اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت کننده ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : تقویت کننده ولتاژ

نوشته اصلی توسط mehdi-mashreghi
    تغذیه رو چی دادی ؟
    مثبت 14 و -14 و صفر؟!!!
    تغذیه رو +15 و -15 دادم
    الان این pcb با توجه به شماتیکش که تو پستای بالا هست درسته؟
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : تقویت کننده ولتاژ

دوست عزیزم
      خروجی لودسل به صورت تفاضلی هست. روی هر کدوم از اون خروجی های لودسل یه ولتاژ DC هست که اگر بخواید با یک تقویت کننده غیر تفاضلی اونو تقویت کنید تقویت کننده به دلیل گین بالایی که داره به اشباع میره.
      شما باید از تقویت کننده های Instrument Amp برای این کار استفاده کنید. برای این کار میتونین از یک مدار Instrument Amp متشکل از 3 تا پ امپ با ورودی JFET استفاده کنین.
      اینجوری کارتوت راه میفته
      اگه بازم راهنمایی خواستین در خدمتم

دیدگاه

برای لودسل معمولآ از ic های analog device استفاده میشه چون هم تقویت کننده دارند هم adc رو با دقت بالا انجام میدن

دیدگاه

سلام دوستان منم دقیقا مثل دوستمون که میخواد برای لودسل تقویت کننده درست کنه میخوام یه سیگنال چند میلی ولت رو تقویت کنم در رابطه با تقویت کننده های IA هم یه مقاله خوندم که از AD524 توش استفاده شده بود اما چیز زیادی سر در نیاوردم اگر مقدور در رابطه با این تقویت کننده ها یه توضیح به من بدید

دیدگاه

من یه ad7780 رو به میکرو وصل کردم
            بهترین گزینه برای لودسل ad7730,ad7780,ad7190 هستن که 24بیتی هستن و نرخ خوندنشون قابل تنظیم است
            ad7730 قدیمی شده کار باهاشم سخته منم سمتش نرفتم 30 هزار تومنه dip و smd هم داره
            ad7780 ساخت 2009 هست ارزونه کار کردن باهاس آسونه دقتش بالاتر از 7730 هست 6 هزار تومنه و smd هست
            ad7190 جدیدتره حسن نسبت به 7780 سرعت خوندن بیشترشه smd هست و 21 هزار تومنه من هنوز باها ش کار نکردم اما احتمالآ میکنم
            یه فیلم از خوندن لودسل گرفتم البته عدد خام adc هست و هنوز صفر وکالیبره نشده
            http://ali73909.persiangig.com/other/7780.zip

دیدگاه

فیلم دانلود نمیشه

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                فیلم دانلود نمیشه
                لینک مشکلی نداره.
                http://ali73909.persiangig.com/other/7780.zip
                لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

چطور دانلود نمیشه!
                  همین لینکو کپی کن تو دانلود منجر
                  http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=4246904
                  این یه لینک دیگس رفتی توش باید 60 ثانیه صبر کنی بعد دانلود میشه
                  جاهایی که عدد از 32 هزار تا بیشر و کمتر میشه خودم لودسل فشار میدم یا میکشم

دیدگاه

هرکی با لودسل و adc کار میکنه حتمآ اینم ببینه
                    صاف بودن تغذیه واقعآ اثر میذاره تو فیلم قبلی عدد adc اندازه 20 30 تا تغییرات داشت چند تا خازن 10u پلاریته دار موازی 1u گذاشتم عدد adc تغییر چندانی نداره دیگه مثلآ adc اول 12بیت دقت داشت الان 15 بیت
                    صفر و کالیبرش کردم یه فیلم میذارم
                    http://ali73909.persiangig.com/other/ad7780(2).zip
                    اینم pcb تبدیل 7780 از smd به dip
                    http://ali73909.persiangig.com/other/1.zip

دیدگاه

ببخشید اگر بخوایم به یه روش دیگه ولتاژ رو افزایش بدیم میشه ؟؟؟
                      یعنی قانون که انرژی خود به خود به وجود نمیاد رو زیر پا بزاریم ؟
                      موفق باشید
                      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لودسل و باید با این ic ها راه اندازی کرد چون ولتاژ خروجیش از 0 تا 10mv هست معمولآ و دقت بالا میخواد
                        این آقا واسه لودسل میخواد تقویت کنه

دیدگاه

ببخشید دیر جواب دادم اینترنتم قعطه
                          من یه مدار نیاز دارم که کار تقویت رو برام بکنه و اگه حتی بین 1 تا 2 ولت بهم بده کافیه
                          اون مداری که گذاشتم غلطه؟
                          اگه یه مدار برام بزارین ممنون میشم
                          با تشکر از همه
                          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

این یک مدار کاربردی با lLM324 است که افست ناچیزی دارد یعنی همان مشکلی که مدارهای قبلیت راازکارمی انداخت
                            گذشته از این فقط در موارد خاصی از یک اب امب بهره 1000 برابر میگیرند (از این قسمت میگذریم)بهر حال بهره این مدار
                            1000 است--2*10*50--یعنی طبقه اول 2 برابر بهره دارد برای بایین نگهداشتن نویز--طبقه دوم 20 برابر وسوم 50 برابر
                            اگراز 3عدد ca3140 استفاده کنی که فوق العاده است --اگر نرم افزارmultisim11 دارید میتوانید سر ولوم ورودی را به
                            مثبت وصل کنی وبا افزودن 4 عدد ولتمتر داخل نرم افزار کاملا کار مدار را مشاهده کنید--

فقط نمیدانم این صفحه افزودن فایل بیوستش کجاست

دیدگاه

اینم ببینید
                              https://www.unc.edu/~ogmonbur/ta-pics/LoadCellAmp.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ecaraz
                                این یک مدار کاربردی با lLM324 است که افست ناچیزی دارد یعنی همان مشکلی که مدارهای قبلیت راازکارمی انداخت
                                گذشته از این فقط در موارد خاصی از یک اب امب بهره 1000 برابر میگیرند (از این قسمت میگذریم)بهر حال بهره این مدار
                                1000 است--2*10*50--یعنی طبقه اول 2 برابر بهره دارد برای بایین نگهداشتن نویز--طبقه دوم 20 برابر وسوم 50 برابر
                                اگراز 3عدد ca3140 استفاده کنی که فوق العاده است --اگر نرم افزارmultisim11 دارید میتوانید سر ولوم ورودی را به
                                مثبت وصل کنی وبا افزودن 4 عدد ولتمتر داخل نرم افزار کاملا کار مدار را مشاهده کنید--

فقط نمیدانم این صفحه افزودن فایل بیوستش کجاست
                                اگه امکانش هست لطفانقشه مدارو برام بزارید خیلی نیاز دارم
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X