اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباره ثابت نگه داشتن ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال درباره ثابت نگه داشتن ولتاژ

سلام
    یه سری خازن دارم که با افزایش دادن ثابت زمانیش زمان دشارژ شدنشو افزایش دادم اما حالا تو این زمانی که داره دشارژ میشه ولتاژش کم میشه چطوری باید ولتاژ رو ثابت نگه دارم ممنون میشم کمک کنید

پاسخ : سوال درباره ثابت نگه داشتن ولتاژ

طبیعیه که با دشارژ شدن ولتاژ کاهش پیدا میآ‌کنه.
    کاهش ولتاژ و جریان نشونهآ‌ی دشارژ شدنه

دیدگاه

خوب اگه بخوایم یه لامپ رو باهاش روشن نگه داریم وقتی ولتاژش کم میشه روشن نمیمومه
      نمیشه یه طوری رو همون ولتاژش نگهش داشت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط es.es
        خوب اگه بخوایم یه لامپ رو باهاش روشن نگه داریم وقتی ولتاژش کم میشه روشن نمیمومه
        نمیشه یه طوری رو همون ولتاژش نگهش داشت؟
        خب مهندس خازن گفتن ، باطری گفتن . نمی شه که از خازن به عنوان باطری شارژی استفاده کرد .

اگه می خوای لامپ برای مدت ثابتی روشن بمانه می تونی از تایمر های خازنی استفاده کنی.
        یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

اگر شما بگی هدفت چیه و دقیقا میخوای چه کار کنی قول میدم راحت تر بهتر و سریع تر جواب میگیری

دیدگاه

این که کاری نداره خازنی که در حال دشارژ شدنه را روی بایاس یه ترانزیستور قرار بده و از خروجی ترانزیستور چراغ را روشن کن
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

تو بعضی شارژر های لپ تاپ یه چراغ کوچیک هست که وقتی شارژرو از برق میکشی تا یک دقیقه روشنه میخوام همچین کاری بکنم

دیدگاه

دوست عزیز همونطور که بالا دوستان اشاره کردن می تونی از ترانزیستور و زنر استفاده کنی تا led نورش ثابت بمونه ودر یه لحظه خاموش بشه ولی در این صورت زمان دشارژ تغییر می کنه

دیدگاه

ممنون میشه یکم بیشتر توضیح بدین من الکترونیکی نیستم

دیدگاه

این تمام کاریه که باید انجام بدی
                    اگر به شارژر میخوای وصل کنی
                    یک خازن ضرفیت بالا (مثلا 1000 میکروفاراد ) رو به خروجی شارژر وصل میکنی . احتمال داره که شارژر مقاومت بار داشته باشه که در این صورت باید یک دیود بذاری تا ولتاژ به مدار برنگرده و تخلیه نشه
                    و یک ال ای دی رو با مقاومت 10 کیلو سری و به دو سر خازن وصل کن همین /
                    اگر ولتاژ 5 بود مقاومت رو 6.8 کیلو بذار
                    اگر ولتاژ 10-12 بود 10 کیلو بذار
                    اگر بالای 15 بود 33 کیلو. بذار
                    ---------------------------------------
                    اصلا به هر اداپتور ، شارژر یا ترانسی که میخوای وصل کنی اینو به خروجیش اضافه کن

دیدگاه

اونوقت اینکارو بکنم بعد از قطع جریان ال ای دی روشن میمونه؟
                      خازن افت ولتاژ پیدا نمیکنه؟
                      پس تزانزیستورو بایاس و زنر چی؟

دیدگاه

افت ولتاژ که همیشه هست
                        خازن انرژی محدودی رو ذخیره میکنه(که خیلی هم کم هست) و هرچقدر مصرف کنیم ولتاژش میاد پایین
                        انقدر انرژی نداره که بخوایم روش مانور بدیم و ولتاژشو ثابت نگه داریم.

ال ای دی از چه نوعیه (5 میل یا 3 میل یا ...) .. یه دونه س دیگه؟
                        هدفتون از روشن نگه داشتن اینه که نور بده برای روشنایی یا فقط مثل ال ای دی شارژر نور ضعیفی داشته باشه؟
                        چند ثانیه یا دقیقه میخواین نور بده؟

زندگی پر ز وجود است ولی ..
                        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام اگه از خازن های بزرگتر با ظرفیت بیشتر استفاده کنیم میتونیم یه لامپ 60 رو باهاش روشن نگه دارم؟ یا فقط چیزای کوچیک میشه
                          نمیشه یه جوری مدارو بست که خازن موقع د شارژ شدن برقش بره تو یه خازن دیگه که چرخش داشته باشه یا همچین چیزی که افتاد ولتاژ نداشته باشه من فکر کنم مشکل اصلیم همین افت ولتاژه اگه چیز دیگه ای هم به نظرتون میرسه که این کارو برام میکنه لطف کنید بگید مثلا با این ترانزیستور که این دوستمون میگه چطور میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط es.es
                            سلام اگه از خازن های بزرگتر با ظرفیت بیشتر استفاده کنیم میتونیم یه لامپ 60 رو باهاش روشن نگه دارم؟ یا فقط چیزای کوچیک میشه
                            نمیشه یه جوری مدارو بست که خازن موقع د شارژ شدن برقش بره تو یه خازن دیگه که چرخش داشته باشه یا همچین چیزی که افتاد ولتاژ نداشته باشه من فکر کنم مشکل اصلیم همین افت ولتاژه اگه چیز دیگه ای هم به نظرتون میرسه که این کارو برام میکنه لطف کنید بگید مثلا با این ترانزیستور که این دوستمون میگه چطور میشه
                            خازن یه قطعه ایدال نیست و یه مقاومت نشتی داره همچنین اگه توی مدار باشه المان های مدار انرژی مصرف می کنند و فورا انرژی خازن را تخلیه می کنند . یعنی امکان اینکه انرژی خازن را توی خازن دیگه دشارژ کنی و دوباره این چرخه ادامه پیدا کنه و انرژی تموم نشه نیست و پس از مدتی که مونده به ثابت زمانی مدار انرژی خازن صفر میشه.

منظورت از 60 همون 60 وات ؟

به نظر من اگه می خوای در حد دقیقه این ال ای دی روشن بمونه (بعد از قطع برق) بهترین راحش استفاده از باطری بکاپ و یه تایمر کوچولو هست .

وقتی برق قطع شد و ولتاژ خازن کمی افت کرد ترانزیستور سوئیچ می کنه و بسته به تنظیم تایمر مدت مشخصی ال ای دی روشن می مونه .

ساخت تایمر هم کاری نداره البته دقیقا می خوای از این مدار چه استفاده هایی بکنی ؟ برای هشدار قطع برق ،برق اضطراری و...؟
                            یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

ممنون از راهنماییاتون
                              راستش من میخوام یه مدار بسازم که این کارو انجام بده و انتخابو بذاره واسه مصرف کننده مثلا یکی میخواد ال ای دی رو شن کنه یکی لامپ 60 وات یکی هم شاید بخواد سشوار روشن کنه باهاش در اینصورت (اگه بخوایم خروجیمون بزرگتر یا کوچیکتر باشه) چه چیزهایی رو باید توش تغییر داد.
                              و میخوام بدونم اگه بخوایم مدت خالی شدن خازنارو زیاد کنیم مثلا 40 دقیقه باید همون ثابت زمانیشو فقط تغییر بدیم؟
                              (هزینه خازن و وزن و اندازه این چیزا اصلا مهم نیست)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X