اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

36را به24 میخوام تبدیل کنم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

36را به24 میخوام تبدیل کنم

با سلام من یک پاور سوپلای 220 به 36 ولت دارم که خیلی خوب کار میکنه ار اون پاور هایی است که خیلی دم ودستگاه وخازن واز این چیزها که من سر در نمی یارم دارهو حالا من می خوام 36 ولت خروجی را به 24 تبدیل کنم .چون ولتاژ 36 زیاد مصرف نداره.باید چه کارکنم

پاسخ : 36را به24 میخوام تبدیل کنم

سلام
    ساده ترین راهی که به نظر میرسه اینه که از یک 7824 (رگولاتور ولتاژ با خروجی 24 ولت) استفاده کنی :smile:
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

این یه مدار:

اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

اینم یه مدار دیگه:

فقط باید اون پل دیود و ترانس اولش رو برداری و اون منبع 36 ولتی رو بهش وصل کنی.
        اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.

پارسی را پاس داریم

دیدگاه

اقا مهرداد خروجی ما 36 است که من می خوام24 کنم.220 که نیستش فدات شم..در ضمن یک توضیحی در مورد سویچینگ می دی...ممنون

دیدگاه

سلام
            دوست عزیز شما احتمالا این جمله آقا مهرداد رو که زیر عکس بوده ندیدی
            نوشته اصلی توسط Mehrdad001
            فقط باید اون پل دیود و ترانس اولش رو برداری و اون منبع 36 ولتی رو بهش وصل کنی.
            در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
            مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

من یه سوال دارم.می شه از مدار تقسیم ولتاز مقاومت استفاده کرد؟(2 تا مقاومت که از وسطش 24 ولت در میاد)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X