پاسخ : کمک برای مدار با نزدیک شدن جسم رله وصل میشود،تصویر ضمیمه شده
کاری نداره که همه چیزو توضیح داده
شما یه لوله با قطر 6 میلیمتر می خواید بهتره از جنس پلاستیک باشه (البته فکر میکنم میشه از کاغذ هم استفاده کنیم )
بعدش سیم قطر 0.2 میلی متره لاکیو دورش می پی چی 8 دور
حالا یه سیم پیچ داری که 8 دور شده
ادامه اون سیم پیچ 48 دور دیگه از همون سیم میپیچیم یه سره اونو به یه سره اون سیم پیچ 8 دور وصل میکنی این میشه سر وسطش
راستی ذغال یادت نره نمیدونم ذغال با قطر 5 یا 6 میلی متر تو بازار هست یا نه ولی تو مدارات رادیو های قدیمی زیاده
پاسخ : کمک برای مدار با نزدیک شدن جسم رله وصل  
من پیچو به جای ذغال گذاشتم نه اینکه بردارید پیچ بذارید واسه اینکه متوجه بشید جای ذغال کجاست
بعدشم نه تا اونجا که من میدونم فقط باید ذغال باشه (فکر میکنم کارش مثه کاره هسته تو ترانسه )
با مردم همون جوری رفتار کن که دوست داری باهات رفتار کنن
پاسخ : کمک برای مدار با نزدیک شدن جسم رله وصل میشود،تصویر ضمیمه شده
آهان--چیزی که فهمیدم اینه که ما باید دور ذغال سیم رو بپیچیم بعد سیم پیچ رو با ذغال رو مدار وصل کنیم ذغال در نیاد-درسته؟
منظور از ذغال همین ذغال هایی که تو بعضی از موتورها هست دیگه؟ ولی بزرگترش\درسته؟
یک سوال از پست قبلیم رو جواب ندادین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک سوال دیگه
وقتی 8 دور اول رو میپیچیم با سیم چین سیم رو قطع کنیم بعد بقیشو بپیچیم؟
پاسخ : کمک برای مدار با نزدیک شدن جسم رله وصل  
اوووووه یا مولا چه قدر موضوع رو پیچیده کردین
من خودم این پروژه رو به راحتی درست کردمو راحت جواب گرفتم بردشم بیشتر از یک متر هست کل اتاقمو پوشش داد به کمک atmega8 اگر خواستی بگو برنامه میکرو همراه با توضیحاتش و نقشه مدار برات بفرستم
راستی مدار از یه سنسور مادون قرمز کمک می گیره
خوشحال میشم کمک کنم
پاسخ : پاسخ : کمک برای مدار با نزدیک شدن جسم رله وصل
نوشته اصلی توسط omidaaaa
اوووووه یا مولا چه قدر موضوع رو پیچیده کردین
من خودم این پروژه رو به راحتی درست کردمو راحت جواب گرفتم بردشم بیشتر از یک متر هست کل اتاقمو پوشش داد به کمک atmega8 اگر خواستی بگو برنامه میکرو همراه با توضیحاتش و نقشه مدار برات بفرستم
راستی مدار از یه سنسور مادون قرمز کمک می گیره
خوشحال میشم کمک کنم
سلام دوست من ، این سیستم فرق میکنه ؛ راههای دیگه ای هم ، مثل روشی که شما گفتی ، وجود داره و کسی منکرش نیست.
دیدگاه