اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش جریان

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
    اگر باطریتون سرب اسیده 12 ولت و 50 آمپر-ساعته ساده ترین راه شارژ با ولتاژ ثابت 13.8 ولت تا 14.4 ولته (با هر آمپری که باشه) میشه
    دوست عزیز 13.8 مال float charge هستش، که پس از شارژ کامل باطری، با این ولتاژ کاری میکنن که، باطری شارژ خودشو نگهداره و افت نکنه،برا شارژ کامل ولتاژ 14.4تا 15 نیازه و چون منبع ایشون ضعیفه باید با 15 ولت شارژ کنن که زمان شارژ کم بشه.البته ذهنیت ایشون کاملا غلطه و قانون بقای ماده رو دارن زیر سوال میبرن و پا توکفش جناب نیوتن و انیشتن و.... میکنن :eek: و میترسم دادگاه به سوزاندنشون رای بده.
    نوشته اصلی توسط omidtagizadeh
    جناب باتری من اتمی هست . بیشتر شون میگن با ترانزیستور جریان رو بیشتر می کنه؟
    اتمینه بلکه سیلد اسید.اونا منظورشون از افزایش جریان،افرایش جریان قابل تحمل رگلاتوراست نه منبع تولید انرژی.
    استاد ممنونم به نتیجه رسیدم جواب داد 2امپر کردم با 13 ولت اول ازمایش کنید بعد پست بفرستین
    یالل عجبا چه چیزا که نمیشنویم oo: :eek:.میگم رفیق انیشتنی یا نه به زور کتک و تهدید 26 وات از اون سلول 2.5 واتی کشیدی یا نکته قرص xی چیزی بهش دادی دوپینگ کرده.حواست به کمیته ضد دوپینگ و سازمان حمایت از سلول های کار(کودکان کار) هست دیگه!!! :-SS
    نه قربان با کمک یکی فامیل ها به نتیجه رسیدم میگم نقشه شو می کشه میزارم
    یعنی بقیشو(توانو) فامیلتون میده؟!!! ~x(
    ناراحت نشی جوون شوخی میکنما %-(.بعدا خودتم پستاتو بخونی خندت میگیره. X_X
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

اقای مهندس ولتاژ پنل رو بالا بردیم . بعد اومده به یک ترانزیستور وصل کرده ولتاژ افت شده امپر زیاد شد . همه بلد حرف خودش بزنند یا حرف فرمول را به وسط در میارند .ادم به راه های دیگه هم فکر کنه بعد نتیجه رو بزاره .

دیدگاه

اقای مهندس ولتاژ پنل رو بالا بردیم . بعد اومده به یک ترانزیستور وصل کرده ولتاژ افت شده امپر زیاد شد . همه بلد حرف خودش بزنند یا حرف فرمول را به وسط در میارند .ادم به راه های دیگه هم فکر کنه بعد نتیجه رو بزاره .
        من مهندس نیستم من دیپلم ردی هستم!

اینی که شما میگید توان رو زیاد نمیکه ! فقط توان رو تلف میکنه! اونم روی ترانزیستور ،بنظرم اینجا شما فقط دارین لاف میزنید و همش ادعا میکنید! بهتره یکم با منتق ریاضی ثابتش کنید تا ما هم یاد بگیریم

دیدگاه

شما اگه 4 وات رو کردین 26 وات پس باید
          بتونین 26 وات رو هم بکنید 169 وات پس باید
          بتونین 169وات رو هم بکنید 1098 وات پس باید
          بتونین 1098 وات رو هم بکنید 7 کیلو وات و ..
          و همینطوری میتونید پیش برید و در نهایت کل انرژی دنیا رو با همین پنل 4 واتی تامین کنید .. اینم شد موتور بدون سوخت .. یعنی مظلوم تر از قانون بقای ماده و انرژی نمیشناسم هر کسی میخواد 2 تا سیم لحیم کنه قبل از گرم شدن هویه چک و چونه این قانون بدبخت رو میاره پایین
          اگه مارو سر کار گذاشتی که دمت گرم ولی قانون ها چیزی نیست که همینطوری بتونین نقضشون کنید عزیز دل برادر .. همونطوز که دودوتا میشه 4 تا ، برای اینکه 4 رو بکنی 26 باید 22 تا از یه جای دیگه بیارید ..
          فامیلتون که هیچ پدر بزرگشم نمیتونه همچین کاری بکنه ..
          این فرمول ها رو از خودمون در نیاوردیم که .. اگه این کار اینقدر راحت بود که 4 وات رو بکنی 26 وات اینقدر بحث انرژی نبود ..
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

جناب من چه گناهی دارم کار من راه انداخته گفتم که میگم نقشه رو میکشه میزارم شما هم استفاده کنید .

اضافه شده در تاریخ :
            اقا جماعت من دروغگو گفتم نقشه هم نمیزارم استفاده کنید اینده می فهمی کار شما هم راه می یاد اینقد هم حرف فامیل وسط نیارید .

دیدگاه

سلام
              حرف دوستان در مورد بقای انرژی کاملا درست هست ،اما از کاربر گرامی جناب omidtagizadeh تقاضا دارم که نقشه مدارشون رو قرار بدن تا ان شالله ما هم بیشتر از تجربیات و ایده های شما استفاده کنیم
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

اقا جماعت من دروغگو گفتم نقشه هم نمیزارم استفاده کنید اینده می فهمی کار شما هم راه می یاد اینقد هم حرف فامیل وسط نیارید .
                این که دروغ گفتی از اولم معلوم بود. کارت هم راه نیفتاده. نقشه هم نداری که بزاری :icon_razz: اینا همش حقیقته پس سر ما منت نزار

دیدگاه

:applause: کارم جواب داد منت هم نمیزاریم شما هم خودتون تلاش کنید اتم بسازین

دیدگاه

*
                    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

omidtagizadeh میگه مشکلش حل شده (هر چی که بوده) هدف اصلی هم همین نبود مگه.. نقشه هم یا نداره یا نمیذاره. زوری که نیست ..
                      ادامه ی بحث به نظرم بیهوده باشه ... دیگه داره میره رو فاز کل کل ..
                      زندگی پر ز وجود است ولی ..
                      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

دوستان ، ایشون میگن که ولتاژ پنل رو بالا بردن. احتمالا یا سلول اضافه کردن یا سلول رو عوض کردن. احتمالا ایشون نتونستن مطلب رو درست منتقل کنن.
                        دوست عزیز شما هم کمی به علم و مسائل تئوری احترام بذارین. این دوستانی که اینجا دارن به سوالات بقیه جواب میدن اکثرا هم تئوری قضیه رو خوب میدونن و هم سالها به صورت عملی کار کردن.
                        به هر حال خوشحالیم که مشکل دوستمون حل شده

دیدگاه

اقایی arvinfx خودت دنبال مدار افزایش جریان نبودی که پست داده بودی

دیدگاه

اقایی arvinfx خودت دنبال مدار افزایش جریان نبودی که پست داده بودی
                            من؟ شاید زده چطور؟

دیدگاه

دوستان..! فکر کنم یه کیان دیگه در حال متولد شدنه :-SS (به جمله بندی و ..دقت کنید)
                              لطفا همگی بحث رو رها کنید و هرچه زودتر از اینجا خارج بشید!(وضعیت قرمز)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X