اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با آیسی hip4081

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با آیسی hip4081

سلام
    من یه پل H با ماسفت درست کردم برای درایو موتور ...
    تا زمانی که موتور وصل نکردم جواب میده، یعنی کار میکنه، هم ولتاز میده، هم جهت تغییر میده ...

اما وقتی موتور وصل میشه، وقتی جهت چرخش و عوض میکنم، یکی آز خروجی های بالایی آی سی hip می سوزه :|

کسی میتونه کمکی کنه ؟؟
    :|

پاسخ : مشکل با آیسی hip4081

دیودهای فست محافظ دو سر موتور رو گذاشتید؟
    اگه با میکرو فرمان تغییر دور رو به آی سی می دید بین دو فرمان یک تاخیر کوچیک بذارید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voroojak_52000
      دیودهای فست محافظ دو سر موتور رو گذاشتید؟
      اگه با میکرو فرمان تغییر دور رو به آی سی می دید بین دو فرمان یک تاخیر کوچیک بذارید .
      اگه منظورتون چهار تا دیود موازی با ماسفت هاست >> بله
      با دست فرمان میدیم، یعنی با صفر و یک کردن یه پایه ، جهت چرخش تغییر میدیم :|

دیدگاه

بهتره شماتیک مدارتون رو بذارید تا بر اساس اون بشه نظر داد .

دیدگاه

4 تا دیود STPS6045CP schattky به صورت معکوس با ماسفت ها موازی کردم که تو شماتیک نیاوردم
          اینم شماتیک :
          driver.rar - 129.9 Kb

دیدگاه

شماتیک رو نگا کردم به نظر همه چی درسته :angry:. خیلی عجیبه این مشکل شما .باید اساتید هم نظر بدن . به نظرم اگه دوباره خواستی تست کنی فرمانهای دیجیتال رو مستقیم به ورودی های خود آی سی بده ببین شاید فرجی حاصل شد. راستی ورودیهای فرمان دیجیتال رو می تونی با چند تا اپتو کوپلر و مقاومت هم ایزوله کنی و هم ساده تر کنی.

دیدگاه

بله، اما آخه مشکل از سوختن بخش منطقی نیست، مشکل سوختن بخشی از hip هست،
              آخه یعنی کسی با این آیسی کار نکرده :cry2: :cry:

دیدگاه

به ورودی PWM 0 تا 99 درصد بده. (مثلا با AVR)

تعداد ماسفتها رو هم از 8 تا به 4 تا کاهش بده ، یعنی یدونه روی هر بازو
                مقاومت گیت هم 33 اهم

شماتیک هم خیلی جالب نیست ، هم شلوغه ، هم خیلی مفهوم نیست. تو گوگل یه سرچی رو این ای سی بزن ، نقشه زیاد می بینی.
                عکس از مداری که ساختی بزار ، می خواهم روتینگ بردت رو ببینم.

دیدگاه

من خیلی با این ایسی کار کردم. خروجیاش زود میسوزن. خازن گیت سورس دست خودته و خودت شارژ و دشارژش میکنی. خازن درین گیت رو دریاب. تو خود ایسی دیود واسه دفعش داره. ولی سرعتش خیلی خوب نیست. الان خوابم میاد مدارشو فردا میزارم. اگه ترانزیستورت نمیسوزه احتمالن مشکلت همونه. در ضمن سعی کن تو درایو ماسفتی موتور رو ایست کامل کنی بعد دورو عوض کنی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X