اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت یک مدار برای روشن و خاموش کردن لامپ با کنترل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت یک مدار برای روشن و خاموش کردن لامپ با کنترل

با سلام
    مدت هاست به دنبال ساخت یک مدار برای روشن و خاموش کردن لامپ با کنترل هستم اما به هیچ نتیجه ای نرسیدم در این بین به یه سایت (http://www.hlachini.com/Projects/IRREMOTE.HTM) بر خوردم که رفتم پی ساختش اما به دلیل این که اطلاعات مدار کامل نیست به در بسته خوردم (نمی دونم Q3 NPN فتو ترانزیستور چی هستش ) در بین شما دوستان کسی هست که بتونه در باره ساخت این مدار کمک کنه یا یه مدار بهتری معرفی کنه که کار ما رو راه بندازه ؟؟؟؟؟؟؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

پاسخ : کمک در ساخت یک مدار برای روشن و خاموش کردن لامپ با کنترل

مدار کوچیکه یه فرستنده است که صدای صوت درست میکنه و با LED مادون قرمز (لامپ کنترل تلویزیون) میفرسته و مدار بزرگه که گیرنده است با LED گیرنده مادون قرمز (رنگ تیره ای داره باید از بازار بخری ) میگیره و با OPAMP تقویت میکنه و به IC تایمر 555 میده و اشکار میشه و رله روشن میشه .
    اون قسمت تقویت و ال ای دی گیرنده مادون قرمز نیاز نیست / فقط یه گیرنده مادون قرمز دستگاه CD/DVD/TV رو که 3 پایه است یه 5 ولت به دو پایه میدی و یه پایه خروجی داره که وصل میکنی به پایه 3 ای سی 555 وسلام

دیدگاه

دوست عزیز سری به لینک زیر بزن و پست های منو بخون اون کاری که میخوایو راحت میتونی انجام بدی

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7925#msg377925
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

من تو بازار یک سال پیش یه مدار 4 رله ایش را 12 تومن دیدم دوتا ماژول فرستنده گیرنده داشت و یه مدار کوچیک فقط همین راحت هم میشد کپ زد
        گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
        همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

9سال پیش یه مدار مادون قرمز واس در خونمون ساخته بودم که خیلی ساده و بدن نقشه من دراوردی بود . مثل همینا یه صوت میفرستاد و گیرنده یه فیلتر LC میانگذر گذاشته بودم و بعد از تقویت به رله وصل میشد و بعد با یه بوبین بزرگ درو باز میکرد ولی وقتی یکی زنگ میزد و یا وقتی یخچال روشن میشد در باز میشد . خوب اون موقع هیچ منبع یا کامپیوتر نداشتم و مدار کد نشده بود
          بعدا رادیویی و روی 32 مگاهرتز ساختم و تو اون هم صوت میفرستادم و ای سی کد و دکد نداشت / اونم کلا خودم طراحی کرده بودم و اونم یه همچین مشکلاتی داشت ولی بهتر بود :biggrin:

و در کل اگه از ICهای کد گذاری استفاده کنی بهتره البته اگه علمشو داری . مثل خانواده PT

دیدگاه

دوستان گیرنده ask درست کردن توی سایت گذاشتن رادیوئی هم هست نیازی نیست مانند مادون قرمز جلوی گیرنده بگیرین به راحتی با برد زیاد درست میشه
            کیت آمادش هم توی بازار هست .
            همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
            کانت

دیدگاه

پاسخ : کمک در ساخت یک مدار برای روشن و خاموش ک&#158

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
              مدار کوچیکه یه فرستنده است که صدای صوت درست میکنه و با LED مادون قرمز (لامپ کنترل تلویزیون) میفرسته و مدار بزرگه که گیرنده است با LED گیرنده مادون قرمز (رنگ تیره ای داره باید از بازار بخری ) میگیره و با OPAMP تقویت میکنه و به IC تایمر 555 میده و اشکار میشه و رله روشن میشه .
              اون قسمت تقویت و ال ای دی گیرنده مادون قرمز نیاز نیست / فقط یه گیرنده مادون قرمز دستگاه CD/DVD/TV رو که 3 پایه است یه 5 ولت به دو پایه میدی و یه پایه خروجی داره که وصل میکنی به پایه 3 ای سی 555 وسلام
              ممنون بابت کمکتون .من یه فتو ترانزیستور npn خریدم کدش L14C1 هست این درسته یا اشتباه ببین رو مدار برا فتو ترانزیستور 2 تا پایه کشیده پایه سوم پس چی میشه ؟ رو این خازن C7 1.5uF 16V خازن الکترولیت هم به مشکل خوردم که نا یابه جاش 2 میشه زد ؟؟؟
              از کمک تون ممنونم بیشتر المان ها رو خریدم دلم نمیاد بریزمشون دور .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bastam (بسطام)
                دوست عزیز سری به لینک زیر بزن و پست های منو بخون اون کاری که میخوایو راحت میتونی انجام بدی

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7925#msg377925
                بسیار مدار خوبیه فقط چندتا سوال .ic یه مدار پروگرم کردن که نمی خواد .نه ؟ هزینه تقریبیش چند در میاد ؟
                یه سوال دیگه این مدار هارو معمولا رو چی باید سوار کرد ؟ (مدار چاپیشو بیرون میسازن از رو شکلش ؟ )

دیدگاه

بسیار مدار خوبیه فقط چندتا سوال .ic یه مدار پروگرم کردن که نمی خواد .نه ؟ هزینه تقریبیش چند در میاد ؟
                  یه سوال دیگه این مدار هارو معمولا رو چی باید سوار کرد ؟ (مدار چاپیشو بیرون میسازن از رو شکلش ؟ )
                  سلام
                  نه نیازی به پروگرام نداره یه شمارنده منطقی هست
                  هزینه زیادی نداره یعنی میشه گفت اصلا هزینه نداره

والا من روی برد برد بستم تست کردم و بعد زدم روی PCB سوراخدار چون فقط آزمایشی بود ولی میتونی با برنامه های مختلف PCB طراحی کنی یا بدی بیرون شماتیکو برات بردشو بزنن که هزینش نسبتا زیاد میشه
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات

دیدگاه

مدار من روی برد برد

http://www.img4up.com/up2/99111500495182220434.jpg

ببین اصلا پیچیده یا سخت نیست
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات

دیدگاه

بسطام جان کدوم رو میگی ؟ اونی که با 4017 گذاشتی ؟
                      بیشتر میخوام بدونم با 4017 میشه و اگر میشه چجوری کار میکنه . تک کاناله یا بیشتر / در کل خوب جواب میده ؟

راستی خیلی وقت پیش با خانواده MC که تقریبا مثل همین PT هست امتحان کردم نتونستم مادون قرمز راه بندازم و رادیویی خیلی خوب جواب میداد .

دیدگاه

بیشتر میخوام بدونم با 4017 میشه و اگر میشه چجوری کار میکنه . تک کاناله یا بیشتر / در کل خوب جواب میده ؟

راستی خیلی وقت پیش با خانواده MC که تقریبا مثل همین PT هست امتحان کردم نتونستم مادون قرمز راه بندازم و رادیویی خیلی خوب جواب میداد .
                        دوست عزیز یه نگاه به پست 6 هم بنداز .جواب منم بده ؟ مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bastam (بسطام)
                          مدار من روی برد برد

ببین اصلا پیچیده یا سخت نیست
                          دوست عزیز امکان داره این مدار لینک اول صفحه رو هم بسازی بعد برام عکسشو بزاری ؟؟؟؟؟؟
                          اگه این مدار رو نسازم حسابی ابروم پکیده یه help برسون که راه دوری نمیره ...

دیدگاه

سارری عکس مشکل داشت درستش کردم
                            بله همون 4017 خیلی سادست ولی مشکلاتی داره
                            اول این که با هر کنترلی روشن و خاموش میشه ، و این که فقط یه حالت داره برای کد دادن باید از PT استفاده کرد

از پست : http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7925#msg377925
                            این مداری که من گذاشتم براتون اصلا فرق نمیکنه شما کدوم دکمه رو فشار دهید فقط پالسی رو میگیره و سویچ میکنه
                            با هر کنترلی و هر دکمه ای مدار کار میکنه و از ایرادات این مداره
                            های ولتاژ جان این کارکردش اینجوریه که با رسیدن هر پالس مادون قرمزی خازن مدار شارژ میشه و مقدار پایه CLK رو یک میکنه 4017 یکی میشماره و Q1 یک مشیه
                            با رسیدن یه پالس دیگه مدار میاد مقدار 2 منطقی یا 01 رو نشون بده که Q0 به Reset وصل شده و روز از نو :biggrin:

طوریش نیست ولی به جای 10u من 47 گذاشتم تا حساسیتش کمتر شه و مشکل دیگه ای نداره جز این که با هر کنترلی یا بهتر بگم هر فرستنده مادون قرمزی کار میکنه
                            درایور شبکه و nRF24L01
                            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fantastic7
                              دوست عزیز امکان داره این مدار لینک اول صفحه رو هم بسازی بعد برام عکسشو بزاری ؟؟؟؟؟؟
                              اگه این مدار رو نسازم حسابی ابروم پکیده یه help برسون که راه دوری نمیره ...
                              الان فقط IC1 , IC2 ندارم وگرنه میبستمش الان
                              چشم میگیرم میبندم شاید این از مدار من بهتر بود
                              درایور شبکه و nRF24L01
                              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X