟ :mrgreen:
      کم پیدایید دوست عزیز؟
      کمتر به سایت سر میزنید
      راستی اون تاپیک توربین بادی چی شد؟
      یادم نیست کجا زدی بودم :mrgreen:
      پس بهش میگن شیرینگ
      راستش امروز سوار مترو شده بودم
      یک دست فروش یک نوع شیشهای از همین شیرینگ ها که میفرمایید را ,
      به عنوان روکش روی کنترل تلویزیون می فروخت
      یکی خریدم
      خیلی خوب کنترل را پوشش میداد
      قبلا هم برای باتی استفاده کرده بودم
      دنبال مرکز فروشش میگرد
      ممنون من خوبم شما چطورید؟؟؟؟؟؟به سایت سر می زنم اما سوادی ندارم که بخواهم به اشتراک بگذارم :agree:بی سوادیه دیگه

این هم لینک تاپیک:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=46392.345
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
        ممنون من خوبم شما چطورید؟؟؟؟؟؟به سایت سر می زنم اما سوادی ندارم که بخواهم به اشتراک بگذارم :agree:بی سوادیه دیگه

این هم لینک تاپیک:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=46392.345
        یادش به خیر
        محمد خان
        :rolleyes:
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

های ولتاژ جون من الان یه ترانس 220 به 4.5 دم دست دارم !!!! می شه بگی ؟
          اگر با این تارنس نمیشه برم 9 ولت یا 12 ولت پیدا کنم !!!!!!
          با تشکر - موفق باشی
          هر چی که پیدا میکنی فقط 2 تا باشه / بهتره از یه نوع باشه ولی نشد اشکال نداره / فقط ترانس دومی خیلی بزرگتر از اولی نباشه .
          میتونی به خروجی یه لامپ 220 ولت و 60 وات (و یا وات پایین تر بهتر) وصل کنی
          نتیجه تست رو عکس بگیر / تا اگر خواستی راه ساختن رادیو کریستالی بدون برق و باتری و... یا همون منبع تغذیه متغیر که میخواستی ولی بدون ترانزیستور ومدار باپتانسیومتر و یا هر چیز ساده دیگه.... برات بذارم

همان ترانسهایی است که خروجی اش 3 سیم دارد
          اگر دو سیم کناری را به ولت متر وصل کنیم 24 ولت خروجی میدهد
          و اگر یکی از سیمهای کناری را با سیم وسطی وصل کنیم
          ولت متر 12 ولت را نشان میدهد...
          بهتر بود بگید /ترانس سه سر / ترانسی که سر وسط ان نسبت به دو سر دیگر ولتاژ برابر دارند.(واس تفهیم بهتر)

دیدگاه

این فکر کنم بهترین توضیح باشه:

میشه از ترانس کاهنده یه افزاینده درست کرد؟

جواب بله...

اصلا توی طراحی ترانسها ... توی معادلاتش کسی نمیگه این کاهندست یا افزاینده... میگن این 12 به یکه ... فلان وات توانشه

یعنی اگه فرض بگیریم راندمان 100% از هر طرف هر واتی رو بدیم اون طرف همونو میگیریم

12 ولت 1 آمپر بدیم ... اون ور 220 ولت میتونه 12 وات مصرف کنیم

البته چند تا موضوع هست

یکی توان ترانس خیلی ربط داره به همه چیزی که تو مدار وجود داره و معمولا با حساب تلفات نباید توان مصرفی از توان نامی ترانس بیشتر باشه

یکی دیگه: چون اینجا سیگنال مربعی داریم اون طرف ترانس سیگنال اسپایکی میگیریم که واسه روشن کردن لامپ خوبه ولی برای روشن کردن مدار الکترونیکی فاجعست و مدارتون نابود میشه

دیدگاه

یکی دیگه: چون اینجا سیگنال مربعی داریم اون طرف ترانس سیگنال اسپایکی میگیریم که واسه روشن کردن لامپ خوبه ولی برای روشن کردن مدار الکترونیکی فاجعست و مدارتون نابود میشه
              فاجعه ...نابودی...جنگ اتمی...مرگ حتمی ....آقا دیگه خیلی داغش کردی البته سینوسی بهتره
              اما همین الان خیلی از ups های مورد استفاده خروجیشون مربعی هست.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

آقا دیگه خیلی داغش کردی البته سینوسی بهتره
                اما همین الان خیلی از ups های مورد استفاده خروجیشون مربعی هست.
                والا ....
                آخرش هم با این سخت گیریا هیچ وقت هم نمیسازید .
                منظورت چه مداریه ؟ مثلا میگی به تلویزیون نمیشه وصل کرد؟
                به نظر من که مشکلی نداره هیچ / بلکه تو مدار هایی که در ورودی دیود و خازن برای DC کردن دارن (منظور با DC کار میکنن ولی ورودی AC دارن) مشکل نداره و حتی میشه خودمون حالابا دیود فست و... موج مربعی رو DC کنیم و به تلویزیون بدیم .
                فقط مدار دیگوسینگ تلویزیون عمل نمیکنه که زیاد مهم نیست (این مدار فقط با روشن و خاموش کردن کلید اصلی TV وارد عمل میشه و با کنترل ، اصلا خودش غیر فعاله ) .
                اصلا منابع تغذیه مگه موج مربعی نمیسازن
                فقط در بارهای سلفی و موتور مشکل دارن /

دیدگاه

فقط مدار دیگوسینگ تلویزیون عمل نمیکنه که زیاد مهم نیست
                  مدار دیگوسینگ هم عمل میکنه های ولتاژ جان مگه چی داره که عمل نکنه یه ptc و یه سیم پیچه دیگه.

دیدگاه

پس یعنی فقط بخاطر اون یه لحظه جریانی که میکشه از AC و قبل پل دیود گرفتن ؟ این تغییر قطب سیم پیچ (متناوب) ربطی به که مثلا اگه صفحه داخل با هر قطبی (S-N) مغناطیس شده بود ، بتونه خنثی کنه نداره ؟

چون اونجوری انگار بدتر خود سیم پیچ مثل یه اهنربای ثابت به نظر میاد که القا میکنه و قطع میشه / پس رنگ ها بهم میریزه ! نمیدونم شاید اشتباه فکر میکنم

دیدگاه

پس یعنی فقط بخاطر اون یه لحظه جریانی که میکشه از AC و قبل پل دیود گرفتن ؟ این تغییر قطب سیم پیچ (متناوب) ربطی به که مثلا اگه صفحه داخل با هر قطبی (S-N) مغناطیس شده بود ، بتونه خنثی کنه نداره ؟

چون اونجوری انگار بدتر خود سیم پیچ مثل یه اهنربای ثابت به نظر میاد که القا میکنه و قطع میشه / پس رنگ ها بهم میریزه ! نمیدونم شاید اشتباه فکر میکنم
                      بخاطر جریان کشی که قبل از پل دیود نگرفتن خواستن تا ac بدن به سیم پیچ با گرم شدن ptc هم رفته رفته جریان کم میشه تا مغناطیس زدایی انجام بشه.

دیدگاه

بخاطر جریان کشی که قبل از پل دیود نگرفتن خواستن تا ac بدن به سیم پیچ با گرم شدن ptc هم رفته رفته جریان کم میشه تا مغناطیس زدایی انجام بشه.
                        منظورم این بود که AC بودن مدار مهم نیست ؟ یعنی شما میگی با ولتاژ DC هم میتونه مغناطیس زدایی کنه ؟

چون منظور من این بود که اگه DC به تلویزیون بدیم و رو روشن کنیم ، دیگوسینگ با DC کار نمیکنه

دیدگاه

چون منظور من این بود که اگه DC به تلویزیون بدیم و رو روشن کنیم ، دیگوسینگ با DC کار نمیکنه
                          بله حرف شما کاملآ صحیحه البته کار میکنه بجای مغناطیس زدایی
                          مغناطیس میکنه.
                          با مربعی مشکلی نداره.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                            من یک مبدل dc12v به 240ولت (دی سی) 300 وات ساختم که برای شارج یک لپ تاب خوبه ویا هر چیزی که نیاز به فرکانس AC نداشته باشه ولی برای روشن کردن یک ماشین صورت تراشی نیاز به فرکانس 50 HZدارم تا روشن شه ، با یک 555 فرکانس 50HZ را تولید کردم (مربعی) ولی جواب نداد ، حتما سینوسی نیازه از دوستان کسی این کارو انجام داده
                            راه نمایی کنه ؟؟؟

دیدگاه

بله دوستان میشه از ترانس 220/12 به صورت برعکس هم استفاده کرد ولی هم باید ولتاژ و جریان دقت بشه که از هر سمت همون مقدار نامی بهش اعمال بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X