اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور 10کیلو ولت 2آمپر رو قطع و وصل کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور 10کیلو ولت 2آمپر رو قطع و وصل کنم؟

اول باید دید این ولتاژ از کجا تامین میشه اگر از یک ترانس افزاینده تامین میشه خب کافیه
    اولیه ترانس با کنتاکتور سویچ بشه اینطور سئوال پرسیدن بدون توضیحات جالب نیست.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

منم یه همچین چیزی قبلا نیاز داشتم . یعنی خروجی هایولتاژ رو کنترل کنم . حالا کلیدی یا کنترل مقدار ولتاژ (البته نه با این جریان)
      چیزی به ذهنم نرسید که راحت درست بشه با لامپ هم امتحان کردم ولی واس این ولتاژ نبود و نشد
      فکر کنم هر چی باشه باید مکانیکی باشه اینطور نیست ؟

دیدگاه

با سلام : کلا هر چیزی که باشه باید پر هزینه باشه و به نظرم با یه لامپ خلاء بزرگ بشه همچین کاری کرد و اگرم محدودیت جریان داشته باشیم میشه به صورت موازی از چند لامپ خلاء استفاده کرد

البته با این حساب هر لامپ خلاء باید طولش از 2 یا 3 تا آبگرم کن مخزنی بیشتر باشه
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
          با سلام : کلا هر چیزی که باشه باید پر هزینه باشه و به نظرم با یه لامپ خلاء بزرگ بشه همچین کاری کرد و اگرم محدودیت جریان داشته باشیم میشه به صورت موازی از چند لامپ خلاء استفاده کرد

البته با این حساب هر لامپ خلاء باید طولش از 2 یا 3 تا آبگرم کن مخزنی بیشتر باشه
          نه آقا چه خبره 10 کیلو ولت 1 سانت الی دو سانت مرز خطر داره بقول شما بالامپ هم میشه اما بصرفه نیست

دیدگاه

1 الی 2 سانت ! اونم با 2 امپر جریان
            اصلا مرز خطر بر کنار 10 کیلو بره تو خله خودش بیش از نیم متر میتونه راحت مثل رسانا عبور کنه ، حالا اگر شبکه کنترل سر راهش باشه میزنه پرده مــرده رو پاره میکنه :rolleyes: بعد واس کنترلش باید به این پرده چی بدیم ؟ خودش به اندازه های ولتاژ برق نداره ؟

دیدگاه

راه درستش همین بود که استاد قاصد فرمودن
              خب بالاخره این ولتاژ از یه جایی تامین میشه ...
              نوشته اصلی توسط Ghasede del
              اول باید دید این ولتاژ از کجا تامین میشه اگر از یک ترانس افزاینده تامین میشه خب کافیه
              اولیه ترانس با کنتاکتور سویچ بشه اینطور سئوال پرسیدن بدون توضیحات جالب نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                1 الی 2 سانت ! اونم با 2 امپر جریان
                اصلا مرز خطر بر کنار 10 کیلو بره تو خله خودش بیش از نیم متر میتونه راحت مثل رسانا عبور کنه ، حالا اگر شبکه کنترل سر راهش باشه میزنه پرده مــرده رو پاره میکنه :rolleyes: بعد واس کنترلش باید به این پرده چی بدیم ؟ خودش به اندازه های ولتاژ برق نداره ؟
                شما دیگه چرا مرز خطر ربطی به جریان نداره درسته که وقتی آرک بر قرار شد بخاطر یونیزه شدن هوا و اثر ترمویونیک
                شعله بلنتر میشه.
                اما با این ترسی که شما دارین خدا رو شکر ریس سازمان برق نشدی وگر نه تو پست 440 کیلوولت فاصله مقره هارو به اندازه
                زمین فوتبال میزاشتین تازه جریان اونا 50 آمپر هم بیشتره.

دیدگاه

ورودی مدار چیه؟
                  اگه بفهمیم بهتر میتونیم مشکلتون رو حل کنیم.
                  اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaban
                    اگه کسی میدونه حتمن کمک کنه اگه کسی میدونه حتمن کمک کنه
                    با سلام اگر کسی در زمینه کنترل 10کیلو ولت 2آمپر راهکاری بلده بزاره
                    تو بازار رله و تریستور هست برای این کار؟قیمت؟راه های دیگه؟
                    میخوام یه رعد و برق بازی کوچولو راه بندازم!!!!!!!!!!!تنها راهشم همینه.
                    چاکر هرکی جواب بده!!!
                    این تنها پست شماست
                    یه موضوع رو باز کردید و ...
                    دیگه سر نزدید
                    لطفا از زدن تاپیک بی مورد خوداری کنید
                    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

10 کیلو بره تو خلآ خودش بیش از نیم متر میتونه راحت مثل رسانا عبور کنه
                      شما که کلی لامپ تصویر شکستی :redface:
                      تو tv های لامپی قدیمی گاهآ ولتاژ آند لامپ تصویر تا 60کیلو ولت هم میرسید
                      که به راحتی با گرید لامپ کنترل میشد
                      همین تلویزیون های رنگی در حال عتیقه شدن 40 تا50 کیلو ولت در آند لامپ تصویر دارن
                      سالها قبل تو جمهوری یک سری استوانه نیم متری کنار یک مغازه دیدم پرسیدم اینا چیه
                      گفت لامپ پاور آنتن VHF هست گفتم اینا که شبیه لامپ نیست گفت هر گردی که گردو نیست
                      اینا ولتاژ کاریشون چند کیلو ولته آمپرشونم بالاست گفت اینا سوخته سالم باشه 2 میلیون پولشه.
                      نمی دونم شاید ما رو سر کار گذاشته باشه.
                      این تنها پست شماست
                      یه موضوع رو باز کردید و ...
                      دیگه سر نزدید
                      لطفا از زدن تاپیک بی مورد خوداری کنید
                      اشکال نداره باعث ترویج اطلاعات عمومی میشه.

دیدگاه

با سلام به همگی
                        من اینترنت درست و حسابی ندارم به همین خاطر کم خدمت میرسم راجب لامپ قدرت راست مسگه من وقتی خدمت سربازی بودم تو یک فرستنده رادیو بودیم یک اتاق داشت که قسمت تفویت قدرت بود چندتا لامپ بزرگی داشت حدود یک متر اونهم با نور نارنجی رنگی روشن بودن قدرت فرستنده چند ده کیلو وات بود به ما میگفتن وارد این اتاق نشین خطرناکه وقتی لامپ مهتابی رو می بردی با خودت بدون سیم و برق کامل روشن میشد ولتاژ کاریشون بالا بود و میگفتن هرلامپی چند میلیون قیمتشه اونهم سال 76 الان که سر به فلک میزنه با این تحریم و گرونی بدون قید و بند ! خلاصه بگم ترانزیستور انجا حرفی برا گفتن نداشت!! :eek:
                        فرسوده شدن کمال ساخته شدن است . کوه فرسوده می شود خاک می شود و از خاک زندگی !!!

دیدگاه

سلام به دوستان.
                          من هم به مشکل مشابه ای خوردم و نتونستم سوئیچ مناسبی برای قطع و وصل ولتاژ بالا پیدا کنم.
                          ولتاژ خروجی ترانس بین 2800 تا 3200 ولت دی سی که چند عدد خازن های ولتاژ با ظرفیت 330 نانو فاراد رو شارژ میکنه
                          می خوام این خازن های شارژ شده رو با دو تا سیم کوتاه توو فاصله ی هوایی حدودا 0.5 میلی متر تخلیه کنم و به نوعی Spark تولید کنم.الان
                          از هیچ سوئیچی استفاده نمیکنم ولی فاصله بین سیم ها حدودا 1 میلی متره و جرقه ای که تولید میشه اصن قوی نیست.
                          نمیخام ظرفیت خازن ها رو هم افزایش بدم چون ابعاد زیاد میشه.
                          دنبال یک قطعه ای هستم که وقتی خازن ها ولتاژشون شد 2800 ولت بتونم خازن ها رو توو فاصله هوایی 0.5 میلی متر تخلیه و ایجاد جرقه بکنم.
                          ممنون
                          هر سوالی بود در خدمتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4tan نمایش پست ها
                            سلام به دوستان.
                            من هم به مشکل مشابه ای خوردم و نتونستم سوئیچ مناسبی برای قطع و وصل ولتاژ بالا پیدا کنم.
                            ولتاژ خروجی ترانس بین 2800 تا 3200 ولت دی سی که چند عدد خازن های ولتاژ با ظرفیت 330 نانو فاراد رو شارژ میکنه
                            می خوام این خازن های شارژ شده رو با دو تا سیم کوتاه توو فاصله ی هوایی حدودا 0.5 میلی متر تخلیه کنم و به نوعی Spark تولید کنم.الان
                            از هیچ سوئیچی استفاده نمیکنم ولی فاصله بین سیم ها حدودا 1 میلی متره و جرقه ای که تولید میشه اصن قوی نیست.
                            نمیخام ظرفیت خازن ها رو هم افزایش بدم چون ابعاد زیاد میشه.
                            دنبال یک قطعه ای هستم که وقتی خازن ها ولتاژشون شد 2800 ولت بتونم خازن ها رو توو فاصله هوایی 0.5 میلی متر تخلیه و ایجاد جرقه بکنم.
                            ممنون
                            هر سوالی بود در خدمتم.
                            قطعه ای که مناسب این کار هست اسپارک گپه. از محفظه ای تشکیل شده که بر حسب ولتاژی که باید وصل بشه 2 سرش الکترود هایی با فاصله مشخص و حساب شده قرار داره که اکسید نشن به راحتی. مثل الیاژ کانتال

دیدگاه

ممنون بابت راهنماییتون.
                              یعنی اسپارک گپ رو با اسپارک خودم سری ببندم؟
                              میشه این مدار درسته؟

متاسفانه اسپارک گپ ولتاژ بالا گیر نیاوردم. باید برم بخرم و با هم سری کنم اگه پایین تر بود (اگر فروشگاهی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید) (البته امجد طبقه پایینش داشت گفت تموم کرده.
                              سوال:
                              1- از اونجایی که من خودمم توو خروجی مدار اسپارک دارم و میخام توان خازن ها رو توو 0.5 میلی متر گپ به جرقه تبدیل کنم اگه یک اسپاک گپ دیگه توو مدار سری کنم قدرت اسپارک خودم کم نمیشه؟
                              2- فکر کنید یک اسپارگ گپ 3000 ولتی توو مدار بزاریم. و ولتاژ خازن تا 3000 ولت شارژ بشه اون وقت ما دو تا اسپارک گپ داریم یکی اونیکه خریدیم و دومی فاصله هوایی 0.5 میلی متر. چقدر توان روی اسپارک گپ 3000 ولتی هدر میشه و چقدرش به فاصله هوایی 0.5 میلی متر میرسه؟

3-فرق بین این که یک خازن شارژ شده 3000 ولتی رو دو گپ 1 میلی متری تخلیه کنیم یا 0.2 میلی متری چیه؟
                              شوک و گرمای ایجاد شده چقدر فرق میکنه؟

ممنون
                              جدیدترین ویرایش توسط 4tan; ۱۵:۲۳ ۱۳۹۵/۱۱/۱۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X